Moje skromne królestwo - Anitaaa
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Anitko, dziś wstawię zdjęcia lilii ŚW. Antoniego i...no kurczę, zapomniałam, takie różowo- bordowe( lubiace cień)- dostałam te dwie rośliny od Ciebie!
Na liściach lilii i tej drugiej roślinki pojawiły sie takie dziurki...Mnie skojarzyło się z zeżarciem przez ślimola! Ślimola w pobliżu nie było, czy to jednak coś innego...Wieczorem wpadnij na mój wątek i oglądnij swoim fachowym okiem.
Wpadłam w panikę.
Na liściach lilii i tej drugiej roślinki pojawiły sie takie dziurki...Mnie skojarzyło się z zeżarciem przez ślimola! Ślimola w pobliżu nie było, czy to jednak coś innego...Wieczorem wpadnij na mój wątek i oglądnij swoim fachowym okiem.
Wpadłam w panikę.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Anitko - Ty z całą pewnością powinnaś zmienić tytuł wątku,bo twoje królestwo skromne nie jest,ale olśniewające,urzekające.Za każdym razem, kiedy do ciebie zaglądam zachwycam się wielością roślin i kompozycjami które tworzysz, to jakby kilka ogrodów w jednym.Trudno mi nawet powiedzieć co mi sie najbardziej podoba.Podoba mi się wszystko. Opuncja robi niesamowite wrażenie!Trawy cudowne!Iglaki uformowane fantastycznie!
Dziewczyno kiedy Ty znajdujesz czas na to wszystko!
Pozdrawiam Cię serdecznie i całuski dla Mateuszka
ALYS
- Od: 5 kwie 2008, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anitko ,jestem pod wielkim wrażeniem Twojego ogrodu, pospacerowałam sobie po nim aż dwa razy, ponieważ nie mogłam się napatrzeć, aż ci zazdroszczę w dobrym słowa znaczeniu, że masz koło domu taki raj, ja od dwóch tygodni jestem posiadaczką 300m ziemi na terenach działkowych nie jest to moje marzenie ,wolałabym taki ogród jak Ty masz ,ale i tak bardzo się ciesze. Bardzo spodobały mi się kaktusy -Opuncje, zastanawiam się gdzie można takie kupić? Będę do Ciebie zaglądała częściej, ponieważ masz piękną kolekcję i wiele można się u Ciebie nauczyć. A dla synka życzę dużo zdrówka.
Pozdrawiam :P
Pozdrawiam :P