.
.Wiem, wiem, rzesza miłośników jest duża, mam świadomość, komu się narażam
 .
.Niemniej cieszę się, że Ty podzielasz moje zdanie.
 Ja
  Ja
 .
. .
. Ja
  Ja
 A jak patrzę na te zdjęcia to prawie jakbym widziała swoje okolice: Czarnorzecko-Strzyżowski Park Krajobrazowy.
  A jak patrzę na te zdjęcia to prawie jakbym widziała swoje okolice: Czarnorzecko-Strzyżowski Park Krajobrazowy.
 .
.  Jagi
  Jagi .
.

przed chwilą też u siebie narzekałam na moje New Dawn...taka była polecana a takie rozczarowanie. Już nawet sypanie płatkami mi nie przeszkadzało, ale ona po prostu mi się nie podoba, nie rośnie, nie kwitnie...kanał, a nawet zdychający łabądek
  przed chwilą też u siebie narzekałam na moje New Dawn...taka była polecana a takie rozczarowanie. Już nawet sypanie płatkami mi nie przeszkadzało, ale ona po prostu mi się nie podoba, nie rośnie, nie kwitnie...kanał, a nawet zdychający łabądek  
  Niedaleko mnie facet hoduje kilka koni a droga do lasu obok mojej działki
  Niedaleko mnie facet hoduje kilka koni a droga do lasu obok mojej działki 

nawet dwa krzaki, ale jest to róża, co do której kierowałam się jedynie techniczną kalkulacją. Miała być jasna, miała być terminatorką na moim wygwizdowie i miała wytwarzać bardzo długie pędy, bo rośnie na szerokiej pergoli i nie stwarzać problemów. Czy je spełni? pokaże czas, bo rosła pierwszy sezon. Posadziłam ją w połączeniu z kontrastowym powojnikiem, więc jej majtkowy kolor mi nie przeszkadza. Ale coś w tym jest, co napisałaś - nie jest królewska.
 nawet dwa krzaki, ale jest to róża, co do której kierowałam się jedynie techniczną kalkulacją. Miała być jasna, miała być terminatorką na moim wygwizdowie i miała wytwarzać bardzo długie pędy, bo rośnie na szerokiej pergoli i nie stwarzać problemów. Czy je spełni? pokaże czas, bo rosła pierwszy sezon. Posadziłam ją w połączeniu z kontrastowym powojnikiem, więc jej majtkowy kolor mi nie przeszkadza. Ale coś w tym jest, co napisałaś - nie jest królewska.  i jak ja mam teraz przechodzić pod moją pergolą owiniętą szyją zdychającego łabędzia??
 i jak ja mam teraz przechodzić pod moją pergolą owiniętą szyją zdychającego łabędzia??
 stragan z odrostami Versicolor
 stragan z odrostami Versicolor   

piszesz, że to taki numer? Hmmm, kupiłam kilka dni temu na drugą stronę bramki
 piszesz, że to taki numer? Hmmm, kupiłam kilka dni temu na drugą stronę bramki  Właśnie zależało mi na takiej nieporządnej..... Ale nie na zdychajacym zwierzątku
  Właśnie zależało mi na takiej nieporządnej..... Ale nie na zdychajacym zwierzątku  . Czas pokaże, czy nie będę oddawać
 . Czas pokaże, czy nie będę oddawać  Dla mnie generalnie nie ma brzydkich róż. Oprócz Rumby
 Dla mnie generalnie nie ma brzydkich róż. Oprócz Rumby 

. A z braku pojęcia o innych różach, na jej przykładzie wyciągnęłam wniosek ogólny:
 . A z braku pojęcia o innych różach, na jej przykładzie wyciągnęłam wniosek ogólny: 

. Miał być spokojny, wesoły refrenik do balladki, a tu... burza w szklance wody o ewidentnie przereklamowaną różę
. Miał być spokojny, wesoły refrenik do balladki, a tu... burza w szklance wody o ewidentnie przereklamowaną różę  .
. .
. .
. .
.
 .
.
 .
.
 .
. .
. .
.
 .
. .
.
 .
.

Jagi
  Jagi

W znanym nam wszystkim sklepie nie ma jej od ubiegłego roku
  W znanym nam wszystkim sklepie nie ma jej od ubiegłego roku   i nie wiadomo czy będzie... Znęcasz się nad biednymi rosomanes, pokazując gwiazdkę z nieba, buuuu
  i nie wiadomo czy będzie... Znęcasz się nad biednymi rosomanes, pokazując gwiazdkę z nieba, buuuu