Pod Jesionem cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Pod Jesionem cz. 3

Post »

Ja się nie wypowiadam, bo mój zapomina w ogóle o imieninach. A co dopiero o prezentach :roll:
A na dokładkę żeby mu się chciało to nasz dom i ogród wyglądałby rewelacyjnie, bo zdolna bestia, ale żeby mu się chciało :roll:
Dosyć narzekania, bo się załamię ;:306
Chyba ten grudzień był dla nas obydwu pechowy. U mnie nie pod względem sprzętu, ale ze względu na natłok wydarzeń niezbyt fortunnych. Całe szczęście że już minął i można odetchnąc
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2011, o 12:33

Post »

Bogusiu! Zmywarka dobra rzecz, ale swoją drogą pomysłowa jesteś. ;:224
Gosiu! ;:196 Nawet nie będę komentować :;230 A pozycji ,,chciało" nie ma w słowniku mojego H.... Robi tylko i wyłącznie to na co ma ochotę... ;:124
Korciło mnie żeby wyjść dziś do ogrodu, ale raczej trafię jutro ponownie do lekarza, więc ,,spacerki" musiałam sobie odpuścić.
Przeglądam nasiona.... i zdecydowanie nie powinnam nic więcej kupować... nie ma już żadnego argumentu na obronę... ;:224
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Przybiegłam z rewizytą. Pięknie u Ciebie. Na początek faktycznie tylko przeleciałam kurcgalopkiem, ale w wolniejszej chwili przejdę się bardzo wolnym spacerkiem ;:65 ;:65
Jest na czym oko zawiesić. ;:215
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Lucynko! Zapraszam! Chwilowo, czyli od początku ,,lekki" rozgardiasz w moim ogródku, ale to przecież tylko ,,przejściowe" ;:224
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja ;:306 )Nadzieja umiera ostatnia...
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

renzal pisze: Przeglądam nasiona.... i zdecydowanie nie powinnam nic więcej kupować... nie ma już żadnego argumentu na obronę... ;:224
Korekta!!! Mnie nie wolno kupować żadnych nasionek... warzywek i ziółek mam ok. 230 opakowań ;:202 , a myślę jeszcze o kilku...
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

230 opakowań ;:oj i Ty to wszystko wysiejesz?
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marysiu! Może nie wszystko, ale sporo... sieję sporo warzyw... mam zawsze ogórki, pomidory, buraki, marchew, pietruszkę, cebulę, cukinię, itd, itp...w dużych ilościach + jakieś różności ...
Samych pomidorów sadzę co najmniej 104 krzaki, a robię rozsadę nie tylko dla siebie (teść ok. 50 szt., koleżanka ok 40...) plus coś na zapas.
itd
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

:wit ;:14 Renatko, a mówiłam w tamtym roku, przystopuj z kupowaniem nasion!!!!
Warzywa, tak!!!! Siej dużo, bo to zdrowe, ale kwiatki? Ja nie mam cierpliwości.
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Witam serdecznie.

Jak zobaczyłam ile paczek nasion masz to musiałam się cofnąć do przeszłości i od nowa przypomnieć sobie Twój ogród, gdzie to wszystko pomieścisz, a widzę, że miejsca jest sporo oj sporo, nie to co u mnie :oops: moja torebusia w porównaniu z Twoimi areałami to plamka ;:306
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Reniu, skarbie ,jeśli jeszcze jesteś blisko, spróbuj sprawdzić, czy może mój link już działa . To była moja ostatnia samodzielna próba. Porywam się z motyką na słońce, wiem, ale taka już jestem uparta. ;:223
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tosieńko! ;:196 ;:224 Ja tam lubię siać! Z pieleniem to ciut gorzej! :oops:
Bogusiu! Mój ślubny kilka razy w roku straszy mnie, że będę musiała wydzierżawić od sąsiada z 5 ha jak nie ogarnę się z moimi planami :;230
Ja jestem chomik i zbieram co się da - są nasionka? znaczy należy je kupić! Na pewno będą potrzebne!
Kiedyś kupowałam w necie, ale za drogo wychodziło... Szkoda, że nie mam dostępu do większych opakowań, bo takich małych to ogórków jednorazowo idzie mi np 6-8 opakowań.
Lucynko! Działa :;230 działa :;230 Ty to zdolna bestia jesteś ciut nie Haker! ;:306
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Reniu, kochana,dziękuję za uznanie, tylko że ono należy się Tobie. ;:138 ;:138 Tylko dzięki Twojej cierpliwości posiadłam tę nową umiejętność. :tan
Marzenka79
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 22:54

Post »

Renatko też wracam do większego warzywnika - pomidorków ok 100 krzaczków jak nic muszę mieć.Dla mnie ogród bez warzywnika to jak dom bez kuchni, czyli- niemożliwe!!! Niestety zielsko gwiazdnica plus spółka spoziera na mnie z każdego kąta...
Awatar użytkownika
renzal
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marzenko! Byłam taka dumna, że na jesieni miałam pięknie przygotowane warzywniki i tunel... Przeszłam się dziś po działce i ... jest zielono! ;:223
Gwiazdnica jest wszędzie ;:145 na warzywnikach, na rabatkach, a w tunelu wręcz plantacja!

Beatko Tomaszkowa Twoje kurki mogą się u mnie stołować!
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Renatko i u mnie rośnie gwiazdnica i kępki trawy, wypuszczam kury żeby je wyjadły ale nie wiem jak to zniosą rośliny ;:oj
Skopany warzywnik też porasta trawą ;:145
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”