I ja im się tak szczerze mówiąc nie dziwię

Jako, że ja jeszcze wczorajsza jestem
 Jako, że ja jeszcze wczorajsza jestem  i jakoś zaopuścilam się tu na forum
 i jakoś zaopuścilam się tu na forum   czas odkopać wątek, żeby ktoś nie pomyślał, że już  niekaktusowa
 czas odkopać wątek, żeby ktoś nie pomyślał, że już  niekaktusowa  jestem.
 jestem. kaktusy śpią, koty szaleją pies znerwicowany
 kaktusy śpią, koty szaleją pies znerwicowany  i teraz to juz tylko wyglądać na wiosnę i zbierać siły na wynoszenie kaktusików do piaskownicy
 i teraz to juz tylko wyglądać na wiosnę i zbierać siły na wynoszenie kaktusików do piaskownicy  
  : miło, sympatycznie, no i oczywiście sklepik zaliczony
 : miło, sympatycznie, no i oczywiście sklepik zaliczony 

Było bardzo miło, przed i po też.
 Było bardzo miło, przed i po też. 

dzięki, Asia wzajemnie dobrze, że mnie wreszcie wyciągnęłaś z chaty. Te powroty są dla mnie zawsze trudne
 dzięki, Asia wzajemnie dobrze, że mnie wreszcie wyciągnęłaś z chaty. Te powroty są dla mnie zawsze trudne  Teraz tylko nadrobić ten ostatni kwartał na forum i gitara
 Teraz tylko nadrobić ten ostatni kwartał na forum i gitara 

, ale liczę na szybką pomoc
  , ale liczę na szybką pomoc   .
 .

dzięki wizycie w Egzotarium w Sosnowcu, w którym trwa własnie wystawa storczyków.... moja kolekcja wzbogaciła się o 6 sztuk kaktusów i sukulentów łącznie
 dzięki wizycie w Egzotarium w Sosnowcu, w którym trwa własnie wystawa storczyków.... moja kolekcja wzbogaciła się o 6 sztuk kaktusów i sukulentów łącznie  )) oczywiście Asia annaoj miała w tym swój udział
)) oczywiście Asia annaoj miała w tym swój udział  Aga zobacz, Aga kupuj Aga warto
 Aga zobacz, Aga kupuj Aga warto  no i 6 sztuk nowych jest u mnie 4 z 6
 no i 6 sztuk nowych jest u mnie 4 z 6