Witajcie
Marysiu 
Myślę,że w tym roku też obdarzy mnie urokiem swoich kwiatów
Dla Ciebie, bo słoneczka dziś nie ma.
Martusiu Jakieś zaczątki tej rabaty już są, Cubana tam bardzo mi się podoba, została wsadzona na wiosnę 2014, bardzo ładnie popuszczała i miała dużo pączusiów, ponieważ rabatka swieża, to gdy padał deszcz kwiaty były w błocie

więc krzaczki dostały balkoniki i juz po kłopocie. Do celowo,za Cubanami myślę jeszcze podosadzać w przyszłości róże krzaczaste,ale to pewnie na jesieni tego roku.
Pouzupełniam też jakimiś trawkami co Dziewczyny radzą i bylinami.
Martusiu Też myślisz zmieniać rabatkę przy chodniczku,to pomyśl o Cubanie dla ciebie jej oblicza. Pozdrawiam
Alu Witam Cię serdecznie

Podoba mi się jeszcze ten zwykły jaśminowiec
Madziu Jaśminowiec kwitnie tylko na wiosnę. Mam go od jesieni 2013, zobacz jak pięknie zakwitnął w czerwcu 2014 i ten zapach
Kasiu Dziękuję Ci bardzo. Ja tą lawendę dam między Cubany,tak trochę w tył, skoro duże rosną kępy
Za trawkami będę się rozglądać na wiosnę w okolicznych szkółkach, może będzie coś ciekawego
Hanna Serdecznie Cię witam w moim małym raju

Staram się pomału uporządkowywać mój kawałek, aby jakiś wygląd miał,lubię się otaczać pięknymi roślinami,dziękuję za pochwały
Soniu Ty to masz tyle pomysłów i obiektywne spojrzenie, masz rację za niebiesko by tam było, bo przecież na jesieni posadziłam tam jeszcze gożdziki sine, które też mają niebieskawe liście, no ale mam ich sporo, więc na razie, żeby zapełnić, ale spokojnie można tam wsadzić jeszcze te trawki żółte albo zielone, na wiosnę będę szukać w okolicznych szkółkach. Pozdrawiam