. No ale ja liczę na Walentynki, w  urodziny może kilka przybyć
 . No ale ja liczę na Walentynki, w  urodziny może kilka przybyć  . Przeszło połowa tych storczyków to prezentowe. Ale też muszę przyznać, że mnie strasznie korci by kupić coś nowego ale w styczniu mam za dużo solenizantów więc rozumiecie.
 . Przeszło połowa tych storczyków to prezentowe. Ale też muszę przyznać, że mnie strasznie korci by kupić coś nowego ale w styczniu mam za dużo solenizantów więc rozumiecie.
 . No ale ja liczę na Walentynki, w  urodziny może kilka przybyć
 . No ale ja liczę na Walentynki, w  urodziny może kilka przybyć  . Przeszło połowa tych storczyków to prezentowe. Ale też muszę przyznać, że mnie strasznie korci by kupić coś nowego ale w styczniu mam za dużo solenizantów więc rozumiecie.
 . Przeszło połowa tych storczyków to prezentowe. Ale też muszę przyznać, że mnie strasznie korci by kupić coś nowego ale w styczniu mam za dużo solenizantów więc rozumiecie.
 Nieszkodzi, że kasy mało, dopiero początek roku, jeszcze się nadrobi zaległości
  Nieszkodzi, że kasy mało, dopiero początek roku, jeszcze się nadrobi zaległości  

)
)
 .
 .
 I 10 to już spora liczba
 I 10 to już spora liczba   Ja też mam ochotę na coś nowego, ale u mnie nic nie ma ciekawego
  Ja też mam ochotę na coś nowego, ale u mnie nic nie ma ciekawego   I finansowo też mogłoby być lepiej...
  I finansowo też mogłoby być lepiej...
 . U mnie w kwiaciarni jest cudny falek, u dzikiej nazywa się on Kleopatra ale kosztuje 45zł. Co przechodzę obok to mnie prosi bym się nad nim zlitowała bo nikt się nim nie zajmie tak jak ja
 . U mnie w kwiaciarni jest cudny falek, u dzikiej nazywa się on Kleopatra ale kosztuje 45zł. Co przechodzę obok to mnie prosi bym się nad nim zlitowała bo nikt się nim nie zajmie tak jak ja  .
 .
 W jednej, nie powiem, są ładne storczyki (takie pasiaczki, łaciatki itp ), ale w innych są takie jednokolorowe i te ceny są bardzo wygórowane
 W jednej, nie powiem, są ładne storczyki (takie pasiaczki, łaciatki itp ), ale w innych są takie jednokolorowe i te ceny są bardzo wygórowane   I co do opieki nad nimi też bywa różnie tam
 I co do opieki nad nimi też bywa różnie tam
 .
 . też bym tak chciała żeby się jeszcze więcej cudeniek zmieściło <3
 też bym tak chciała żeby się jeszcze więcej cudeniek zmieściło <3 

Iwonko, to biegnij po niego bo będzisz potem żałować, teraz taniej  nic nie kupisz, w marketach mają być tańsze ale nie ma wyboru, chyba że masz pod ręką obi, pozdrawiam
  Iwonko, to biegnij po niego bo będzisz potem żałować, teraz taniej  nic nie kupisz, w marketach mają być tańsze ale nie ma wyboru, chyba że masz pod ręką obi, pozdrawiam

.
 .  .
 .