Wiosna na działce - ewkapaw
- TAJGA 2008
- 1000p 
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- 
				minismok
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witam!  

frywolitki super!...........idealnie komponuja sie w drewnianej chacie smoka 

niestety w ogródku juz jesień 

pozdrawiam

frywolitki super!...........idealnie komponuja sie w drewnianej chacie smoka

niestety w ogródku juz jesień

pozdrawiam
nic nie jest takie jakim się wydaje  Spis Treści

- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Haneczko   ja  też   jestem   zielona   jak   te   ciemierniki   Oglądając  ten   kwiatostan   ,  to  w  pierwszej   chwili   zastanawiałam  się    -   co   to   jest
  Oglądając  ten   kwiatostan   ,  to  w  pierwszej   chwili   zastanawiałam  się    -   co   to   jest   .  Ciemierniki   białe   tez  wypuszczają    pąki   kwiatowe  :o .   Wszystko   trochę  zawcześnie
 .  Ciemierniki   białe   tez  wypuszczają    pąki   kwiatowe  :o .   Wszystko   trochę  zawcześnie    Jak   będzie   odpowiednia   pogoda   jutro  lub   w  poniedziałek   wezmę   z  sobą   aparat   i  zrobię   zdjęcia  i   przyjrzymy   się    tym    ciemiernikom
   Jak   będzie   odpowiednia   pogoda   jutro  lub   w  poniedziałek   wezmę   z  sobą   aparat   i  zrobię   zdjęcia  i   przyjrzymy   się    tym    ciemiernikom     .   Muszę   wejść   na   temat    o   ciemiernikach    i   poczytać     od   początu   ,  może   jest  tam   jakieś   objaśnienie
 .   Muszę   wejść   na   temat    o   ciemiernikach    i   poczytać     od   początu   ,  może   jest  tam   jakieś   objaśnienie    

Mam jeszcze orientalny i korsykański , tym też się przyjrzę . Myślałam , że jest jeszcze czas na te kwiaty , a one już szykują nam niespodzianki -    oby     tylko    nie   długa    i   mroźna   zima   .
 -    oby     tylko    nie   długa    i   mroźna   zima   . 

Oglądając  ten   kwiatostan   ,  to  w  pierwszej   chwili   zastanawiałam  się    -   co   to   jest
  Oglądając  ten   kwiatostan   ,  to  w  pierwszej   chwili   zastanawiałam  się    -   co   to   jest   .  Ciemierniki   białe   tez  wypuszczają    pąki   kwiatowe  :o .   Wszystko   trochę  zawcześnie
 .  Ciemierniki   białe   tez  wypuszczają    pąki   kwiatowe  :o .   Wszystko   trochę  zawcześnie    Jak   będzie   odpowiednia   pogoda   jutro  lub   w  poniedziałek   wezmę   z  sobą   aparat   i  zrobię   zdjęcia  i   przyjrzymy   się    tym    ciemiernikom
   Jak   będzie   odpowiednia   pogoda   jutro  lub   w  poniedziałek   wezmę   z  sobą   aparat   i  zrobię   zdjęcia  i   przyjrzymy   się    tym    ciemiernikom     .   Muszę   wejść   na   temat    o   ciemiernikach    i   poczytać     od   początu   ,  może   jest  tam   jakieś   objaśnienie
 .   Muszę   wejść   na   temat    o   ciemiernikach    i   poczytać     od   początu   ,  może   jest  tam   jakieś   objaśnienie    
 Mam jeszcze orientalny i korsykański , tym też się przyjrzę . Myślałam , że jest jeszcze czas na te kwiaty , a one już szykują nam niespodzianki
Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków
- ewkapaw
Hanuś    -   moje  wszystkie    ciemierniki    mają   liście    

Tak jak obiecałam zrobię zdjęcia i wstawię .

Tak jak obiecałam zrobię zdjęcia i wstawię .

Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków
- TAJGA 2008
- 1000p 
- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- ewkapaw
Basiu   właśnie   nie   .  Na   działkę   poszłam  tylko   na   spacer    i   to  wszystko   Liści   z   orzecha    gruba   warstwa   ,   trzeba   grabić    i   palić   , a   u   nmie    jakaś   niechęć   -   coś   mnie   dopadło   /   jesień  /  .   O   tej   porze   nie   lubię   tam    cokolwiek  robić    ,   bo   nastraja   mnie    smętnie
    Liści   z   orzecha    gruba   warstwa   ,   trzeba   grabić    i   palić   , a   u   nmie    jakaś   niechęć   -   coś   mnie   dopadło   /   jesień  /  .   O   tej   porze   nie   lubię   tam    cokolwiek  robić    ,   bo   nastraja   mnie    smętnie     ,   ale   niestety    muszę   tę   niechęć     zwalczyć     i   może   jutro     pograbić   i   spalić    te   liście
   ,   ale   niestety    muszę   tę   niechęć     zwalczyć     i   może   jutro     pograbić   i   spalić    te   liście    

Jutro jak będzie słońce biegusiem na działkę i wielkie ognisko chociaż    zawsze   mam  trudności    z   jego   rozpaleniem
   chociaż    zawsze   mam  trudności    z   jego   rozpaleniem    .  Chyba   dlatego   ,  że  nigdy   nie   byłam    harcerką    i   nie   zdobyłam  tej   sprawności
 .  Chyba   dlatego   ,  że  nigdy   nie   byłam    harcerką    i   nie   zdobyłam  tej   sprawności   

Liści   z   orzecha    gruba   warstwa   ,   trzeba   grabić    i   palić   , a   u   nmie    jakaś   niechęć   -   coś   mnie   dopadło   /   jesień  /  .   O   tej   porze   nie   lubię   tam    cokolwiek  robić    ,   bo   nastraja   mnie    smętnie
    Liści   z   orzecha    gruba   warstwa   ,   trzeba   grabić    i   palić   , a   u   nmie    jakaś   niechęć   -   coś   mnie   dopadło   /   jesień  /  .   O   tej   porze   nie   lubię   tam    cokolwiek  robić    ,   bo   nastraja   mnie    smętnie     ,   ale   niestety    muszę   tę   niechęć     zwalczyć     i   może   jutro     pograbić   i   spalić    te   liście
   ,   ale   niestety    muszę   tę   niechęć     zwalczyć     i   może   jutro     pograbić   i   spalić    te   liście    
 Jutro jak będzie słońce biegusiem na działkę i wielkie ognisko
 chociaż    zawsze   mam  trudności    z   jego   rozpaleniem
   chociaż    zawsze   mam  trudności    z   jego   rozpaleniem    .  Chyba   dlatego   ,  że  nigdy   nie   byłam    harcerką    i   nie   zdobyłam  tej   sprawności
 .  Chyba   dlatego   ,  że  nigdy   nie   byłam    harcerką    i   nie   zdobyłam  tej   sprawności   
Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P. 
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- ewkapaw
Agnieszko   Ty   już   masz   z   głowy   część   liści   ,  a  ja     

Myślę jednak , że spalę choćby w listopadzie na pewno   nie   będą  leżały   całą   zimę   .  Są   takie   chwile  , że   nie   chce  się  czegoś  robić
   na pewno   nie   będą  leżały   całą   zimę   .  Są   takie   chwile  , że   nie   chce  się  czegoś  robić    

Na tą chwilę nie wygląda , ze zapowiadane słoneczko będzie świecić Zobaczymy  o  poranku
 Zobaczymy  o  poranku   

Myślę jednak , że spalę choćby w listopadzie
 na pewno   nie   będą  leżały   całą   zimę   .  Są   takie   chwile  , że   nie   chce  się  czegoś  robić
 Na tą chwilę nie wygląda , ze zapowiadane słoneczko będzie świecić
 Zobaczymy  o  poranku
 Zobaczymy  o  poranku   
Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków
- ewkapaw
Witajcie!!!
Dzisiaj poszłam na działkę palić liście z orzecha . Taki widok zastałam po przyjściu 

Niestety zdołałam zgrabić tylko połowę liści , a jeszcze mniej spalić . Jak już wcześniej pisałam muszę zapisać się do harcerstwa i zdobyć " sprawność rozpalania ognisk " 
   Wielka     niezdara    ze   mnie

Dzisiaj poszłam na działkę palić liście z orzecha . Taki widok zastałam po przyjściu

Niestety zdołałam zgrabić tylko połowę liści , a jeszcze mniej spalić . Jak już wcześniej pisałam muszę zapisać się do harcerstwa i zdobyć " sprawność rozpalania ognisk "

Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków
- 
				maryla73ab
- 1000p 
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P. 
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- ewkapaw
Dziewczyny    ja    miałam   podpałkę  ,  a   jakoś    miałam   problem      

Spaliłam nawet sporo , ale jednak nie wszystko co zgrabiłam 

Pół działki jeszcze w liściach , ale jutro ma padać , a ja idę do lekarza - więc przerwa . Zobaczę co będzie w czwartek i piątek . W sobotę chyba będę musiała iść zgrabić liście na cmentarzu , bo grób moich rodziców jest pod brzózką , a ona ładnie sypie małymi listkami - a jak jest wiatr - to głupiego robota :x

Spaliłam nawet sporo , ale jednak nie wszystko co zgrabiłam

Pół działki jeszcze w liściach , ale jutro ma padać , a ja idę do lekarza - więc przerwa . Zobaczę co będzie w czwartek i piątek . W sobotę chyba będę musiała iść zgrabić liście na cmentarzu , bo grób moich rodziców jest pod brzózką , a ona ładnie sypie małymi listkami - a jak jest wiatr - to głupiego robota :x
Pozdrawiam   EWA
Spis linków

Spis linków

.
 . jutro życzę.
  jutro życzę. )
 )