Na początku Jadziu przyjmij i ode mnie spóźnione ale szczere życzenia
Przeszłam się po Twoim ogrodzie

Bardzo w nim miło i gościnnie
Poznałam Ciebie i Twoją rodzinkę

Podziwiam Cię za wytrwałość w ćwiczeniach i tak dobrą figurkę. Zastanawiałam się nawet nad kupnem takiego urządzenia co pokazałaś na 20 stronie do wzmocnienia mięśni nóg. Muszę takie poszukać i pogadać z moim M

Zwierzaki chwaliłam w innych wątkach ale pochwalę jeszcze raz masz uroczą całą gromadkę - wszystkie psiaczki, kotki, żółwiki i fretki. Ta w torebce wygląda słodko. A to jest Mania czy Dafne? Bo się troszkę pogubiłam
A kicia Czikita? Idealne imię dla niej

Spodobało mi się również zdjęcie "strażników" na pierwszej stronie wątku
Widziałam też, że masz małego lokatora w ogrodzie - jeżyka. Zawsze mi się marzyło że jak będę mieć swój ogród to też chciałabym aby zamieszkały w nim jeże

Jaskółeczki również znalazły u Ciebie swoje miejsce

Widać to miejsce przyciąga swoim ciepłem

Samo wejście do ogrodu od razu skojarzyło mi się z książką "Tajemniczy ogród", i jest idealne żeby jest sobie właśnie tak wyobrazić
Domek pięknie obrośnięty dzikim winogronem, a teraz jesienią wygląda w tych kolorach uroczo - zakochać się można

Pooglądałam i pozwiedzałam razem z Tobą Krym. Są tam naprawdę urocze miejsca. Cieszę się że mogłam je zobaczyć

No i najadłam się również - gofry z bitą śmietaną i truskawkami były super a naleśniki... mmm miód w gębie
P.S. Byłam kiedyś w Ełku na kolonii - bardzo podobały mi się tamte rejony