Nie dość, że róże, to jeszcze liliowce

...dziękuję kochana a roślinki od Ciebie wszystkie się przyjęły..tera czekam aż się rozrosną..
 ...dziękuję kochana a roślinki od Ciebie wszystkie się przyjęły..tera czekam aż się rozrosną.. ))
)) 

cały rok. Ale w sezonie to dech zapiera
  cały rok. Ale w sezonie to dech zapiera  Tyle śliczności, kwiatki, trawy, funkie, drzewka. Zauważyłam ambrowca am. Czy u Ciebie też rośnie dosyć pomału? Bo u mnie niestety tak. Zaciekawił mnie sposób sadzenia warzyw, np. sałaty, na redlinach. Ciekawe.
  Tyle śliczności, kwiatki, trawy, funkie, drzewka. Zauważyłam ambrowca am. Czy u Ciebie też rośnie dosyć pomału? Bo u mnie niestety tak. Zaciekawił mnie sposób sadzenia warzyw, np. sałaty, na redlinach. Ciekawe.

ambrowca mam już długo..powiem tak że każdego roku dość mocno go przycinam..ma długie przyrosty..wiec nie widać zbyt szybkiego tempa..ale grubieje mu ładnie pień..i to mi się podoba;))Warzywa tak sadziłam bo wynajmowałam pole u sąsiadów a oni tak orają i tak sadzą..
 ambrowca mam już długo..powiem tak że każdego roku dość mocno go przycinam..ma długie przyrosty..wiec nie widać zbyt szybkiego tempa..ale grubieje mu ładnie pień..i to mi się podoba;))Warzywa tak sadziłam bo wynajmowałam pole u sąsiadów a oni tak orają i tak sadzą..  
  dawno Cię nie widziałam..dziękuję że wpadłaś.
 dawno Cię nie widziałam..dziękuję że wpadłaś.  

Myślę, że wielu robi podobnie.
 Myślę, że wielu robi podobnie.

zdrówka  życzę dla siostry i oby  walczyła ile ma siły.
  zdrówka  życzę dla siostry i oby  walczyła ile ma siły.

Tak mówią na nas górale nizinni
 Tak mówią na nas górale nizinni  
  ..tak Kasiu gdzie się człowiek nie obejrzy to ktoś chory albo ma chorego..
 ..tak Kasiu gdzie się człowiek nie obejrzy to ktoś chory albo ma chorego..  paskudne to czasy..
 paskudne to czasy..