Aniu - Old port zakupiłam w maju w doniczce na pocieszenie bo nie mogę do dziś nigdzie zakupić Heidi Klum pięknie mi kwitła całe lato mimo że rosła w donicy, Abraham jak prawie każda róża musi sie dobrze zaaklimatyzować aby pokazać na co go stać, ja go uwielbiam za te piękne napakowane kwiaty, a co do miejsca to Aniu jak stopę na rabatce masz gdzie jeszcze postawić to i róża tam się zmieści
Beatko - ty bzikujesz, kochana ja w ciągu tylko dwóch lat przygarnęłam ponad 40 róż i tego samego ci życzę

oj bedzie sie działo u ciebie na wiosnę jak ty już masz takie zapasy roslinkowe
Sosnina1 - jeśli to nie tajemnica zdradź swoje imię będzie nam łatwiej, bardzo dziękuję że do mnie zajrzałaś i miło że przybywa od nas coraz więcej osób, Zapraszam zaglądaj kiedy tylko chcesz
Martuś - u nas na wsi taki horror mieliśmy w ubiegłym roku w lutym gdy przez pięć dni nie mieliśmy światła na szczęście mój eM z wykształcenia hydraulik nauczył się nie polegać całkowicie na CO działającym tylko na zasiądzie elektryki i ja miałam po 20 st ciepła a w innych domach mieli w granicach zera , ciągłe mrozy i padający śnieg dodatkowo wystudzały domy. Martuś lepiej zapobiegać i wyłączyć piec jak masz potem wydawać niepotrzebnie na remont. O drugiej ławeczce nie ma tam mowy to jest tam pomyślane że tam jest tylko moja miejscówka

brak miejsca, ale trzy metry dalej eM na wiosnę ma mi postawić altankę, drzewo mam pozostało z remontu dachu

przykrycie też mam, też jakimś dziwnym trafem pozostało mi piec arkuszy grafitowej blachy

eM chciał ja oddać ale firma nie przyjmuje już blachy tłoczonej

.Martuś zdradź jakie to róże ci tak wpadły u mnie w oko