Jadziu, ja niestety nie mogę zrobić takich rabatek. Mój m. broni trawnika.
Byłaby wojna, a ja nie chcę. Mam swoje rabatki i muszę na nich upchnąć to co chcę miec
Witaj Jadziu,nie mogę oprzeć się urokowi Twojego ogrodu,latam kółeczkiem tam i z powrotem,taki rozrośnięty kipiący kwiatami ,jak ja to uwielbiam jak kwiaty wylewają się z rabat i te kolory,to jest ogród ,który uruchamia wszystkie zmysły,buziaczki za ten ogród
Dziś sobie lekko pospałam , może przez tę brzydką pogodę .
Pada wieje i słońca brak
Ale mam nadzieję ,że na fo w miłym towarzystwie humor mi się poprawi.
Alicjo - dziękuję i wzajemnie.
Koziorożec Marto - ja też lubię jak jest tak dużo roślin , pięknie i kolorowo , życie staje się piękniejsze
Bodziu oj one i mnie w głowie mącą zwłaszcza kolorami
Margo rozumiem nie ma co się kłócić . Ważne , że dajesz sobie radę i mieścisz swoje śliczności
Jadziu witam serdecznie
Humor mi poprawiłaś - takie śliczne kolory Kwiaty śliczne jak zawsze ale te dwa jabłuszka tak się ładnie przytulają -
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
Jadziu jakie piękne jabłuszka Jadziu jaka duża jest Twoja działeczka , jeśli możesz oczywiście podać .Pytam dlatego ,że wydaje się bardzo duża ,a Jadziu widziałam naszych znajomych ,ale musiałam wcześniej wyjść i nie zdarzyłam przekazać pozdrowień zrobię to we wtorek .
Witaj Babciu Jadziu w ten pochmurny dzień,czasami trzeba troszkę dłużej pospać każdemu należy się odrobina lenistwa
Spaceruję po Twoich rabatkach, i bardzo mi się tu podoba, masz tyle kwiatuchów a one nastrajają mnie bardzo pozytywnie