Jadziu masz moje zamówienie U mnie też będzie na bogato
Będę miała bardzo piękne chryzantemy ,a moje sąsiadki to posiadają z zachwytu jak te Jadziuni piękności mi zakwitną
Miłego wieczoru
Jadziu - a i ja wzięłam sobie do serca co napisałaś o przylaszczkach, że powinny być w każdym ogrodzie - postaram się więc aby i u mnie kiedyś zakwitły.
Piękny skrętnik i dalie także.
A chryzantemy to czapki z głów - mam nawet wypisane /dzięki Tobie/ ich nazwy, za którymi będę dreptać....
No chyba, że zdążę się jeszcze choćby na listę rezerwową do Ciebie zapisać
Fioletowe irysy na tle jasnych kamieni wyglądają zjawiskowo - zresztą jak cały Twój ogród.
Jadziu witam wieczorkiem
Ale śliczności pokazujesz nie mogę się napatrzeć na te Twoje chryzantemy
Jak twoje zdrówko przy takiej pogodzie
Spokojnej nocy życzę U mnie strasznie szaleje wiatr
Jadziu jak miło że napisałaś .Jak laptop był zepsuty było dobrze ,a teraz wnuczki potrzebują chociaż mają swoje .Ty jak widzę jesteś bardzo dobrze wprawiona . Ja mam duże braki
Wieje dziś mocno od samego rana. Na krótki czas nawet nie było łączy , ale już mam łącze.
Alicjo - tak mam zapisane będziesz zadowolona
Pepsi - tak tylko raz uszczykuję .Wyślę do Ciebie pw
Janeczko - tak dobrze nie jestem wprawiona. Jeszcze proszę o pomoc koleżanki z fo . Ale ogólnie jest dobrze. Muszę Ci powiedzieć ,że nawet ostatnio kupiłam tableta i na nim też się uczę .Dobrze ,że mam wnuczkę na etapie nauki informatyki to mnie podszkala
Ty na pewno też się wyszkolisz , będzie dobrze.
Tereniu - już jest dobrze , ale ten wiatr nie służy chyba nikomu.
Też Cię pozdrawiam
Baby - przylaszczki koniecznie musisz mieć , są urocze
Lista nadal otwarta zapraszam
Margito - bardzo dobry tekst pewnie ,że nikt Zwłaszcza mnie emerytce ze starego portfela
Jadzia dziękuję za piękności Ja chyba podobne różowe wsadziłam na jesieni u siebie
Wiesz dla mnie najpiękniejsze ogrody to te kipiące, niech tam nawet niekontrolowanie nieco a nie te przystrzyżone i uformowane
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na zielono! Milena Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!