KochaniMcMArchewka pisze: Mój plan siania wygląda tak:
- 7.03. sałata, bazylia, stewia
- 14.03. pomidory, rącznik kasztanowiec
- ??.03.(04.) główny siew. Przez lata wypada w marcu, w zeszłym roku (już zeszłym xD) wypadł 22.03. Wszystko zależy od pogody i tego jak szybko wyrobię się z planem scalenia i powiększenia grządek
- 18.04. (najpóźniej) siew ogórków, cukinii, dyni, kukurydzy.
 Rozwijam w tym momencie wszelakie wątpliwości na temat siania pomidorów przeze mnie, mianowicie nie będą one doświetlane
 Rozwijam w tym momencie wszelakie wątpliwości na temat siania pomidorów przeze mnie, mianowicie nie będą one doświetlane   W zeszłym roku siałem zaraz na początku marca, doświadczenie pokazało mi jednak, że nie warto się spieszyć, zwłaszcza jeśli są one przez pewien czas w domu
 W zeszłym roku siałem zaraz na początku marca, doświadczenie pokazało mi jednak, że nie warto się spieszyć, zwłaszcza jeśli są one przez pewien czas w domu   
 forumowicz Tak, tak, wiem co robię

joannamm 14 marca

, no a nornice to zależy czy ten szkodnik występuje w sąsiedztwie (kiedyś miałam przygodę z podkopywaczem w ogródku, myślałam że nornica ale to kret był). Więc spróbować nie zaszkodzi
 , no a nornice to zależy czy ten szkodnik występuje w sąsiedztwie (kiedyś miałam przygodę z podkopywaczem w ogródku, myślałam że nornica ale to kret był). Więc spróbować nie zaszkodzi