Dobry wieczór ..
Kasiula tak szklarnie będę ogrzewała ,żeby nie wozić w przyczepce :P ...a będę mogła próbować w niej siać trochę wcześniej ..
Mario bardzo Ci dziękuję ..i pozdrawiam ciepło
Małgosiu .. u mnie w ogrodzie wiosna .. wszystko zielone wychodzi z ziemi i trochę się martwię ,bo to w końcu styczeń dopiero i co to będzie ?
Patusiu witaj kochana ... i zapraszam częściej , teraz będzie coraz więcej tego zielonego
Jatro bardzo proszę fajnie ,że Ci się podoba
Jadziu jestem jestem ... kilka dni strasznie wiało fakt ..u mnie często siadają linie energetyczne .. lecz mi to nie przeszkadza, idę sobie.... i odpalam agregat ,

..
Andziu dziękuję ,za życzenia i wzajemnie dla Ciebie i bliskich Twoich

u mnie również wiosna w ogrodzie .. nie wiem co będzie .
Annes Kokos pocieszył się śniegiem trzy dni
Dora i
Gabrysiu .. nie wiem co to będzie z tego drzewa cudu .. nasionka dostałam od znajomych , tyle co czytałam w internecie .. "Jest jednym z najszybciej rosnących drzew na świecie, jej przyrost roczny w warunkach naturalnych dochodzi do 4 m wysokości
Korzenie mają smak podobny do chrzanu, mają działanie antybiotyczne i antyzapalne, podobnie jak wyciąg z liści i kory
W Afryce nazywana "najlepszym przyjacielem", "matką", ponieważ w tak trudnych warunkach dostarcza ludności tubylczej pożywienia jak i ma zastosowanie w medycynie naturalnej."
Martusiu Kokosik czeka na sikorki .. ale już się z nimi dogadał , siadają mu na głowę
Aniu (anym ).. będę pokazywała co sieję oczywiście
nowe kwiatki .. chryzantemy od mężka mojego
to chyba domowe będą ?
Jadziu może wiesz ..?

są śliczne ,wyglądają jak małe Gazanie
.. i taki kaktus
. . wschód słońca
Pozdrawiam Was serdecznie do usłyszenia