Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 3

Post »

Aniu,ja już zaczynam dokładac do mojego zamówienia w BR -a wiem ,że mają jeszcze do wstawienia na stronę ok 100 pozycji
Awatar użytkownika
KLEO1
1000p
1000p
Od: 12 paź 2011, o 08:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dziewczyny - ależ Wy się rozkręciłyście. Ja ledwie po Sylwestrze do siebie doszłam, pierwszy raz weszłam dziś na FO, a Wy już nazamawiałyście tyle, plany szalone ogrodnicze macie, Ja normalnie poczułam się jak na karuzeli. Dobrze że nie mam po niej mdłości. :;230 Ale w głowie mi się kręci... Lecę i ja przejrzeć oferty internetowe. Wiem jedno - w tym roku też muszę kupić passiflorę - najlepiej czerwoną.
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

Ja Was błagam .... ja już zamówiłam ;:145 , a jak zwiększą ofertę ;:223 , ja Was proszę ;:145 .... ja chcę wiosny - u mnie to już prawie czuć +10 , deszcze no marzec bez mała , ja chcę do ogroduuuuuu ;:145
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Awatar użytkownika
Reniak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 cze 2009, o 13:53

Post »

No tak to wyjaśniła się kwestia roślin na które miałam ochotę ,a tu napis "wyprzedane " :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ann_30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2012, o 10:36

Post »

No i po co ja tu zaglądałam ;:223 Zachęcona dyskusją o BR z ciekawości weszłam na ich stronę i całe popołudnie spędziłam na układaniu listy życzeń :oops: A myślałam,że przez zimę trochę zaoszczędzę i nie będę wydawała kasy na rośliny ;:14 Mi najbardziej wpadły w oko pierwiosnki ;:108
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Ha ha ha! Reniu czyż Sabinka nie ostrzegała przed zbyt długim zastanawianiem się..? Wymiatamy wszystko. Skutecznie! :;230
Teraz przynajmniej nie masz pokusy. Zostanie Ci więcej na różyce. :D

Moniu też się tego boję. Póki co ślinię się teraz nad monitorem do stronki E-clem... i nie mogę się zdecydować, bo lista jest za długa. ;:124 A ja bym chciała je wszystkie. ;:124
U mnie też czuć 10 na plusie ale zdecydowanie nie powinnyśmy się cieszyć. To niemożliwe by zimy już nie było! Ba! U mnie w sumie to jeszcze jej nie było! ;:219

Kleo tylko nie przepadnij. :lol: I koniecznie pochwal się co tam upatrzysz.

Dorota je zdecydowanie nie chcę tego słyszeć! ;:14

Sabinko ;:215
Co do BR zadzwoń do nich. Na pewno załatwisz. ;:215 Ja będę dobijać się do nich w poniedziałek. ;:131

Aniu każdy ogrodnik musi choć raz zamówić z BR. :lol: A jak zamówi raz, to zamówi i drugi i trzeci. :lol: A doczytałaś, że jeszcze około 100 pozycji mają dodać do listy? ;:109 ...nie to bym Cię kusiła... ;:109
Awatar użytkownika
KLEO1
1000p
1000p
Od: 12 paź 2011, o 08:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Nie - no wcale nie kusisz. Powinni Ci prowizję płacić! ;:306 Pewnie w tym roku dzięki Tobie ich sprzedaż się podwoi. Albo i potroi.
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hah! Kleo, świetny pomysł! Muszę do nich napisać pismo z wystosowaną prośbą o otrzymywanie jakiegoś procentu z ich zysków. ;:215

Macie jeszcze choinki? Moja sypie się na całego. Musze w niedzielę rozebrać. Jutro kolęda. :wink:
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ha, tak sobie czytam o Waszych pokusach z BR i zazdroszczę, że tylko takie macie dylematy :wink: Ja od tygodnia tłukę się po Roz.., Ros.., Fl... itp. Szkoda mówić ile to kosztowało ;:oj
Jako prawdziwy ogrodnik zaliczyłam już BR i na jakiś czas mam spokój :;230
A do wiosny już by się chciało, oj chciało ;:145
Awatar użytkownika
ann_30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2012, o 10:36

Post »

Moja choinka przegrała nierówną walkę z kotem który obrał ją sobie za obiekt do zabawy :roll: Igły same w sobie aż tak się nie sypały ale jak trąci się gałązkę sto razy na dzień i na dodatek poroznosi na futrze po całym domu to musieliśmy skapitulować ;:120 U nas kolęda w niedzielę bo plebanię mam praktycznie za miedzą więc proboszcz robi sobie taki popołudniowy wypad po sąsiadach :wink:
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Aneczka, byłam z ciekawości zerknąć na E-clem... przeglądnęłam dwie strony i z mamraniem pod nosem wyłączyłam wszystko w cholerę :;230 Okazy przepiękne, ale niestety ceny adekwatne. A ja w tym roku już zamówiłam róże u Ewci i jeżówki w BR i zamówienie u Stasi.. i chyba w mojej głowie kotłuje się jakiś chory plan napadu na pobliski bankomat, albo puszki z WOśP ;:306 Pytałaś o choinki? Cóż, moja jeszcze się trzyma.. na słowo honoru, ale jak tylko widzę nowe warstwy igieł na podłodze, tak wiem, ze dzieci poszukiwały cukierków ;:306 Na moje oko, daje jej jeszcze z tydzień może dwa ;:173
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu, jak jestem u Ciebie, to sobie powtarzam - nie ruszają mnie powojniki, nie ruszają mnie powojniki. :;230 Od dwu godzin biegam po sklepach i czytam, czytam, czytam. ;:124
Awatar użytkownika
Reniak
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 cze 2009, o 13:53

Post »

Aniu nie doczytałam że to mają dodać 100pozycji ;:oj , faktycznie powinni CIpłacić prowizję :;230 , a mój M założyć mi blokadę na Twój wątek :;230 :;230 . No generalnie na Roz .... Ros ..... Flor ......Ros. Ć ... też . Ale nic to , puściłam totolotka ;:63
Choinka rozebrana , za duża ,ciemno w pokoju , chociaż wcale się nie sypała, a mojemu kotu bardzo pasowały lampki , w końcu dla bezpieczeństwa kota , pomna filmu z Chevy Chasem, w którym to źle zakończyła się zabawa kota z lampkami choinkowymi ;:118 .
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny ale z was Wariatki! ;:cm Normalnie bardzo chciałabym poznać Was osobiście. ;:65 Może kiedyś się to uda?

W moim koszyku w E-clem siedzi 235 zł. :oops: Chciałabym coś wywalić ale normalnie od dwóch tygodni nie mogę wymyślić co! Obrazek
W BR wydałam na szczęście o połowę mniej. A jeszcze mam w planach dokupić ze 3 róże The Fairy. Marzą mi się też małe iglaki wolno rosnące. Coś szczepionego na pniu. Nie wspomnę o różycach (Artemis, Eden Rose i reszcie). Ciemne żurawki też mile widziane. Traw jeszcze bym chciała. Zdecydowanie muszę odkupić działkę od sąsiada. Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

Moja choinka chciała się dzisiaj sama rozebrać i padła mi w ramiona ale ją reanimowałam i musi , musi wytrzymać do środy ;:224 póki jej nie ruszam wygląda całkiem , całkiem ale jak się gałązką poruszy do badylek suchy zostaje . Clematisów nie zamawiam ;:145 , pisałam Ci już Aniu że u mnie one jakoś nie koniecznie , kupiłam jesienią trzy i czekam jak i one nie dadzą rady to się poddaje ;:145 , a o działce za mną też myślę , na razie w tajemnicy ;:224 a i co do poznania to ja też chcę :tan
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”