Wszystkie konkursy w naszym kraju mają określony regulaminem czas trwania od xx do xx. Wszystkie oprócz jednego

A co jeśli ten konkurs wygra ktoś, kto jednocześnie wygra w równoległym grudniowym konkursie? - prosimy o informacje.
KONKURS AF trwa od pierwszego do ostatniego dnia każdego każdego miesiąca.wielkakulka pisze:Określenie dnia, w którym następuje zakończenie konkursu, nie tylko ogranicza spekulacje, ale jest wyrazem uczciwości.
Sądze,że to nie dotyczy naszego Konkursu bo wszystko określają nasze zasady.wielkakulka pisze:Wszystkie konkursy w naszym kraju mają określony regulaminem czas trwania od xx do xx. Wszystkie oprócz jednego
Aktualnie obydwa Konkursy mają różny czas trwania i zakończenia finalnego.wielkakulka pisze:A co jeśli ten konkurs wygra ktoś, kto jednocześnie wygra w równoległym grudniowym konkursie? - prosimy o informacje.
Aniu, tak naprawdę, to chyba nie do końca chodzi przecież o opryskiwacz...wielkakulka pisze:Wielkakulka przesyła wielkie dzięki - tyle szumu o opryskiwacz
Maraga pisze:Wtrącę i ja swoje trzy grosze odnośnie konkursu grudniowego.
Zgłosiłam jarsona 64 z działu warzywnego.
Uważałam i nadal uważam,że zasługuje na wyróżnienie.Za Jego ogromny wkład wprowadzenia nowych krzyżówek i innych odmian pomidorów.
Jest to dział,który odwiedzam codziennie.Zdążyłam już wyrobić sobie zdanie,że forumowicze tu bywający to najczęściej nowi.Nie mają dłuższego stażu ani postów powyżej 300.I nie mogą brać udziału w tym konkursie.
I dlatego kandydatowi z warzywnego ciężko wygrać.Oprócz tych co akurat prowadzą akcję wymiany nasion.I to też mają niewiele głosów.
Porównując to z ilością osób biorących udział w akcji wymiany.
Forumowicze z innych działów mają dłuższe staże,swoje wątki w których się spotykają itp.
Można było zakończyć konkurs grudniowy przykładowo o 20-tej a nie czekać do północy.
Tym bardziej,że to był ostatni dzień roku.W którym większość forumowiczów spędzała czas gdzie indziej a nie na forum.
Pozdrawiam Maria.
Wielkakulko!
Twoi koledzy docenili Cię i zrewanżowali się piórem chociaż wystarczyłoby Ci Ich "dziękuję"
My chcemy tez docenić jarsona !