Maju - bardzo dziękuje za ten kolorowy ogród

ale gdzie mi tam do ciebie u ciebie Majuś to dopiero kolory o zapachach nie wspomnę w kąciku wypoczynkowym przy murze posadziłam Edenkę ,zastanawiam sie czy wiosna nie dosadzić jej jeszcze Rosarium Uetersen wydaje mi się że jedna różyczka nie da takiego efektu
łał i dodatkowo troszkę zacieni może mi Edenkę bo doczytałam u Ewy w Rozarium że ona nie lubi południowej ściany a jest właśnie tam posadzona a na rabatce mam posadzone Kronoprinse Mary i Amber Queen rabatka taka w tonacji bursztynku z bielą miejsce przez nas bardzo lubiane
Aniu -

jedno trzeba mu przyznać twój średni syn ma niezłe skojarzenia, ja nie szaleje w takich sklepach mam za mało okien na przetrzymanie takich pelargonii a szkoda by ich było po jednym sezonie wyrzucić, dopełniam ogród różami
Ewa - ja też jestem ich fanką i po pierwszym sezonie wiem że raczej nie poprzestanę zwłaszcza że mój eM tez je bardzo lubi, tulipanki też bardzo lubię bo one zwiastują już na dobre rozpoczęcie sezonu ogrodowego na jesieni dosadziłam tylko 30 cebulek Angelikue, odpozdrawiam Noworocznie
Tereniu - witam krajankę

bardzo dziękuję i macham do ciebie