WITAM poświątecznie i powiem, że siły zregenerowałam

młodzież wyjechała na sylwesrta a my z eMem robiliśmy co chcieliśmy

potomek nie narzekał
babciu nudzę się
więc dzień dzisiejszy biegam po forum
LANCETO mam nadzieję, że ciemiernikom dogodzę mając je pod ręką, spojrzałam na nie i jeden ma pąki kwiatowe, pozostałe bezpłodne
dla Ciebie wspomnienie lilii, muszę na wiosnę powiększyć kolekcję koło domu - wprowadzają dużo gracji i elegancji w ogrodzie
TerDob dobrze że zajrzałaś bo się dowiedziałaś o ciemiernikach - po świątecznych przygotowaniach wszystkie chyba skorupek naskładałyśmy, możemy szkółkę ciemiernikową zasilić
Tereniu też dla Ciebie jedna z lilii
KASIK jak wiem Ty na razie nie sadzisz ani nie przesadzasz to powąchaj
christinkrysia - masz rację, kawał dobrej roboty odstawiliśmy ale jeszcze sporo zostało, teren wokół tarasu nie pozwala mi zdrowo sypiać, ale mam nadzieję że ten w tym sezonie marzenia się ziszczą . Hibiskusa bez względu na to czy zakwitnie czy nie pozostawię.
dzisiaj wspomnienie liliowe
WANDZIU święta minęły spokojnie choć zmęczenie dawło się we wznaki, ale wolę takie uczucie jak samotne święta. Jednak jak dom opustoszał też ulgę poczułam.
Ojjjj chyba wezmę przykład z Ciebie i też ruszę na przegląd szkółek. Ten sezon poświęcę rododendronom - zamierzam przed domem zrobić rabatę z nimi a przy stópkach ich posadzić hosty.
ELWI miło, że do mnie zajrzałaś ale ogród nie jest dojrzały on się rodzi

dalie to przypadek ale trafiony - taras nie skończony i robił złe wrażenie, dalie wszystkie niedoskonałości świetnie maskowały
Elwi skoro Cię urzekły to jedna z nich
ADAMIEC dobrze oceniłaś sytuację, zamieniliśmy wygodne mieszkanie na dom z ogrodem - dzisiaj powiem że jest dobrze ale czy porządek wszędzie to nie bardzo --- bałaganu nie pokażę a też jest
a że pochwały każdy lubi to ja dziękuję i w zamian
KAROLA chryzantemy wartetego aby je mieć, jesień nabiera kolorów w ogrodzie dzięki nim, nie wiem jak z zimowaniem będzie ale jak poczuję doże mrozy to mam tą możliwość aby je otulić
teraz co słychać w mojej stołówce.....