Na Powitanie Becia Cz 4
- Renata1962
- 1000p

- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Na Powitanie Becia Cz 4
Beatko zdjęcia superowe
zachycające są te śnieżne poduchy

- christinkrysia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko piękna zima - u mnie tez sporo śniegu. Z bloku dzieciaczki na sankach szaleją i nawet bałwana na podwórku ulepiły ale lichy ... szybko robiły bo zimno. Następny będzie lepszy.
Świetne ujęcie to przez oczko w siatce
Świetne ujęcie to przez oczko w siatce
- Wolusia
- 1000p

- Od: 12 sty 2013, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Beatko, takiej zimy wyczekuję
U nas tylko mrozi. Boję się o moją hortensję 
- juni

- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Jakoś do zimy nie mogę się przekonać,nie że nie lubię.
Ja z tych co wolą ciepło.
Fotki śliczne.
Ja z tych co wolą ciepło.
Fotki śliczne.
- becia123

- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Reniu Krysiu Beatko,Wolusiu ,Reniu,Moniko
Moniko oj jeszcze ponarzekasz i Ty na nadmiar śniegu dotrze do Ciebie.
Dziewczynki Juni amatorką zimy nie jestem ale dzieci zimę lubią ,więc lepienie bałwana ,sanki ,śnieżki to nasze zabawy w wolnym czasie.
Wolusiu doczekasz się i Ty zimy .Hortensji nie okryłam
i tez się boje ,by nie zmarzły ale zobaczymy Krysiu zdjęcie przez oczko w siatce to takie symboliczne okno na świat
Widoki mamy na Kujawach ciekawe a ja mieszkam na górce ciekawie jest każdą porą roku
a zimowe zabawy zawsze cieszą i małych i tych starszych.
jeszcze wspominam zjazdy z górki na workach wypełnionych słoma zeszłej zimy całej naszej gromadki a było nas 10 osób średnia wieku 30 plus i ubaw po pachy.
Reniu rzeźby śnieżne zachwycają misternością .
Moniko oj jeszcze ponarzekasz i Ty na nadmiar śniegu dotrze do Ciebie.
Dziewczynki Juni amatorką zimy nie jestem ale dzieci zimę lubią ,więc lepienie bałwana ,sanki ,śnieżki to nasze zabawy w wolnym czasie.
Wolusiu doczekasz się i Ty zimy .Hortensji nie okryłam
Reniu rzeźby śnieżne zachwycają misternością .
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Beatko
nie myśl,ze o Tobie zapomniałam , o nie.Moje dolegliwosci zdrowotne i złośliwości rzeczy martwych
spowodowały,ze jestem opóźniona w odwiedzinkach. Pamiętam też o wiosennej wymianie dalii, z myślą o Tobie starałam się je dość dokładnie opisać. Mam nadzieję ,ze przechowają się dobrze. W Nowym Roku dużo zdrówka , radości i wszelakich sukcesów , zawodowych i ogrodowych

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- becia123

Bogusiu witaj to tak jak u mnie też zawirowania, pamiętam i wiosną jak ładnie przeleżą wymienimy się .Wszystkiego dobrego w Nowym roku oby był lepszy niż ten 
Witam -15 na termometrze .Bałwana dziś nie ulepimy ale widoczki na dworze piękne

[img]http://images68.fotosik.pl
[url=http://www.fotosik.pl]

Witam -15 na termometrze .Bałwana dziś nie ulepimy ale widoczki na dworze piękne

[img]http://images68.fotosik.pl
[url=http://www.fotosik.pl]

- Margita
- 500p

- Od: 21 kwie 2012, o 19:37
Piękna zima u Ciebie i świetne zdjęcia. Najbardziej podoba mi się fotografia przez oczko ogrodzenia.
- beacia0088

- Od: 25 lis 2013, o 20:18
Kochana u ciebie to zima na maksa u nas nie ma aż tak dużo śniegu i jest -9 maksymalnie .Śliczne widoki nacieszcie się nimi bo my chyba takich nie doczekamy.Powodzenia w Nowym Roku,pozdrawiam:)
- iwona0042

- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jaka zima, piękna, nacieszcie się nią bo ocieplenie idzie, i po śniegu za chwilę będzie 
- chalaputkowo
- 1000p

- Od: 16 cze 2014, o 18:59
Zachodniopomorskie to niestety taki region Polski że rzadko narzekamy na nadmiar śniegu
właśnie za oknem prószy ale że ciepłe idzie do jutra pewnie śladu nie będzie 
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
- jola1313

- Od: 21 sty 2012, o 14:41
Zaglądnęłam do Ciebie najpierw od ostatniej strony i zachwyciłam się zimą
Póżniej zaczęłam od początku i zachwyciła mnie fajna rodzinka i cuuudnie kolorowy ogród.Widzę,że podobnie jak u mnie-upychasz roślinki gdzie tylko można
Masz piękne rośliny.Kilka jest na mojej liście chciejstw
- becia123

Witaj Margitko w moich skromnych progach zapraszam do zaglądania do mojego wiejskiego ogrodu gdzie dużo rzeczy dopiero się tworzy. :Margita pisze:Piękna zima u Ciebie i świetne zdjęcia. Najbardziej podoba mi się fotografia przez oczko ogrodzenia.
D
Beatko masz rację u mnie prawdziwa zima .Dziś mąż pojechał do pracy i wracając mówi ,ze u nas w porównaniu z miasteczkiem trzeci świat.beacia0088 pisze:Kochana u ciebie to zima na maksa u nas nie ma aż tak dużo śniegu i jest -9 maksymalnie .Śliczne widoki nacieszcie się nimi bo my chyba takich nie doczekamy.Powodzenia w Nowym Roku,pozdrawiam:)
Iwonko cieszymy się ile można na maksa zwłaszcza dzieci..iwona0042 pisze:Jaka zima, piękna, nacieszcie się nią bo ocieplenie idzie, i po śniegu za chwilę będzie
Oj cieszymy się zimą .Zimno dziś ale nawet na chwilę wyszliśmy mimo dużego mrozu i o dziwo ciśnienie mi się wyregulowało samo ale w zachodniopomorskim tez ślisko właśnie siostra dzwoniła ,że ze Sławoborza do Karlina jechała dwie godzinki czyli przymarzło tez pewnie śnieg bym wolała ,bo jak byliśmy w drugi dzień świąt na Pomorzu to od Białogardu w stronę Kujaw lekko przypruszone tylko pola a o większym śniegu ani słychu ale dotrze wszedziechalaputkowo pisze:Zachodniopomorskie to niestety taki region Polski że rzadko narzekamy na nadmiar śnieguwłaśnie za oknem prószy ale że ciepłe idzie do jutra pewnie śladu nie będzie
- becia123

Witaj Jolu roślinki lubię bardzo sadzę ile mogę urywając po kawałku sadku ,ugoru czy nieużytków a terenu mam dużo więc tylko dobre chęci i praca ale powoli zaczynam ułatwiać sobie życie bo najzwyczajniej czasu zaczęło brakować a człowiek nie maszyna czasem kręgosłup mówi stop. Dwiema rękoma sam nie podoła próbuję zarażać męża powolutku i on się zarazi poczekam.jola1313 pisze:Witaj Beatko.
Zaglądnęłam do Ciebie najpierw od ostatniej strony i zachwyciłam się zimą.
Póżniej zaczęłam od początku i zachwyciła mnie fajna rodzinka i cuuudnie kolorowy ogród.Widzę,że podobnie jak u mnie-upychasz roślinki gdzie tylko można![]()
Masz piękne rośliny.Kilka jest na mojej liście chciejstw.A wszystkiego jeszcze nie obejrzałam...