Ogródek pełen marzeń cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
adamiec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2010, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek pełen marzeń cz.2

Post »

Już nie śpię,jeszcze mam w głowie to nasze spotkanie klubowe. Patrząc na dzieci , młodzież i nas emerytów pomyślałam , jak czas szybko przemija dopiero ja byłam takim dzieckiem. Nie był to dla mnie czas stracony ale pełen pracy, teraz mogę robić to co lubię a lubię i kocham pracę w moim "Ogródku pełnym marzeń". ;:108
Moje marzenia po woli się spełniają, tylko miejsca brak. ;:222 Jak dobrze że jest FO można tu podzielić się swoimi emocjami radosnymi i wszystkim co niesie życie.
Przepraszam ale tak mnie "wzięło", mało piszę ,może jestem leniwa albo zmęczona,czytam Was i oglądam wasze ogrody i ogródki i znowu będzie dzień a co przyniesie, zobaczymy :roll: ;:oj Obrazek Obrazek Obrazekmoje archiwum :;230
Mój ogródek moja miłość.
Zapraszam Irena
Ogródek pełen marzeń cz.1, cz.2, cz.3
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Irenko niestety czas jest nieubłagany dla wszystkich i ważne żeby nie mieć poczucia że się straciło czas. Skoro jest dobrze wykorzystany i życie dobrze przeżyte to już jest sukces! a jak się jeszcze ma to co się lubi ;:167 czyli ogród, kwiaty, zwierzęta no i oczywiście kochających ludzi wokół.
Chyba nie pokazywałaś tej cudnej róży i tej białej również, przepiękne są ;:167 a hortensja to jaka?
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

IRENKO sympatyczne są takie spotkania ale i konieczne kiedy już do pracy się nie ;:65 ;:65 kiedy juz nie bedziemy mogły ;:65 i pozostanie nam fotel bedziemy miały do czego wracać ;:108 ;:108
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Irenko archiwalne fotki właśnie są na topie :wink: Teraz będziesz mieć więcej czasu bo klubowe życie na razie dobiegło końca. Pienna Ru to już całkowite archiwum ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Piękne archiwalne fotki Irenko, nie odpoczęłaś po świętach? Nie widać Cię w ogrodach - mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze ;:196
Marzenka79
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 22:54

Post »

Irenko jak tam po świętach? Ja już mam głowę w lutowych wysiewach mimo,że jeszcze stary rok :? Dostałam od sąsiadki nasionka lilii królewskiej i posiałam przed świętami-wzeszła ;:138 Dziś wysiałam nasionka lilii św.Antoniego- mam tylko 2 małe cebulki ale zakwitły w tym roku więc było skąd wziąść nasionka.To takie moje namiastki prac ogrodniczych :wink:
Awatar użytkownika
adamiec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochane Dziewczyny, dziękuje że o mnie pamiętacie jestem cały czas na FO jako cichy podglądacz, jakoś nie mam weny do pisania ;:173
Ewo w, miło mi że wpadłaś,dawno Cię nie było tęsknię za Twoim wątkiem i fotkami z działki ;:180

Obrazekdatura kupiona na giełdzie w Tychach pięć lat temu.
Obrazekkalina i niecierpek, kalinie zostawiłam jedną gałąź, resztę wycięłam przeszkadzała sąsiadce. ;:108
Mój ogródek moja miłość.
Zapraszam Irena
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Irenko witaj po świętach ;:168
Sąsiadka nie lubi roślin czy taka bardziej czepialska ;:14 Święta przeleciały i do wiosny coraz bliżej. Zamawiałaś nasionka? bo niedługo siejemy :D
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Achhhhh ci "kochani" sąsiedzi nic tylko na księżyc ich wysłać, wtedy życie byłoby piękniejsze.Szkoda pięknej kaliny ,że ja tak pociachałaś .Coś Ty taka po świętach bez veny ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
adamiec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam o porannej porze , wyspana to może weźmie mnie wena twórcza, święta minęły spokojnie tylko dzisiaj w nocy ktoś wybił szybę w drzwiach wejściowych na klatce.Jestem już po kolędzie , jeszcze przywitać NOWY ROK i zostanie czekanie na wiosnę.
Marysiu nasion na FO nie zamawiałam jeszcze mnie nie "wzięło" , dzisiaj wysyłam kopertę na 4 nasiona dyni olbrzymiej. Mam nadzieje że coś mi wyrośnie i będę miała co obserwować, zadanie zadane zobaczymy ;:134
Jadziu już wracam do normy i coś tam skrobie o tej porze umysł wypoczęty to nawet mi idzie. ;:19 :tan
Krysiu leszczyno miło mi że wpadłaś ,pobuszowałam sobie po Twoich dwóch ogrodach ;:65
Marzenko dziękuje że wpadasz, ja jeszcze nic nie działam, zastanowiła mnie ta lilia św. Józefa

Obrazek
Obrazek
Obrazekmoje archiwum
Mój ogródek moja miłość.
Zapraszam Irena
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja też już po kolędzie, za chwilkę Nowy Roczek .Za oknem spadają wielkie płatki śniegu oby było ich jak najwięcej i utworzyły roślinom grubą pierzynkę .Pora pisania w miarę jako taka :wink:
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

IRENKO ;:180 Tobie za tak wczesne pisanie, ja nie z tych co rano lubią wstawać, do pracy muszę i to robię ale na FO bardziej odpowiada mi nocne buszowanie.
Irenko moja koperta na dynie tez już w drodze a na forum nie mogę znależć scieżki do wymiany nasion.
Awatar użytkownika
christinkrysia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2006, o 18:37

Post »

Irenko gratuluję kursu komputerowego, zawsze można coś z niego wynieść dla siebie bo wiedzy nigdy dość. Pamiętam jak nas wywieźli do ośrodka nad morze z 15 lat temu , tygodniowy kurs organizował Polski Związek Niewidomych. Mieli nas nauczyc pracy na komputerze gdy wzrok znacznie osłabnie, u niektórych działo się to bardzo szybko...
Młody chłopaczek prowadził naszą grupę, zajęcia po 6 a nawet 8 godzin dziennie... wszyscy byli bardzo umęczeni. Prowadzący myślał, że w tydzień nauczy nas pisania w ciemności na klawiaturze, posługiwania się skrótami itd .... ;:306
Skróty zapamiętałam bo przydają sie każdemu, specjalistyczny program mam ale póki co jeszcze daję sobie radę. Ty jeden skończyłaś i już byś na kolejny szła ? Widać Ci się spodobało.
Siegnij do archiwum i sypnij kolejnymi fotkami proszę :D
Awatar użytkownika
adamiec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jadziu wszystko wyklachałyśmy wczoraj, czekam na następny raz ;:168

Leszczynko ja tak wczas nie wstaję , leżąc buszuje po FO. Okres pracy mam za sobą, teraz godzina 4.42 to tylko wspomnienie wstawania ;:19 ;:108

Chrystinkrysiu mój kurs to taki bardziej amatorski ale dobre i to, jeżeli będą powtórki to będę powtarzać. Dzieje się to w naszym KLUBIE SENIORA, nic mnie to nie kosztuje, wieczory jesienne długie a klub kilka kroków za moim blokiem . ;:167

teraz archiwum ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
Mój ogródek moja miłość.
Zapraszam Irena
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Irenko, ale radosne zdjęcia w Sylwestra pokazałaś. Twoja sławetna altanka, nikt nie ma takich i tyle ślicznych roślin. Trzymam kciuki na lekką zimę, bo dzisiaj trochę kły pokazała. Piękna azalia i smakowite winogrona, żeby w Nowym Roku plony były równie obfite, a rośliny cieszyły Twoje oczy ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”