Tulap Już po widokach
Iwonka Ooo za tamtym domkiem z 1 pokoikiem akurat są zwierzątka ale sąsiedztwo...no takie...pomocne ale głośne...sąsiadka jak pojedzie łaciną to ją na parę kilometrów słychać

Ale już Cię nie będę zniechęcać

Ony (koty) zawsze wiedzą ile zostało w puszce, jakiś rentgen mają w oczach
Oprócz karmy mają też inne zainteresowania. Emilkę pochłania polityka
a Diablik słucha kocich miauków z jutuba
Marysiu już po błękitach. Ale chociaż jest ciepło. Koty jedzą psią karmę ze względu na oszczędności
Tereniu Głaskane są całymi dniami

Sępik ostatnio przychorował bo mu strasznie śmierdziało z ucha i miałem z nim jechać w środę do weteryniarza ale dziś smród ustąpił więc chyba wizyta nie będzie konieczna. Darmokot limit siedzenia w domu na ten rok wyczerpał i już się nie pokazuje.
Beacia Najzimniej było -6. Teraz ciągle powyżej 0, w sobotę jak byłem na siostry ślubie w Krakowie to było jak w kwietniu, ludzie bez kurtek stali na dworze, ponad 13 stopni było. Na pogodę narzekać nie mogę

żeby tylko czasem jakie słońce wyszło...
Dorotko Parapety mam w takim samym stanie ale dałem sobie spokój z myciem, przecieram raz na tydzień i wystarczy. Okna na dole też nie lepsze. Zimy nie mam i mam nadzieję, że jej nie będzie. Póki co mam tak w ogrodzie
A tu Smaragdy były przystawione ławką i się odbarwiły a do tej poty myślałem, że ona normalnie takie rude robią się zimą a to od światła
Ewa Wznowisz swój wątek? Albo choć tutaj powstawiaj zdjęcia swoich kotów, bardzo je lubiłem oglądać. Żeby tak do mnie się jakie kocię przyplątało
Betina Przekonałem się, że Twój pies za kotami nie przepada
Bażantów ciąg dalszy - dziś spacerowałem po sadzie, niestety bez aparatu a tu wyskoczyło zza płotu stado 18 bażantów. Nie jest to jedyne stado na wsi, mnożą się na potęgę. Ale niech się mnożą, byleby sarny się nie mnożyły ani krety

Bażant przyłapany na poprawianiu ocieplenia hortensji
Kolejny mieszkaniec ogrodu, też jest to stado liczące 6 osobników i często ganiają się po drzewach, o dziwno nie fruwają po gałęziach tylko biegają na nogach