Wypadało by krótko podsumować.
Organizatorzy zafundowali nam powtórkę z ostatnich wyborów.
Nie ważne kto głosuję ,ważne kto liczy głosy.
Sadzę że odbyło się to na zasadzie podpisaliście z nami umowę na prąd, to macie wygraną.
Tu dostawimy krzyżyk, tam unieważnimy parę głosów i wyniki będą właściwe.
A jak się to komuś nie podoba i protestuje ,niech spada na 4 miejsce.
Napisałam do organizatorów konkursu Szanowni Państwo
Proszę o wyjaśnienie kwestii wygranej pierwszego miejsca .
Głosowałam na nr23. Stowarzyszenie Oświatowe Na Rzecz Dzieci i Młodzieży "Równe Szanse"Redecz Krukowy .
Obserwowałam cały czas liczbę głosów i jestem oburzona obecnym IV miejscem!!!
Proszę o wyjaśnienie zaistniałej sytuacji.
Czuję sie oszukana!
Z poważaniem
Bardzo mi przykro z tego co się stało... mam w dalszym ciągu wyrzuty sumienia jeśli chodzi o Przedszkolaków...ale sobie nie mam nic do zarzucenia...wczoraj byłem tym sparaliżowany... dzisiaj rozmawiałem telefonicznie z osobą która tym się zajmowała... czekam na uzasadnienie oraz publiczne podanie na ich stronie ilości głosów... więcej napiszę potem.
Asma! Wysłałam to zapytanie od organizatorów podając dokładnie swoje dane i telefon... jestem ciekawa, czy dostanę odpowiedź.
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Witajcie
Chciałam wczoraj napisać ale ... nie potrafiłam znaleźć słów ,którymi mogłabym określić swój żal... ból ... i ogromne rozczarowanie .
Nadal nie potrafię tego zrozumieć ja ... dorosła kobieta, a cóż dopiero dzieci ... przecież one widziały jak bardzo je wspieraliśmy o czym świadczyła liczba głosów. Rozumiem odrzucić ileś tam ale nie 2/3 lub nawet więcej.
Tysiące głosów i umieć je wzrokowo podzielić na te dobre i te złe może i łatwiejsze to niż sensownie dopracowany program bez luk do głosowania ...
Ale czy ktoś nam obiecał ,że w życiu wszystko musi być proste, łatwe i przyjemne ?