Żal mi Wicusia i pozostałych dwóch kotków,bo na pewno czują,że kogoś brak...
Szuwarek na lodzie hmmm myślałam,że kotki to za piecem lubią spać

Pozdrawiam miło

Zbyt jest u Ciebie ciekawie i pięknie, by mogło mnie zabraknąć ! Nadzieja na wiosenny widok kwitnienia setek pachnących róż jest tak wielka, że z pewnością wytrwam, mimo ścierpniętych palców
  Zbyt jest u Ciebie ciekawie i pięknie, by mogło mnie zabraknąć ! Nadzieja na wiosenny widok kwitnienia setek pachnących róż jest tak wielka, że z pewnością wytrwam, mimo ścierpniętych palców   

, i w dodatku mój znak firmowy
, i w dodatku mój znak firmowy  

.
.

.
.
 .
. .
. .
. .
. . A grudzień od marca w zasadzie niczym się nie różni...
. A grudzień od marca w zasadzie niczym się nie różni... . No właśnie pisałam Michałowi, że pozostałe koty zachowują się inaczej, jakby nasilając swoją obecność, żeby mnie pocieszyć i żebym nie odczuwała braku Wicka.
. No właśnie pisałam Michałowi, że pozostałe koty zachowują się inaczej, jakby nasilając swoją obecność, żeby mnie pocieszyć i żebym nie odczuwała braku Wicka. , bardzo się cieszę, że "nie odpadasz" i masz ochotę pooglądać zielone pokoje w reminiscencjach. Postaram się, żeby zwrotki mojej balladki nie były nudne. Zaglądaj, zapraszam.
, bardzo się cieszę, że "nie odpadasz" i masz ochotę pooglądać zielone pokoje w reminiscencjach. Postaram się, żeby zwrotki mojej balladki nie były nudne. Zaglądaj, zapraszam. .
. .
. .
.
 Jagi.
  Jagi.

Bardzo spodobało mi się zdjęcie Wicusia skręconego w  koszyku
  Bardzo spodobało mi się zdjęcie Wicusia skręconego w  koszyku  Uwielbiam takie ciepłe kwietniowe widoki, już do nich coraz bliżej,gadzia zima, dzień po południu już się nie skraca więc wszystko jest na dobrej drodze.
 Uwielbiam takie ciepłe kwietniowe widoki, już do nich coraz bliżej,gadzia zima, dzień po południu już się nie skraca więc wszystko jest na dobrej drodze.

Są jak wstęp do powieści, z którą (na przekór pogodzie) chciałoby się usiąść przed kominkiem, z lampką słodkiego wina i zapominając o obowiązkach czytać i wspominać..Proszę, pisz jak najwięcej
  Są jak wstęp do powieści, z którą (na przekór pogodzie) chciałoby się usiąść przed kominkiem, z lampką słodkiego wina i zapominając o obowiązkach czytać i wspominać..Proszę, pisz jak najwięcej   Myślę, że znajdziesz wiernych czytelników.
  Myślę, że znajdziesz wiernych czytelników. ..tylko czyhają aż ktoś wsypie ziarno do karmnika
 ..tylko czyhają aż ktoś wsypie ziarno do karmnika  

- i to byłaby ta zmiana na lepsze. A po drugie, zmierzam do uzyskania harmonii, której moim zdaniem w nim brakuje. Ale powolutku jest i tu coraz lepiej. Łącze dwie pasje: do traw i róż. To wcale nie jest łatwe na tak małej powierzchni...
 - i to byłaby ta zmiana na lepsze. A po drugie, zmierzam do uzyskania harmonii, której moim zdaniem w nim brakuje. Ale powolutku jest i tu coraz lepiej. Łącze dwie pasje: do traw i róż. To wcale nie jest łatwe na tak małej powierzchni...  
   W małym ogrodzie zawsze jest więcej kombinowania.
  W małym ogrodzie zawsze jest więcej kombinowania. no, niezła heca
  no, niezła heca 

. Nawiasem mówiąc, spotkałam w ogrodniczym Filozofa, kupującego nasiona warzyw
. Nawiasem mówiąc, spotkałam w ogrodniczym Filozofa, kupującego nasiona warzyw  .
. ) i zajrzyj do Spichrza we wsi Borcz. Tam zakończyła się nasza wczorajsza wizytacja Kaszub, które wciąż zaskakują urodą pastelowych krajobrazów pól i łąk, i świeżą zielenią ozimin.
) i zajrzyj do Spichrza we wsi Borcz. Tam zakończyła się nasza wczorajsza wizytacja Kaszub, które wciąż zaskakują urodą pastelowych krajobrazów pól i łąk, i świeżą zielenią ozimin. .
. .
.

.
. ? I jak tu myśleć o choince?
? I jak tu myśleć o choince? ?
 ? . Inaczej nie byłoby nas na Forum.
. Inaczej nie byłoby nas na Forum. .
. , mam nadzieję, że zapas słodkiego wina masz spory, bo i zwrotek balladki trochę będzie... Ja też lubię białe.
, mam nadzieję, że zapas słodkiego wina masz spory, bo i zwrotek balladki trochę będzie... Ja też lubię białe. .
. . Aż mnie korci spytać, jakie to zdolne Forumowiczki przefasonowały Ci przedogródek...
. Aż mnie korci spytać, jakie to zdolne Forumowiczki przefasonowały Ci przedogródek... .
.
 Jagi.
  Jagi.

,trawestując Gombrowicza ...
 ,trawestując Gombrowicza ...
 Kolorystycznie można dopasować do wielu wnętrz, pokrój rośliny bardzo ładny..jak świąteczne maleńkie dzwoneczki i ten zapach..płynący przez mieszkanie niczym dźwięk anielskich chórów
 Kolorystycznie można dopasować do wielu wnętrz, pokrój rośliny bardzo ładny..jak świąteczne maleńkie dzwoneczki i ten zapach..płynący przez mieszkanie niczym dźwięk anielskich chórów   
   no idealne na Boże Narodzenie.. Problem jest tylko jeden..skąd teraz wytrzasnąć kwitnącego hiacynta
 no idealne na Boże Narodzenie.. Problem jest tylko jeden..skąd teraz wytrzasnąć kwitnącego hiacynta