i widać ,ze pracowite .Czy jeżyk mieszka w tym domku .Gratuluję wyhodowania świerków z nasion .Nie wiem czy bym sie tego podjęła ,ale po co kupować skoro można samemu i mieć większą satysfakcję
 i widać ,ze pracowite .Czy jeżyk mieszka w tym domku .Gratuluję wyhodowania świerków z nasion .Nie wiem czy bym sie tego podjęła ,ale po co kupować skoro można samemu i mieć większą satysfakcję  

coś mi to przypomina sytuacje z naszego domu najpierw opieka i miłość a potem pannica zaczęła lać opiekuna i nie pozwala się dotknąć
  coś mi to przypomina sytuacje z naszego domu najpierw opieka i miłość a potem pannica zaczęła lać opiekuna i nie pozwala się dotknąć  

Zosiu właśnie przeczytałam ,że te nasionka groszku trzeba stratyfikować .Śliczne koteczki
 Zosiu właśnie przeczytałam ,że te nasionka groszku trzeba stratyfikować .Śliczne koteczki   

Znam to serce, potwierdzam Zosi rośliny rosną jak na drożdżachlanceta pisze:Zosiu,odwiedzam ...jesiennie....
Masz "ręke" i wiedzę do rozmnażania roslin.Byłam...widziałam,dostałam od Ciebie w doniczce, a teraz u mnie "krzak" - czyli,jak coś dajesz,to też z serca

Zosiu, zazdroszczę Ci jeża na ogrodzie. U mnie nie ma nic, nawet ropuszki
 Zosiu, zazdroszczę Ci jeża na ogrodzie. U mnie nie ma nic, nawet ropuszki  

Śliczne róże ,chryzantemki ................domek dla jeża i kociaczki super
 Śliczne róże ,chryzantemki ................domek dla jeża i kociaczki super   

U mnie spadł dzisiaj śnieg ,Twój ogród pod śniegiem musi wyglądać pięknie .Dużo zdrówka życzę
 U mnie spadł dzisiaj śnieg ,Twój ogród pod śniegiem musi wyglądać pięknie .Dużo zdrówka życzę  

po ciężkich trudach Cię odnalazłam.Co u Ciebie? Myślę,że ni chorujesz
  po ciężkich trudach Cię odnalazłam.Co u Ciebie? Myślę,że ni chorujesz