Aleja Różana 33 cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Aleja Różana 33 cz. 3

Post »

No wiecie co ;:oj Co prawda niedaleko mieszka kobieta, która pod nieobecność swojej bezpośredniej sąsiadki wykopywała jej kwiaty z rabat i wsadzała na swoje, ale jak i tego, tak i kradzieży Twoich żurawek nie jestem w stanie pojąć. Przecież dałabyś na pewno sadzonki,gdyby ktoś poprosił...
Awatar użytkownika
MamciaTerenia
1000p
1000p
Od: 1 lis 2012, o 14:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tak Aniu, wystarczyło tylko powiedzieć i poprosić o sadzonki...Ja zawsze chętnie dzielę się tym co mam, moje koleżanki z działki dobrze o tym wiedzą. Na naszych działkach mamy dużo nowych działkowiczów i ja sama mówiłam im że jak będą coś chcieć to mają śmiało mówić. Dostali ode mnie już sporo sadzonek, tych wykluczam...Może to ktoś spoza naszych działek. Sąsiadce ukradli wrzosy i żurawki i zapakowali do kosza którego nie zdążyła wynieść do domu....
Pozdrawiam, Tereska
Aleja Różana 33 cz. 3
Awatar użytkownika
justyna_gl
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2011, o 09:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

;:202 Jak można komuś tyle szkód narobić, dba się o rośliny, pielęgnuje a ktoś przyjdzie i nie dość że wykopie to jeszcze nie raz zniszczy resztę. Ta piękna Paprica... ale to nie ja - do tej pory nie wiem gdzie masz działkę :;230
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Brak słów-trzeba będzie wiosną coś zaradzić ;:168
Awatar użytkownika
MamciaTerenia
1000p
1000p

Post »

Justynko ja też sobie nie wyobrażam jak można komuś coś takiego zrobić. A Paprika...no cóż, była bardzo ładna i ślicznie wyglądała przy tej jasnej trawce....Planowałam też zrobić z niej sadzonki w przyszłym roku ;:185

Dorotko masz rację, brak słów. Jak ja to zobaczyłam to zaniemówiłam...zawładnęła mną złość a póżniej już tylko bezsilność i bezradność.
Rozmawiałam dzisiaj z koleżanką z ogrodu sąsiadującego z naszym, na ich działkach też tego dnia doszło do włamań i kradzieży.
Dwa lata mieliśmy spokój.....
Dziękuję za dobre serduszko ;:196
Pozdrawiam, Tereska
Aleja Różana 33 cz. 3
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Tereniu żeby tym złodziejom łapy pousychały , u nas złodzieja kara dosięgła ,przeskakiwał przez furtkę i złapał się szczebelek pergoli ,runął na beton,szkoda tylko szczebelek ;:108
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2012, o 14:41

Post »

MamciuTereniu,dziękuję za serdeczne przywitanie ;:196
Uważaj,bo ja niestety z tych,co -jeśli chodzi o rośliny-nie znają wstydu....i proszą :oops:
A Ty masz same cudeńka ;:215 ....więc na wiosnę ukorzeniaj,ukorzeniaj :lol: :wink:
Może coś z mojego ogródka lub parapetu Cię zainteresuje :uszy .

Współczuję złodziei ;:168 .Podobnie się czułam,jak mi jelenie wygryzały kwiatki w zimę.Ta bezsilność...i :evil:

Piękne różyczki pokazałaqś ;:167 .Ta drobniutka cudna....więc jak mówiłam...ukorzeniaj :wink: :D
zuzka 1
50p
50p
Od: 17 maja 2007, o 16:30

Post »

Niestety złodzieje są byli i będą. Przykre to ze ktoś się stara a drugi ot tak bierze sobie.Wszystko zadbdane i cudne
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Tereniu. ;:196 , mam swoje sadzonki, więc Cię poratuję, przyjedziesz wiosną to dostaniesz. Nie są wielkie, bo robiłam jesienią ale przecież urosną. Niech się złodziej udławi. ;:14
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

No co ja czytam, to już za rośliny się nawet biorą, och niech i łapy pousychają :evil: , a może gdzieś na nie dalakich działkach się okaże w przyszłym roku, że takie właśnie porosły, no nie daj.....Przykro mi Tereniu ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Tereniu...przykro mi z powodu żurawek. ;:168 . To chyba jakaś plaga na znikanie żurawek. Mnie wiosną zeszłego roku znikło kilka w tym electra także. :evil: . Darzyłam ją wielką sympatią bo to była moja pierwsza żurawka, ładna była. Dlatego każda zdobyta roślinka, nachodzi myśl..czy mi nie ukradną. ;:224 . Czasem najbardziej szkoda tego czasu, tak na wszystko czekamy kiedy to urośnie a gdy podrośnie, bęc i nie ma. ;:223
Awatar użytkownika
MamciaTerenia
1000p
1000p

Post »

Grażynko masz rację :lol: szkoda tylko tych szczebelek na pergoli.... jak tak runął na beton to może chociaż "twarzyczkę" sobie pościerał za karę....Nie mam litości dla złodziei... No szkoda mi tych żurawek ale co zrobić....

Joluś jak tylko znajdziesz chwilkę obejrzyj sobie moje roślinki i jak tylko będę mogła to porobię sadzonki :lol:
Muszę do Ciebie zawitać, może też coś wypatrzę.
Różyczka, ta drobniutka, to The Fairy, też ją lubię.....

Zuzka 1 witam nowego gościa i zapraszam do odwiedzin. Dziękuję za pochwały. A złodzieje, no cóż...do tej pory nie było kradzieży roślin na naszych działkach....

Iguś ;:196 jesteś kochana. Ja już nawet sprawdzałam u Ciebie w sklepie czy masz te które mi ukradli ale nie znalazłam wszystkich.
Jestem bardzo szczęśliwa że bedziesz mogła poratować mnie sadzonkami.

Podziękowanie również dla Justynki ;:196 która też chce mnie poratować....

Iwonko a tak, za rośliny się wzięli...Do tej pory tego nie było na działkach u nas i dlatego trudno mi się z tym pogodzić. A wystarczyło poprosić o sadzonki.....

Zeniu no właśnie, upodobali sobie żurawki, one tak ładnie kolorowo o tej porze roku wyglądają na rabatach....u mnie łupem padło 9 u koleżanki 2 (więcej nie miała). A Elektra też bardzo mi się podobała, rosła w półcieniu i ta miejscówka bardzo jej odpowiadała.
Pozdrawiam, Tereska
Aleja Różana 33 cz. 3
Awatar użytkownika
jola1313
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2012, o 14:41

Post »

Oj ;:138 ,to będę notatki robić,co mi w oko wpadnie ;:196

Teresko,aż 9 żurawek :shock: .Bardzo Ci współczuję.słów brakuje na takie chamstwo :evil:
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

No nie mogę uwierzyć :evil: Czytam i czytam i włos się jeży.
Marzenka79
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 22:54

Post »

Mamusiu Moniki wszystkiego naj w nowym roku,zdrowia,pomyślności,szybkiej wiosny... ;:196 :wit Tak mi się ckni za naszą brygadą...Zimujesz jakieś roślinki?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”