jak dotąd na szczęście nie zauważyłam śladów bytności nornic w okolicy gunnery - prawdę mówiąc, obawiałam się i nadal tego obawiam.
U mnie żaden z miskantów nie tworzy rozległych rozłogów - takich jak perz - mam miskanty chińskie i miskanta olbrzymiego. Może więc masz miskanty cukrowe, ale mi się wydawało, że chyba jednak olbrzymie?
Marysiu,
może wiosną, może wcześniej, zobaczymy. W każdym razie do wiosny daleko już nie jest

policzyłam że to już dobrze ponad miesiąc jak wróciłam ze wsi.
  policzyłam że to już dobrze ponad miesiąc jak wróciłam ze wsi.

a ogród jesienny, nostalgiczne trawy, i jabłuszka żeby ptaszki miały się czym pożywić  ;: karolina
   a ogród jesienny, nostalgiczne trawy, i jabłuszka żeby ptaszki miały się czym pożywić  ;: karolina

chyba masz przedstawicieli większości gatunków
 chyba masz przedstawicieli większości gatunków   piękny perukowiec, powojniki itd Co prawda 77 stron starego tematu ciężko ogarnąć na raz, ale teraz będę na bieżąco wpadał
  piękny perukowiec, powojniki itd Co prawda 77 stron starego tematu ciężko ogarnąć na raz, ale teraz będę na bieżąco wpadał   Na pewno będą pytania z moje strony typu "a jak pani to zrobiła, takie to piękne, a mi nie rośnie"
  Na pewno będą pytania z moje strony typu "a jak pani to zrobiła, takie to piękne, a mi nie rośnie"  

z nalewką z lipy i dotrwamy do wiosny . Pozdrawiam
  z nalewką z lipy i dotrwamy do wiosny . Pozdrawiam 

Piękne okazy iglaczków .
 Piękne okazy iglaczków .