Wśród Sosen... Buków... Kotów... cz.2
-
DTJ_1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Wśród Sosen... Buków... Kotów... cz.2
Oj widzę, że werwę do prac ogrodowych jeszcze masz. Nie dziwię się jak masz ładną pogodę działaj. U nas już strasznie zimno
. Chyba jednak ta zima przyjdzie, nie przeskoczymy tego
.
- dorkow0

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko, musi przyjść, bo sporo ma do wytłuczenia szkodników... Bez niej ogród się męczy i rośliny też się męczą... Musi być odpoczynek i najlepiej pod kołderką, ze śniegu... 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Hej Dorotko !
Jak to się dzieje, że u mnie tak brzydko i mgły straszliwe a u Ciebie słoneczko? Nie to żebym Ci żałowała, ale mogłoby i tu i tu
Mam dużo zaległości w ogrodzie, ale trochę się dzieje i to zimno mnie stopuje z wyjściem i pracą na świeżym powietrzu.
Serdeczności przesyłam
Jak to się dzieje, że u mnie tak brzydko i mgły straszliwe a u Ciebie słoneczko? Nie to żebym Ci żałowała, ale mogłoby i tu i tu
Serdeczności przesyłam
-
DTJ_1

Koniecznie ze śniegiem.. Takiej pogody jak teraz to ja strasznie nie lubię, zmarzluch jestem a najgorszy ten wiatr porywisty aż ciarki przechodzą. No tak teraz to sobie o pogodzie możemy pogadać
.
Trochę się zasmuciłam bo robiłam inwentaryzację roślin w ogrodzie( tak co by nie zapomnieć co mam
) i dysk mi sz.. trafił. Mam nadzieję, że informatyk jutro odzyska dane, bo były też firmowe sprawy.( trochę mniej ważne)
Trochę się zasmuciłam bo robiłam inwentaryzację roślin w ogrodzie( tak co by nie zapomnieć co mam
- dorkow0

Marysiu, jak bym tylko dała radę, podzieliłabym się z Tobą tą pogodą... Ale niestety, nie jestem w stanie...
To pewnie ta nasza niecka, w której nasz rejon się znajduje, powoduje, że zawsze cieplej i wilgotniej...
Coś niedobrego, Marysiu, bo zaczynam się martwić o Ciebie...?
A w ogrodzie zdążysz, bo wiele można zrobić, nawet jak już będą przymrozki... Nie będzie za późno...
Dorotko, też nie lubię, jak wieje i jest zimno... Wiesz, jak wyglądam po kilku godzinach spędzonych przy takiej pogodzie na zewnątrz...? Jak bym co najmniej przez tydzień piła bez przerwy napoje wyskokowe...
A dobry informatyk odzyska dane bez problemów... Mówisz, że te firmowe, to mniej ważne...
To pewnie ta nasza niecka, w której nasz rejon się znajduje, powoduje, że zawsze cieplej i wilgotniej...
Coś niedobrego, Marysiu, bo zaczynam się martwić o Ciebie...?
A w ogrodzie zdążysz, bo wiele można zrobić, nawet jak już będą przymrozki... Nie będzie za późno...
Dorotko, też nie lubię, jak wieje i jest zimno... Wiesz, jak wyglądam po kilku godzinach spędzonych przy takiej pogodzie na zewnątrz...? Jak bym co najmniej przez tydzień piła bez przerwy napoje wyskokowe...
A dobry informatyk odzyska dane bez problemów... Mówisz, że te firmowe, to mniej ważne...
-
DTJ_1

Wiesz, że ja z nazwami tych kwiatów to taka lewa jeszcze jestem, także to dla mnie sporo pracy było
. Z tym wyglądem - to też tak mam nos czerwony , tylko poliki zawsze blade, fryz afro, za stracha na wróble mogę robić, a dziwię się że jak podchodzę do ptaków to uciekają. 
- Maska

- Kontakt:
Dziękuję, ale nie martw, bo to samo życie. Sama wiesz jak jest.
Brak stałego zajęcia w glebie powoduje większą frustrację
Brak stałego zajęcia w glebie powoduje większą frustrację
- dorkow0

Dorotko, nazwy zawsze możesz znowu znaleźć, tu na Forum... Choć jak już miałaś wszystko opisane to szkoda...
A wiesz, mój syn kupił taki zewnętrzny dysk i polecił mi co jakiś czas ważne rzeczy, co mam na kompie kopiować do niego, bo w razie awarii komputera, ważne dane zostaną na dysku zewnętrznym... Mądre to było, bo jak mi lapeć padł, to wszystkie foldery z podpisami i zdjęciami miałam...
Marysiu, rozumiem... Jestem serduchem, bo inaczej nie dam rady... Powiem Ci, że nie ma dnia, żebym o Tobie nie myślała... A wiesz, że jak mówię, bo Marysia coś tam, to moi w domu wiedzą, że to Ty... Jak byś była częścią naszej rodziny...
A wiesz, mój syn kupił taki zewnętrzny dysk i polecił mi co jakiś czas ważne rzeczy, co mam na kompie kopiować do niego, bo w razie awarii komputera, ważne dane zostaną na dysku zewnętrznym... Mądre to było, bo jak mi lapeć padł, to wszystkie foldery z podpisami i zdjęciami miałam...
Marysiu, rozumiem... Jestem serduchem, bo inaczej nie dam rady... Powiem Ci, że nie ma dnia, żebym o Tobie nie myślała... A wiesz, że jak mówię, bo Marysia coś tam, to moi w domu wiedzą, że to Ty... Jak byś była częścią naszej rodziny...
-
DTJ_1

- dorkow0

Dorotka, a może tylko kabel poszedł, albo wejście... Przecież te zewnętrzne dyski się ponoć nie psują... 
- Maska

- Kontakt:
Dorotko Ty moja Kochana
aż się spłoniłam
A ja z kolei wiem, że niektóre rzeczy nas szczególnie łączą
A wiesz, że ja też mam dysk zewnętrzny, bo płytki po jakimś czasie nie otwierają się na laptopie, a dysk jak na razie tak i dużo mieści
aż się spłoniłam
A wiesz, że ja też mam dysk zewnętrzny, bo płytki po jakimś czasie nie otwierają się na laptopie, a dysk jak na razie tak i dużo mieści
- dorkow0

Marysiu, ja myślę, że tych rzeczy, które nas łączą to jest dużo...
Dyski takie są potrzebne, bo nie wiadomo kiedy komputer odmówi współpracy... Mój ponoć, już nie powinien dychać... Taki staroć jest...
Dyski takie są potrzebne, bo nie wiadomo kiedy komputer odmówi współpracy... Mój ponoć, już nie powinien dychać... Taki staroć jest...
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Dorotko,nadrabiam pomału zaległości ,dzisiaj już nie poszłam do pracy ,wczoraj jeszcze miałam gości i też nie było czasu,jesień w Twoim ogrodzie mnie oczarowała,te kolory,te promienie ,jak sie tym nie zachwycać ,po prostu cudnie,pozdrawiam i buziaki dla Ciebie 
Dorotko trawy już wiążemy ? czy jeszcze nie ?
Mędrzec potrafi uczyć się nawet od Głupca. Głupiec nie uczy się nigdy.
- dorkow0

Martuś...
Jeszcze wczoraj był ładny dzień, w miarę ciepło i słonko... Dziś już plucha i zimno...
Dobrze, że trochę Ci się przewaliło z obowiązkami, więcej czasu na ogród i rośliny, żeby zabezpieczyć przed zimą...
Serdeczności...
Renatko, jeszcze moich nie wiązałam, czekam, aż przyjdą przymrozki... Ale suche już można wiązać...
Jeszcze wczoraj był ładny dzień, w miarę ciepło i słonko... Dziś już plucha i zimno...
Dobrze, że trochę Ci się przewaliło z obowiązkami, więcej czasu na ogród i rośliny, żeby zabezpieczyć przed zimą...
Serdeczności...
Renatko, jeszcze moich nie wiązałam, czekam, aż przyjdą przymrozki... Ale suche już można wiązać...