Zapraszam Jadzia1 /cz.1/

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Mój psiak tez ciągle za mną chodzi... krok w krok... :)
Fajne te psika są :) Takei kochane.
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu dzięki tobie przypomniałam sobie te piękne miejsca miejsca w których byłam.To drzewo bez kory nazywa się po polsku Bezwstydnica zapomniała rosyjskiej nazwy.Masz racje,że zdjęcia nie pokazują w pełni piękna tych miejsc,tym bardziej moje, robione byle czym :cry: :lol:
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Halinko dziękuję Ci za nazwanie tego pięknego drzewa :)
ciesze się bardzo ,że do mnie zaglądasz i wspominasz :lol: te piękne miejsca .
Liseczko fajnie ,że masz takiego pieseczka który okazuje jak bardzo jest oddany i Ty to doceniasz :lol:
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu akurat dziś wczesnym rankiem wrócił mój pierworodny z Ukrainy .Widziałam fotki zrobione na tamtym terenie ,nic się to nie ma do Twoich pokazanych zupełnie inny świat ,bieda ubóstwo ,domki to mizerota .Jak przyjedzie znowu do mnie to poproszę go o parę fotek i wstawię u siebie w wątku ,naprawdę bieda ,sam nam opowiadał o ciężkich warunkach które tam są,zazdroszczę Ci zobaczenia pięknych widoków .Jeden kraj a taki różny :P
Awatar użytkownika
BarWo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2008, o 19:11

Post »

Z Krymu to jednak najbardziej podobają mi się drzewa... niesamowite :!: Ale nie ma to jak nasze Polskie widoczki - to zdjęcie z sarenkami....śliczności. Obrazek
Ciacha są apetyczne...mniam mniam :D ...kiedyś pochłaniałam całe tony, musiałam przystopować trochę /znasz ciasto z "Kubusiem"(sokiem)?/
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie kochani :lol:
Bogusiu na Krymie też jest różnie ,ale biedy nie widać, tam ludzie tak jak napisała Halinka robią co mogą aby bieda ich nie dotknęła.Ja myślę ,że jeszcze z 10 -15 lat i to miejsce będzie jeszcze piękniejsze ,bo teraz troszeczkę miasta są brudne śmieci walają się wszędzie ,ale nie we wszystkich miastach .Nie które są bardzo zadbane jak na przykład Jałta,Sudak ,myślę że mieszkańcy tych mniej zadbanych w końcu zobaczą że można żyć inaczej i jeszcze zarabiać na turystyce .Bo tereny mają piękne .Najbardziej przygnębiające wrażenie zrobił na mnie Bakczysaraj ,to miasteczko jest bardzo zaniedbane ,oj pan Mickiewicz nie zachwycił by się teraz.Chociaż są ludzie którzy zaczynają coś robić
sprzątają swoje posesje i budują ładne domy, jednak to musi potrwać .
Basiu masz rację ja też uważam ,że wszędzie jest pięknie ale w naszym kraju najpiękniej :lol:
kochanie takiego przepisu nie znam ,jak możesz to bardzo proszę o podanie :lol:

Zapraszam na kawusie

Obrazek

"Nie płacz, że coś się skończyło, tylko uśmiechaj się, że ci się to przytrafiło."

Życzę miłego dnia :lol:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Jadziu witaj serdecznie. Ogród botaniczny zrobił na mnie piorunujące wrażenie. Zastanawiam się co to za fantastyczne te niektóre drzewa. Widzę tam chyba jakiegoś cisa, mamutowca i cedry jeśli się nie mylę. Widoki niesamowite. Podejrzewam że spędziłbym tam cały dzień żeby wszystkie te cuda dobrze pooglądać. :)
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Obejrzałam jeszcze raz foteczki, oj pięknie pięknie :lol:

miłego dnia :lol: u mnie dziś pieknie
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krzysiu nie mylisz rację tam rosły wymienione przez Ciebie drzewa.
Pisałam już ,że chodząc po ogrodzie myślałam sobie ,że dla Ciebie byłby to raj :lol: Krzysiu ja myślę ,że 1 dzień to za mało aby wszystko dokładnie obejrzeć .Ale zapraszam jeszcze do mnie będę pokazywać pozostałe fotki z ogrodu .
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Na pewno będę dalej do Ciebie zaglądał. Jest co oglądać. OB bardzo ładny. :) :wink:
Zresztą oprócz wycieczki pokazujesz jeszcze masę innych ciekawych rzeczy.
No i gotujesz takie pyszności że grzechem byłoby je nie zobaczyć :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Ewik
500p
500p
Od: 29 lut 2008, o 14:44

Post »

Jadwiżko, od samego rana jestem jakaś zapracowana...
ale już jestem... :)
też myślałam o tym, że dla zwierzaczków Twoich 3 tygodnie to długo, i że na pewno bardzo się cieszyły, że wróciłaś...
miałam różne zwierzaczki - chomika, szczurka, cztery koty i sunię , i ptaszki- papużki,teraz mam tylko miłe po nich wspomnienia... :)
Kochanie, jak będziemy chciały, to pewnie uda nam się wspólnie zjeść gdzieś jakieś ciacho...

;:79

p.s. Jadziu, czy jest gdzieś na forum napisane co trzeba zrobić, żeby pod podpisem mieć aktywny link do swoich stronek?
Kwiatuszki Ewy
Działeczka mojej Mamy i moja
Pamiętajcie o ogrodach przecież stamtąd przyszliście
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuniu co do aktywnego linku to robiła mi to Liska ,Wisienka i mój mąż one pisały jak to zrobić a on zrobił i :lol: ja nie mam zielonego pojęcia :oops: Ewuniu masz rację ,że jak czegoś się chce to można to zrobić . Ja teraz będę w Warszawie z nogą ale to będzie pewnie w takich godzinach jak Ty będziesz w pracy .Jak będę wiedziała coś na pewno to dam znać , może uda się nam spotkać :lol:
Krzysiu dziękuję za miłe słowa i zapraszam :lol:
Tessko u mnie dziś też była piękna pogoda :lol: byłam z pieskami,i fretką na spacerku było cieplutko

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I na koniec naleweczka dziś zrobiłam ,z pigwy spirytusu i cukru ,zamiast pigwy można użyć cytryny
jak chcecie przepis to chętnie napiszę .

Obrazek
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cieszę się,że wybrałaś się na tę wycieczkę i zobaczyłaś tyle cudownych miejsc. A jeszcze bardziej się cieszę,że już wróciłaś i umożliwiłaś nam podróż Twoimi śladami przed własnym komputerem. Fantastyczne widoki. Chociaż u Ciebie też jest na co popatrzeć...
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Jadziu
Niesamowite widoki nam przywiozłaś.A najważniejsze,że już wróciłaś.
Zafascynował mnie ten widok Obrazek

czy to są bukszpany tak ciekawie prowadzone?
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Jadziu dopiero wróciłam. Ciężko pracuję teraz w ogródku i jeszcze nad ogrodzeniem myślę i po sklepach jeżdziliśmy z M.
A u Ciebie takie piękne widoki! I z Krymu i nasze Polskei i Twoje Jadziu ogródkowe :)

Frettki jeszcze nei miałam... czemu moje dzieci na to nei wpadły??? Nie wiem... a różne rzeczy hodowały...
z uśmiechami Iza
u liski
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”