. Jest on podzielony na kilka ogródków na razie na 5  Pierwszy powstał w 2009 roku nazywa się drzewiasty z którego większość to drzewa i krzewy drugi nazywa się iglakowo od nazwy większości roślin znajdujących się tam ,następny powstał w 2012 roku nazywa się mieszany bo występują tak drzewa krzewy byliny i rośliny jednoroczne w 2013 zaczął powstawać ogródek byle jaki
  . Jest on podzielony na kilka ogródków na razie na 5  Pierwszy powstał w 2009 roku nazywa się drzewiasty z którego większość to drzewa i krzewy drugi nazywa się iglakowo od nazwy większości roślin znajdujących się tam ,następny powstał w 2012 roku nazywa się mieszany bo występują tak drzewa krzewy byliny i rośliny jednoroczne w 2013 zaczął powstawać ogródek byle jaki   chociaż tworzony jest do tej pory
  chociaż tworzony jest do tej pory   w tym roku powstał ogródek różany są tam róże wielkokwiatowe  wielokwiatowe miniaturowe pnąca i polianty ? Sprawę utrudnia fakt że mam obok dwa betony i przez to jest taki długi i mało szeroki
  w tym roku powstał ogródek różany są tam róże wielkokwiatowe  wielokwiatowe miniaturowe pnąca i polianty ? Sprawę utrudnia fakt że mam obok dwa betony i przez to jest taki długi i mało szeroki   ziemia bardzo ciężka okropnie gliniasta i z dużą ilością granitu w ziemi dlatego wszystkie ogródki mam wyściółkowane korą i żwirkiem do każdego prowadzi ścieżka z kamieni żwirka rodzaje ogródków i większość użytych w nim roślin są pozostałością po moich okresach fascynacji roślinkami
  ziemia bardzo ciężka okropnie gliniasta i z dużą ilością granitu w ziemi dlatego wszystkie ogródki mam wyściółkowane korą i żwirkiem do każdego prowadzi ścieżka z kamieni żwirka rodzaje ogródków i większość użytych w nim roślin są pozostałością po moich okresach fascynacji roślinkami   jednak staram się sadzić roślinki nie za gęsto tak jak to robiłem na początku mojej przygody
  jednak staram się sadzić roślinki nie za gęsto tak jak to robiłem na początku mojej przygody  
 Lato