Parapetowe misz-masz
Re: Parapetowe misz-masz
Wpadłam z rewizytą- i wiem jedno- zostaję
skrętniki i fiołki piękne- nie mogę się, na nie, napatrzeć 
Życie jest piękne:) pozdrawiam wszystkich zielono zakręconych- Karolina
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
mój wątek- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=67088" onclick="window.open(this.href);return false;
Ta moja nie-Izolda to chyba Red Salmon
wypuściła kolejny pęd z pąkami kwiatowymi, jak tylko się rozwiną, zrobię kolejną fotosesję
Ewunia, ja tam nie wierzę, że nie potrafiłabyś się dogadać ze skrętnikami...patrząc na Twój listopadowy balkon

Janeczko- ja do Ciebie zaglądam i zasiadam z równie wielka przyjemnośćią, niedługo chyba zostanę na stałe
Illonko, a juz rośnie? pączkuje? czy będziesz ,,tworzyć,, odmianę w tych kolorkach?
Kelpie- cisze się, że Ci się podobają
a w ub tygodniu moje maleństwo pokazało jednego kwiatuszka...zdjęcie nie udane, nie oddaje całego uroku, plamek i kropeczek...
no i kolory bardziej nasycone...nie takie blade

Senk's Blue Heron
wypuściła kolejny pęd z pąkami kwiatowymi, jak tylko się rozwiną, zrobię kolejną fotosesję
Ewunia, ja tam nie wierzę, że nie potrafiłabyś się dogadać ze skrętnikami...patrząc na Twój listopadowy balkon
Janeczko- ja do Ciebie zaglądam i zasiadam z równie wielka przyjemnośćią, niedługo chyba zostanę na stałe
Illonko, a juz rośnie? pączkuje? czy będziesz ,,tworzyć,, odmianę w tych kolorkach?
Kelpie- cisze się, że Ci się podobają
a w ub tygodniu moje maleństwo pokazało jednego kwiatuszka...zdjęcie nie udane, nie oddaje całego uroku, plamek i kropeczek...
no i kolory bardziej nasycone...nie takie blade

Senk's Blue Heron
Kochana, czekam aż ktoś zrobi takiego fiołaska dla mnie
, sama na razie nie zajmuję się selekcją, ale w przyszłości...kto wie
Maluszek uroczy
Znam ból fotografowania fiołków, też często chodzę dookoła z aparatem, ustawiam, przestawiam zmieniam oświetlenie a gdzie tam i tak nie wygląda jak w rzeczywistości. Szczególnie trudne dla mnie do fotografowania są ciemnofioletowe i czerwone
Maluszek uroczy
Znam ból fotografowania fiołków, też często chodzę dookoła z aparatem, ustawiam, przestawiam zmieniam oświetlenie a gdzie tam i tak nie wygląda jak w rzeczywistości. Szczególnie trudne dla mnie do fotografowania są ciemnofioletowe i czerwone
- Renata1962
- 1000p

- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Izo masz cudowne skrętniki ,jakie kolorki

- Dusia 123
- 200p

- Od: 27 kwie 2014, o 18:48
Izuniu ja też mam problem ze zrobieniem dobrego zdjęcia. Aparat już mi nie chce dobrze robić ze starości
, teraz robię zdjęcia telefonem 
Pozdrawiam serdecznie Duśka 
Zapraszam - Fiołkowy Świat Duśki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=75982" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam - Fiołkowy Świat Duśki http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=75982" onclick="window.open(this.href);return false;
Izo jestem i ja u Ciebie (wreszcie), żeby podziwiać piękne kwitnienia fiołków i skrętników 
Pozdrawiam Kasia
Zielony parapet;
Zielony parapet;
Dziękuję dziewczyny 
Iksja- cieszę się bardzo, że do mnie trafiłaś, a moje kwiatki dziękuję za komplementy
Weronaa- kolory mają działanie terapeutyczne, zwłaszcza w takie ponure dni jak dziś
Renatko dziękuję, u Ciebie też piękne kolorki
Dusieńko, no własnie te aparaty...czasem potrafią płatać figla
Dziś zajrzałam do moich ,,wylęgarni,, No niestety....tak jak pisałam u Ilonki, moja prawie 100% metoda na maluszki , którą stosowałam wiosną i latem, tym razem niestety zawiodła....za mokro, straty są dotkliwe...Chyba wstrzymam się z zakupami juz do wiosny
Ale, żeby nie było juz tak całkiem smutno....
Moje maleństwo:
DS-?????????? ?????????

i jeszcze nieśmiały pączuszek na maluszku od Ilonki zaczyna pokazywać buziaczka

To Sunnkissed Rose (Sorano )
Iksja- cieszę się bardzo, że do mnie trafiłaś, a moje kwiatki dziękuję za komplementy
Weronaa- kolory mają działanie terapeutyczne, zwłaszcza w takie ponure dni jak dziś
Renatko dziękuję, u Ciebie też piękne kolorki
Dusieńko, no własnie te aparaty...czasem potrafią płatać figla
Dziś zajrzałam do moich ,,wylęgarni,, No niestety....tak jak pisałam u Ilonki, moja prawie 100% metoda na maluszki , którą stosowałam wiosną i latem, tym razem niestety zawiodła....za mokro, straty są dotkliwe...Chyba wstrzymam się z zakupami juz do wiosny
Ale, żeby nie było juz tak całkiem smutno....
Moje maleństwo:
DS-?????????? ?????????

i jeszcze nieśmiały pączuszek na maluszku od Ilonki zaczyna pokazywać buziaczka

To Sunnkissed Rose (Sorano )
DS-?????????? ?????????
przepiękna
Przykro z powodu strat, spróbuj może zwiększyć temperaturę? Lub jeśli to niemożliwe, ogranicz podlewanie
Sunkissed Rose ślicznie błyszczy, wygląda na to, że nie zrobi mi obciachu i nie będzie sportem
przepiękna
Przykro z powodu strat, spróbuj może zwiększyć temperaturę? Lub jeśli to niemożliwe, ogranicz podlewanie
Sunkissed Rose ślicznie błyszczy, wygląda na to, że nie zrobi mi obciachu i nie będzie sportem
DS-?????????? ????????? cudowny
, chyba na wiosnę uśmiechnę się o listka 
Pozdrawiam Kasia
Zielony parapet;
Zielony parapet;
-
1grazyna46
- 500p

- Od: 3 kwie 2014, o 23:20
Izuniu śliczny skrętnik a fiołecek fajnie się zapowiada

- gapapl
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 maja 2014, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widzę,że od mojej ostatniej wizyty dużo nowości przybyło
Pięknie i kolorowo u Ciebie,tak trzymaj
Pięknie i kolorowo u Ciebie,tak trzymaj
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iza dopiero dzisiaj trafiłam na Twój wątek.
Czekam na kolejne zdjęcia skrętników, u mnie kwitną młode sadzonki te starsze już odpoczywają, żeby tylko przetrwały zimę.
Czekam na kolejne zdjęcia skrętników, u mnie kwitną młode sadzonki te starsze już odpoczywają, żeby tylko przetrwały zimę.