Daj znać czy coś ustaliliście w sprawie altanki.
Moje spełnione marzenie... tu.ja cz.1
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jestem,jestem. Żyję,żyję...Serdeczne dzięki za odwiedziny w czasie mojej nieobecności. Jeszcze kilka dni i wszystko wróci do normy. Proszę o cierpliwość i wyrozumiałość. Mimo przyzwoitej pogody moja obecność na działce ogranicza się do zbierania jabłek i robienia zdjęć. Pozdrawiam wszystkich cieplutko (mimo nocnych przymrozków).
- tu.ja

Jolu-dzięki za życzenia - jabłek mam tyle, że rozdaję na prawo i lewo a wciąż zostaje mnóstwo i już nie wiem co z nimi robić.
W kwiaciarniach wysyp chryzantem wszelkiego rodzaju i maści. Mam ogromną chęć kupić kilka tylko nie bardzo wiem gdzie je posadzić. Skusiłam się za to na 2 doniczki takiego maleństwa na balkon:

Mimo późnej pory na działce sporo kwiatów jeszcze kwitnie:

Trzeba jednak przyznać,że zgodnie z prognozami od kilku dni mamy cudowną,złotą jesień...

W kwiaciarniach wysyp chryzantem wszelkiego rodzaju i maści. Mam ogromną chęć kupić kilka tylko nie bardzo wiem gdzie je posadzić. Skusiłam się za to na 2 doniczki takiego maleństwa na balkon:

Mimo późnej pory na działce sporo kwiatów jeszcze kwitnie:

Trzeba jednak przyznać,że zgodnie z prognozami od kilku dni mamy cudowną,złotą jesień...

-
minismok

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Witojcie tu.ja!
przybywam z prof. Springerem

to maluch! w prównaniu z tymi cudnymi jabłoniami jakie u Ciebie rosna........dlaczego teraz nie mozna kupic porzadnej renety?
ech....
pozdrowienia z gór
przybywam z prof. Springerem

to maluch! w prównaniu z tymi cudnymi jabłoniami jakie u Ciebie rosna........dlaczego teraz nie mozna kupic porzadnej renety?
ech....
pozdrowienia z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj,
wpadam do wszystkich znajomych ogródków po ponad dwutygodniowej przerwie i podziwiam postępy prac jesiennych, ostatnie kwiatuszki i ...
nadrabiam zaległości. U Ciebie też zmiany, ale na szczęście nie tak szalone
Jesień masz faktycznie piękną, u mnie wśród sosen nie widać jej tak ładnie.
Miłego dnia
wpadam do wszystkich znajomych ogródków po ponad dwutygodniowej przerwie i podziwiam postępy prac jesiennych, ostatnie kwiatuszki i ...
nadrabiam zaległości. U Ciebie też zmiany, ale na szczęście nie tak szalone
Jesień masz faktycznie piękną, u mnie wśród sosen nie widać jej tak ładnie.
Miłego dnia
- tu.ja

Witam!
Dziękuję wszystkim za odwiedziny.
Moniko - myślę,że u Ciebie w pięknym leśnym ogrodzie jesień jeszcze piękniej się prezentuje.
Aga miło,że Ci się podoba. Na szczęście październikowa pogoda rozpieszcza nas i tych kolorów jest coraz więcej.
Jolu - trzeba się dopytywać o zimotrwałość chryzantem, większość z nich z łatwością przezimuje w ogrodzie. Ceny są przyzwoite i można nawet zaryzykować z niektórymi pięknościami.
Tak Haniu - ona właśnie teraz kwitnie. Sama jestem zaskoczona. W zeszłym roku orientalna kwitła mi we wrześniu, a teraz ta w październiku...
Witaj minismoku w moich skromnych progach. Niestety pomimo sporej ilości jabłonek nie posiadam renety i bardzo tego żałuję.
Kubanki miło Cię znów widzieć na Forum i gościć u siebie. Piszesz na szczęście mało u mnie zmian...chyba raczej na moje nieszczęście. W porównaniu do innych lenię się
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko,że tydzień byłam "odcięta" od Forum i działki.
Dziękuję wszystkim za odwiedziny.
Moniko - myślę,że u Ciebie w pięknym leśnym ogrodzie jesień jeszcze piękniej się prezentuje.
Aga miło,że Ci się podoba. Na szczęście październikowa pogoda rozpieszcza nas i tych kolorów jest coraz więcej.
Jolu - trzeba się dopytywać o zimotrwałość chryzantem, większość z nich z łatwością przezimuje w ogrodzie. Ceny są przyzwoite i można nawet zaryzykować z niektórymi pięknościami.
Tak Haniu - ona właśnie teraz kwitnie. Sama jestem zaskoczona. W zeszłym roku orientalna kwitła mi we wrześniu, a teraz ta w październiku...
Witaj minismoku w moich skromnych progach. Niestety pomimo sporej ilości jabłonek nie posiadam renety i bardzo tego żałuję.
Kubanki miło Cię znów widzieć na Forum i gościć u siebie. Piszesz na szczęście mało u mnie zmian...chyba raczej na moje nieszczęście. W porównaniu do innych lenię się
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To musiał być piękny tydzień 8) .....
Ta Twoja lilia tygrysia to jakiś fenomen
Kwiaty Cię lubią Izo. A biała róża jak panna młoda
A tam po lili prezentujesz biało kwitnącego jakiegoś złocienia?
Chryzantemy z doniczek chętnie się przyjmują. Wiele takich trafiło do mojego starego ogrodu po Wszystkich Świętych.
Ta Twoja lilia tygrysia to jakiś fenomen
Chryzantemy z doniczek chętnie się przyjmują. Wiele takich trafiło do mojego starego ogrodu po Wszystkich Świętych.