Dziewczęta i chłopcy

ciesze się ,że podobają się Wam fotki
Zapraszam Wszystkich na kawę
I ciacho oczywiście

SMACZNEGO
*Halinko *to byłyśmy w tych samych miejscach , oj nie przesadzaj ,że moje zdjęcia są ładne .Na pewno Twoje są również piękne .Kochanie zazdroszczę Ci ,że możesz tam jeździć częściej tam jest jeszcze tyle rzeczy które chciałabym zobaczyć ,ale czasu było mało .
*Maakita*Dziękuję ze te słowa ,ale miejsce w którym Ty mieszkasz jest również piękne .Byłam u Ciebie ale nie zostawiłam wpisu .Zaraz lecę popatrzeć na Twoje maleństwa .
*Basiu* jest mi bardzo miło znowu Cię gościć ,i ciesze się ,że sprawiłam Ci radość tymi zdjęciami .
*Tessko* Wyjazd był zaplanowany ,byłam tam ze znajomymi ich samochodem , byłam też z nimi w Turcji
Bardzo lubię z Nimi jeździć bo docieramy tam gdzie normalnie wycieczki nie docierają .W przyszłym roku jest wiele planów co do wyjazdu np.Armenia ,Egipt ,Rumunia ,Gruzja , ale najbardziej chcielibyśmy do Kaszmiru niestety sytuacja tam panująca nie pozwala na to .
To lecimy dalej jak będziecie mieli dość dajcie znaka ,ostrzegam tych fotek jest dużo
To co jeszcze nie kwitnie to chryzantemy wyobrażacie sobie jak to musi wyglądać teraz jak one kwitną
Basiu BarWo dla Ciebie drzewa
A to już nasz kraj ,takie widoki mam prawie co dziennie
Teklusia i Guciu
Nasza spacerowa droga jesienią
No teraz to na pewno macie mnie dość ,lecę zobaczyć co słychać u Was