I kto tak pisze o mnie ,,pracuś''
Moje skromne królestwo - Anitaaa
- Kocina
- 1000p

- Od: 22 lip 2008, o 22:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jejku, ileż tam u Ciebie odmian i kolorów! Przepiękne rośliny - widać że dba o nie złote serduszko 
Te astry jednoroczne obłędne, kwitnąca opuncja urzekła mnie tak jak szaleńczo kwitnąca yukka. Zresztą - co tu dużo gadać - pięknie jest
Gratuluję zadbanego ogrodu i dużo zdrówka życzę! Na pewno do Ciebie wrócę. Aż chce się przycupnąć i popodziwiać 
Te astry jednoroczne obłędne, kwitnąca opuncja urzekła mnie tak jak szaleńczo kwitnąca yukka. Zresztą - co tu dużo gadać - pięknie jest
- markussch01
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Anitko, masz może zdjęcie tojeści kropkowanej? Chyba Ty mi ją przysłałaś, a jaka jest wysoka??/ Mam rewelacyjnie posadzone kwaity, z przodu drągale, z tyłu malutkie- tak mi się wydaje...
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- Anitaaa

- Od: 8 maja 2008, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
leda16 Bardzo dziękuje za miłe słowa.Ten liliowiec variegata czy rzadki sama nie wiem 
A te krówki to akurat w dobrym bycie,bo są ciężarne właśnie przybyło nam w stadzie o jedną sztukę.
Autyzm synka jest niewidoczny tylko on widzi inaczej świat i niektórzy go nie rozumieją to takie dziwne.Ważne ,że idziemy do przodu.Dziękuję..
A te krówki to akurat w dobrym bycie,bo są ciężarne właśnie przybyło nam w stadzie o jedną sztukę.
Autyzm synka jest niewidoczny tylko on widzi inaczej świat i niektórzy go nie rozumieją to takie dziwne.Ważne ,że idziemy do przodu.Dziękuję..