Na ostatnim zdjęciu spodobała mi się ławeczka/fotel
Wśród Sosen... Buków... Kotów... cz.2
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Wśród Sosen... Buków... Kotów... cz.2
Dorotko ładne korzenie pewnie Dunajec wyrzucił? różnica duża, widać jak Ci się gust zmienia i wyrabia
- dorkow0

- Od: 17 sty 2013, o 22:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mati, dopiero na zdjęciach widać, jak zmienił się mój ogród...
Marysiu, zawsze w czasie powodzi, Dunajec niesie ze sobą różności... Korzenie też...
Gust się wyrabia, rośliny dojrzewają... A wiesz, że zawsze ogólny zarys rabaty zostaje... Ten pierwotny... Jakaś konserwatystka jestem...
A krzesło jest do tej pory, to część zestawu, który mam w ogrodzie... Widziałaś niedawno, w takim ciemnym brązie teraz jest...
Nie ma tylko Fredka z ostatniego zdjęcia... To młody kocur był i nie wykastrowałam, więc zginął... Od tego czasu, jak tylko pojawił się drugi kocur, to wykastrowałam... Nie szwęda się i siedzi blisko domu...
Marysiu, zawsze w czasie powodzi, Dunajec niesie ze sobą różności... Korzenie też...
Gust się wyrabia, rośliny dojrzewają... A wiesz, że zawsze ogólny zarys rabaty zostaje... Ten pierwotny... Jakaś konserwatystka jestem...
A krzesło jest do tej pory, to część zestawu, który mam w ogrodzie... Widziałaś niedawno, w takim ciemnym brązie teraz jest...
Nie ma tylko Fredka z ostatniego zdjęcia... To młody kocur był i nie wykastrowałam, więc zginął... Od tego czasu, jak tylko pojawił się drugi kocur, to wykastrowałam... Nie szwęda się i siedzi blisko domu...
- dorkow0

Beatko, witaj...
Dopiero na zdjęciach widać zmiany... Zwłaszcza, jak fotki z przed kilku lat...
Serdeczności zostawiam...
Dopiero na zdjęciach widać zmiany... Zwłaszcza, jak fotki z przed kilku lat...
Serdeczności zostawiam...
- Maska

- Kontakt:
Dorotko czytam u Ali, że coś zdrówko szwankuje? to może na razie odpuść sobie dalie, jeszcze tydzień będzie ciepło. Dopiero po 20 jakiś śnieg w prognozach
a może uda się trzy dni posiedzieć w domu i przejdzie ...dużo zdrowia 
- dorkow0

Marysiu, dziękuję...
Siedzę w domu od niedzieli, wiele nie przechodzi, ale cóż, wyjścia nie mam i chorować za bardzo nie mogę...
Dalii na razie nie wykopuję, schowałam tylko te co na pewno wsadzę w przyszłym roku...
Siedzę w domu od niedzieli, wiele nie przechodzi, ale cóż, wyjścia nie mam i chorować za bardzo nie mogę...
Dalii na razie nie wykopuję, schowałam tylko te co na pewno wsadzę w przyszłym roku...
- alicjad31

- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Dorotko piękny masz ogród ,bardzo piękny ,uporządkowany
Ja zaraz do pracy ruszam .Miłego dnia
Ja zaraz do pracy ruszam .Miłego dnia
Pozdrawiam Alicja
-
DTJ_1

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jakie zdolne łapki masz, piękne ozdoby
.
Lubię zdjęcia porównawcze, bardzo tak bardzo jak perspektywę

Lubię zdjęcia porównawcze, bardzo tak bardzo jak perspektywę
- dorkow0

Witajcie...
Wczoraj piękny dzień, jeden z piękniejszych... Słońce, ciepło...
Dziś padało, ogród podlany... Czego chcieć więcej...
U sąsiada, za płotem rośnie dużo Brzóz i jak przychodzi jesień cały ogród zasypany złotem... To drobne liście, a jest ich tyle, że grabić nie nadążam... Ale jakiś urok w nich jest...
Kilka fotek z jesiennego ogrodu... Zapraszam...
Alu, pozdrawiam Cię serdecznie...
Czytam, że ostatnio zapracowana jesteś... Nie przemęczaj się mocno...
Dorotko... Każde z tych miejsc dziś wygląda inaczej... I dopiero zdjęcia ukazują zmiany
Buziaki...

Wczoraj piękny dzień, jeden z piękniejszych... Słońce, ciepło...
Dziś padało, ogród podlany... Czego chcieć więcej...
U sąsiada, za płotem rośnie dużo Brzóz i jak przychodzi jesień cały ogród zasypany złotem... To drobne liście, a jest ich tyle, że grabić nie nadążam... Ale jakiś urok w nich jest...
Kilka fotek z jesiennego ogrodu... Zapraszam...
Alu, pozdrawiam Cię serdecznie...
Czytam, że ostatnio zapracowana jesteś... Nie przemęczaj się mocno...
Dorotko... Każde z tych miejsc dziś wygląda inaczej... I dopiero zdjęcia ukazują zmiany
Buziaki...

- alicjad31

Dorotko
piękna róża jaka to odmiana .
Praca ,pracą mnie bardziej męczą te podróże do lekarzy z moimi chłopakami no i ja też ze sobą chodzę .Miłego dnia
Beatko ślicznie wyglądasz w nowym awatarku
Praca ,pracą mnie bardziej męczą te podróże do lekarzy z moimi chłopakami no i ja też ze sobą chodzę .Miłego dnia
Beatko ślicznie wyglądasz w nowym awatarku
Pozdrawiam Alicja
- dorkow0

Beatko, witaj...
Jesień wyjątkowa tego roku, aż czasem dech zapiera... Dlatego nie spieszno mi aż tak do wiosny... Tak jak jest, może trwać...
Alu, witaj...
Współczuję wizyt, to ciężka sprawa dla zdrowego, a co dopiero, jak komuś coś dolega...
Ta róża to Fresia... U mnie rośnie na pniu, ale chyba ją rozmnożę, jak będę cięła... Zapach ma nieziemski...
Jesień wyjątkowa tego roku, aż czasem dech zapiera... Dlatego nie spieszno mi aż tak do wiosny... Tak jak jest, może trwać...
Alu, witaj...
Współczuję wizyt, to ciężka sprawa dla zdrowego, a co dopiero, jak komuś coś dolega...
Ta róża to Fresia... U mnie rośnie na pniu, ale chyba ją rozmnożę, jak będę cięła... Zapach ma nieziemski...
- Maska

- Kontakt:
Dorotko cudnie u Ciebie, te liście dodają kolorytu
Ta jesienna Fresia ciemniejsza od letnich przynajmniej u mnie jaśniejsza, ale masz racje pachnie na odległość.
U mnie szarość i mokrość ogólna, jedyne co zostało to dość ciepło
Miłego świętowania
Ta jesienna Fresia ciemniejsza od letnich przynajmniej u mnie jaśniejsza, ale masz racje pachnie na odległość.
U mnie szarość i mokrość ogólna, jedyne co zostało to dość ciepło
Miłego świętowania
- dorkow0

Maryś, witaj...
Masz rację, Fresia latem ma ciut jaśniejszy odcień... Ale pachnie tak samo...
U mnie dziś też mokro, ciut ponuro, ale fotki z wczoraj są to i oko można pocieszyć...
Często oglądam ogród na zdjęciach... Czasem więcej na nich widzę, niż w realu...
Dziękuję i Tobie również miłego...
Masz rację, Fresia latem ma ciut jaśniejszy odcień... Ale pachnie tak samo...
U mnie dziś też mokro, ciut ponuro, ale fotki z wczoraj są to i oko można pocieszyć...
Często oglądam ogród na zdjęciach... Czasem więcej na nich widzę, niż w realu...
Dziękuję i Tobie również miłego...
- aneczka1979

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Dorotko pierwsze zdjęcie z historycznych wspominek bardzo do mnie przemawia.
A na drugim ta kępka bratków... W ogóle masz taki piękny i dojrzały ogród. Też chcę taki!
A na drugim ta kępka bratków... W ogóle masz taki piękny i dojrzały ogród. Też chcę taki!
- alicjad31

Fresia to ja mam od Marysi
Jesień faktycznie piękna w sumie to i mnie się tak bardzo nie spieszy do wiosny ten czas trzeba dobrze i przyjemnie wykorzystać .
Z wiosną przybędzie nam lat ,a to już tak bardzo mnie nie cieszy
Jesień faktycznie piękna w sumie to i mnie się tak bardzo nie spieszy do wiosny ten czas trzeba dobrze i przyjemnie wykorzystać .
Z wiosną przybędzie nam lat ,a to już tak bardzo mnie nie cieszy
Pozdrawiam Alicja
- dorkow0

Aniu, witam Cię serdecznie...
Ogród ma trochę lat, ja ciut więcej od niego... Z biegiem czasu i Twój będzie stary...
Jak piszesz,o tym zakątku... http://i.minus.com/jjVlHgGdbBg8F.jpg to muszę Ci powiedzieć, że to był trudny kawałek... Rosły na nim Fiołki białe i Szafirki fioletowe... Wszystko było pięknie, jak była nowa, z biegiem lat, Fiołki zdominowały wszystko, do tego stopnia, że rosły na rabatach kamienistych, skąd trudno je było usunąć... Więc zmiany były koniecznie... Ale urok miała...
Alu, każdej wiosny będziemy mieć więcej lat i każda wiosna przyjdzie... Tylko, czy wszystkie dla nas...
A jesień lubię, jest oczekiwaniem, jest kolorem, jest nostalgią... No, romantycznie było...
Zimą będziemy pokazywać wiosnę...
Ogród ma trochę lat, ja ciut więcej od niego... Z biegiem czasu i Twój będzie stary...
Jak piszesz,o tym zakątku... http://i.minus.com/jjVlHgGdbBg8F.jpg to muszę Ci powiedzieć, że to był trudny kawałek... Rosły na nim Fiołki białe i Szafirki fioletowe... Wszystko było pięknie, jak była nowa, z biegiem lat, Fiołki zdominowały wszystko, do tego stopnia, że rosły na rabatach kamienistych, skąd trudno je było usunąć... Więc zmiany były koniecznie... Ale urok miała...
Alu, każdej wiosny będziemy mieć więcej lat i każda wiosna przyjdzie... Tylko, czy wszystkie dla nas...
A jesień lubię, jest oczekiwaniem, jest kolorem, jest nostalgią... No, romantycznie było...
Zimą będziemy pokazywać wiosnę...