Ja wpadłam do Ciebie bo pasztet chcę zrobić
 I szukam czegoś....no sama wiesz. Niby zwykły pasztet, ale warto poszperać.

Ja borówki nie robiłam, ostatnio walczyłam z żurawiną, ale to praca bardzo szybka, bo ja robię na surowo
  Ja borówki nie robiłam, ostatnio walczyłam z żurawiną, ale to praca bardzo szybka, bo ja robię na surowo   

więc korzystamy z dobrodziejstwa tego bogatego w witaminy warzywa na całego
  więc korzystamy z dobrodziejstwa tego bogatego w witaminy warzywa na całego  Zrobiłam pokaźny gar , myślałam, że będzie na 2 dni , ale pojawili się znajomi i na jutro zostało tylko po malutkiej miseczce
 Zrobiłam pokaźny gar , myślałam, że będzie na 2 dni , ale pojawili się znajomi i na jutro zostało tylko po malutkiej miseczce   

Dzięki Tobie przypomniałam sobie o nich i na weekend zrobię . W planach był wprawdzie serniczek..... cóż.... będzie jedno i drugie
  Dzięki Tobie przypomniałam sobie o nich i na weekend zrobię . W planach był wprawdzie serniczek..... cóż.... będzie jedno i drugie  

A gdzie można znależć przepis na ta zupke dyniowa?
 A gdzie można znależć przepis na ta zupke dyniowa?
 Robi się ją bardzo, bardzo prosto. Troszkę mam kłopot z napisaniem przepisu, ponieważ robię różne wersje, które troszkę różnią się składnikami i wszystkie bardzo nam smakują ...
 Robi się ją bardzo, bardzo prosto. Troszkę mam kłopot z napisaniem przepisu, ponieważ robię różne wersje, które troszkę różnią się składnikami i wszystkie bardzo nam smakują ...

ogrodowy zamknęłaś i nie umiałam Cię odnaleźć, ale już się wpisuję żebym mogła czasami wpaść i poczytać co słychać i co pysznego gotujesz
  ogrodowy zamknęłaś i nie umiałam Cię odnaleźć, ale już się wpisuję żebym mogła czasami wpaść i poczytać co słychać i co pysznego gotujesz  

Myślisz,  że bez niego obeszłoby się albo może czymś go zastąpić?
  Myślisz,  że bez niego obeszłoby się albo może czymś go zastąpić?
 U mnie jakoś doba wciąż zbyt krótka, brakuje czasu na wszystko, co sobie zaplanuję....nawet nie mam kiedy zdjęć cyknąć, więc bez sensu , żeby wątki były otwarte. Mam nadzieję, że wiosną będę jakaś bardziej wydajna
 U mnie jakoś doba wciąż zbyt krótka, brakuje czasu na wszystko, co sobie zaplanuję....nawet nie mam kiedy zdjęć cyknąć, więc bez sensu , żeby wątki były otwarte. Mam nadzieję, że wiosną będę jakaś bardziej wydajna   

Może przypadnie moim domownikom do gustu.
 Może przypadnie moim domownikom do gustu. 
  Dodać reszte składników.Wyrobić.Niech wyrośnie.
 Dodać reszte składników.Wyrobić.Niech wyrośnie.
 Teraz mnie naszło na Twoje ciasto jabłkowo-cynamonowe, piekłam je już i wracam do niego
 Teraz mnie naszło na Twoje ciasto jabłkowo-cynamonowe, piekłam je już i wracam do niego