Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wielka miłość od maja 2013, czyli działeczka Aneczki. Cz. 3

Post »

Aniu, cieszę się razem z Tobą z pomyślnego wyniku RM. Ileż to nerwów kosztuje to oczekiwanie....Życie takie kruche, i dlatego tak smakuje. ;:196
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Aniu cieszę się, że wynik RM jest pomyślny ;:138
Życie jest takie krótkie, więc cieszmy się każdą chwilą ;:108
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Aniu, coś ty zrobiła ze mną przedstawiając tyle odmian powojników na jednej karcie i pisząc o nich w samych superlatywach ;:oj Solina faktycznie piękny, ale Monte regulamin ze swoją intensywnością.. ach ;:173 piękności!!! A Błękitny Anioł kojarzy mi się z pościelą.. taką pomiętą, świeżo upraną...żeby nie było ;:183
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Aniu cieszę się z wyniku badań, choć tak naprawdę nie wiem z jakiego powodu robiłaś rezonans :roll: tak to jest jak się tylko zdjęcia ogląda ;:223
Wiosny w Twoim ogrodzie to się po prostu nie mogę doczekać ;:65
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Przepiękna kolekcja powojników,oczu nie można oderwać,jeszcze w żadnym wątku nie spotkałam takiej ilości ;:oj ,a co to będzie działo się u Ciebie Aneczko na wiosnę jak zakwitną cebulowe,tak się zastanawiam jakim dużym areałem dysponujesz ,że takie ilości możesz wsadzać,ja działkowiczka nie mam takich możliwości :wit pozdrawiam i cieszę się razem z Tobą z wyników,mamy z mężem podobne przeżycia w oczekiwaniu na wynik,jest na razie dobrze i cieszymy się każdym dniem :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Aniu, napisałam PW... ;:196
Dobrego czasu Ci życzę... ;:333
A ogród jesienny jest uroczy... Zaraz biegnę i daję temu świadectwo... ;:333
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

No Anka - dawaj zdjęcia tej swojej kuchni , bo aż mnie.............. , ale najważniejsze że cebulki w ziemi no i coś tam z tym rezonansem , bardzo się cieszę ;:196
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Witajcie Kochani. :wit

Moniko dziękuję. ;:196 Kuchni nie pokażę, bo nadal czekam na meble. ;:152 Jeszcze tydzień... ;:152 ;:65

Dorotko -dorkow0 bardzo się cieszę, że obie jesteśmy zadowolone z roślinnej wymianki. ;:196

Witaj Gracho w moich skromnych progach. :wit Zaskoczę Cię... ja też działeczkowa. :D Oj bardzo ale to bardzo nie mogę doczekać się wiosny... moich cebulowych, potem piwonii i ukochanych powojników a potem znów jeżówek, traw, budlei i hortensji... aż znów zima nastanie.
No to wiesz co to za stresik jak czeka się na wyniki... nie zazdroszczę. Choć ja spokojnie podeszłam do tematu, bo jakoś wiem, że już tylko dobrze będzie. :D

Aniu -anym dziękuję ;:196 . Rezonans muszę robić co pół roku, to taka kontrola pooperacyjna. :wink: A za rok już tylko co dwa lata.

Sabinko taaaa... taaaa właśnie o takiej świeżo wypranej pościeli pomyślałam... dokładnie... ;:183 I nie o wszystkich pisałam w superlatywach. Na jednego mam ewidentnego focha!

Dorotko350 i Gosiu -Pepsi macie rację. Ja od roku zupełnie inaczej postrzegam życie. Tylko zdrowie się liczy, moje i moich bliskich. Reszta jakoś zawsze się ułoży.

Leszczynko sadź czosnki, bo uwielbiam je oglądać!

Soniu ta trzecia roślinka z tej kompozycji to Agastache -kłosowiec. Dziękuję Ci kochana za to, że zawsze tak podbudowujesz moje ogródkowe ego swoimi komentarzami. I oczywiście zdrówka życzę!

Aniu -ann_30 fuga z brokatem ciut mnie nęciła ale się powstrzymałam, gdyż mam już ułożony trawertyn na fragmencie ściany, I zaimpregnowany jest właśnie lakierem z brokatem. Efekt, jak dla mnie boski!
Kochana jesteś mistrzynią powideł śliwkowych i na dodatek mega wariatką, żeś mi ich słoik do paczuszki upchnęła. Masz teraz na sumieniu moje dodatkowe kilogramy. Wszystko posadzone a na wiosnę się odwdzięczam!

Beatko uwielbiam zieloną herbatę! Dzień bez niej to dzień stracony!

Annes77 i Nynuś. Dziękuję kochane! Życie jest piękne! :heja

U mnie tymczasem działka leży całkowitym odłogiem. Miałam taki nawał zobowiązań zawodowych, że przez ostatni tydzień nie wiedziałam jak się nazywam. Ale już... prawie miesiąc ciszy i spokoju.
Powiedzcie mi, czy to już czas na okrywanie roślin? Czy jeszcze poczekać? Nie wiem co robić.
A żeby nie było, że tak u mnie różowo, to troszkę ponarzekam. :twisted: Cos mi się chyba z włosami porobiło, bo moja fryzjerka nie jest w stanie uzyskać takie blondu jak kiedyś, coś kaszanasto ostatnimi miesiącami wychodzi. A fryzjerka ta sama i farba ta sama od lat. Macie jakieś doświadczenia? Gdzie doszukiwać się przyczyny?
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

Aniu ;:196 ale pokażesz jak skończysz ;:196 , przecież miałaś u mnie zamieszkać na ten czas , ;:108 , ja lubię podziwiać bo jestem pewna że jest co ;:180 . Z włoskami nie pomogę , ja co miesiąc inny kolor , ale może to jednak nie Twoja wina , może producent coś zamieszał w składnikach farby , a może fryzjerka czymś zaaferowana , nie wymieszała jak trzeba ;:218
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Awatar użytkownika
Vamila
200p
200p
Od: 11 wrz 2014, o 20:33

Post »

Aniu ja też się cieszę, że jest dobrze :)
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na zielono! Milena
Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Aniu na okrywanie roślin u mnie jeszcze za wcześnie ostatnie 3 dni to 15 stopni w cieniu,co do włosów najlepiej balejaż rób,jak fryzjerka jakiś kolor źle dobierze to i tak nikt się nie "połapie " ;:306
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Aneczka, a Twój ogród już zasnął snem zimowym, czy jak...? Nawet kawałka parapetowca wrzuć, żeby było zielone... Może być i brązowe... Byle było... :wink:
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Awatar użytkownika
KLEO1
1000p
1000p
Od: 12 paź 2011, o 08:36

Post »

Aneczko - to prawda, że gdy coś ze zdrowiem szwankuje, to człowiek jakby bardziej cenił każdy dzień, ma się inne spojrzenie na świat. I chyba trochę pokory życiowej się nabiera. Bardziej doceniamy to co nas otacza i naszych bliskich, którzy nas wspierają. I kiedy zdrowie wraca potrafimy cieszyć się byle drobiazgiem. Za wiosną wszyscy niedługo zatęsknimy, na razie jest jeszcze ciepło, ale prędzej czy później przyjdzie zima i te okropne mrozy. Nie znoszę dużych mrozów - zawsze narobią mi szkód w ogrodzie. Tak do -15 jest ok, ale więcej mogłoby nie być. Ale to tylko moje pobożne życzenie. ;:174 U mnie kwitną jeszcze dwa clemki!! No i Vivienne nadal ma pączka który rośnie i może lada dzień się rozwinie.
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

Aniu na okrywanie jeszcze za wcześnie, obserwuj prognozę pogody gdy będą zapowiadać silniejsze mrozy to wrażliwe rośliny opatulisz ;:108 Z włosami nie pomogę bo ja w odwrotną stronę tz. farbuje na czarno bo nistety sreberka pojawiają się w coraz większych ilościach :(
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Witajcie. :wit
Jakaś forumowa stagnacja mnie dopadła. Na działce nie bywam, to i coraz mi smutniej.

Moniczko Ty to widzę, że zupełnie jak ja za młodu ;:131 , co miesiąc inny kolor włosów miałam. A od 12 lat tylko blond. Aż sama sobie się dziwię, że taka ja wierna temu kolorowi. I ten nieudany odcień, to raczej nie fryzjerki wina, bo tak jest już od kilku miesięcy. Może rzeczywiście producent... zamówiłam inną farbę -zobaczymy co z tego wyjdzie. :wink:

Kleo no to czekamy na kwiatki Vyvyan! ;:65 Nie zrobiłam jeszcze tego co miałam dla Ciebie zrobić. :oops: Wybacz. Jutro, czuję, to będzie ten dzień! :wink:

Dorotko póki co parapetowców nie będzie. Będą za to wspominki. :wink:

Dorciu i anym oglądam więc prognozę pogody. Jak temperatura zejdzie do okolic zera, to zacznę działać. Dziękuję Wam. ;:168

Vamilo dziękuję. ;:168 Ja to dopiero się cieszę!

Kochane oby tylko jakoś przetrwać te nadchodzące zimne dni...
Na zachętę zostawiam:

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”