Mnie to też zaskoczyło. Wygląda to troszkę śmiesznie ale patrząc na nasze ulice to anten też jest wszędzie sporo z tym że domy wydają się tak jakby troszkę innecoma95 pisze:Mnie najbardziej dziwiło że w ruinach albo lepiankach na dachu widać talerze anten satelitarnych
Kwitnące cudo! Cz.1
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Kwitnące cudo
Wspaniałe zdjęcia-karuzela międzynarodowych fotek do oglądania.Krzysiu;wystawa piękna,Masz rację ,trzeba się wybrać do parku na sesję jesienną.Tess pokazała,rzeczywiście miasteczko XXI w.prężnie rozwijające się.Brawo Wisienko,to był dziewięćsił czyli oset górski.Jadziu,gdzie Namierzyłaś tą meduzę?zapraszam na owoce.Wszystkich serdecznie pozdrawiam.Ryszard.Też coś wkleję,a co!!!!.

- krzysiek86

- Kontakt:
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
witajcie widoki fajne ,ale użekł mnie ten kwiatek z łąki -taki mieć na działce
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
czy może mi ktoś powiedzieć co to jest i jak to się je -ja z tego zrobiłam dżem,owoce przywiozłam z grecjiPozdrawiam i zapraszam do siebie
Witam
Zosiu też takiego bym chciała
Przywiozłam kawałek tego kwiatka ,na razie rośnie w domu ,wiosną go wysadzę zobaczymy co z tego będzie .Jak będzie ładnie rósł to chętnie się podzielę .
To jest Cerkiew św. Jana Chrzciciela w Kerczu najprawdopodobniej pochodzi z VIII w

To są pozostałości po elektrowni atomowej w Szczołkinie która nigdy nie została uruchomiona .
Całe miasto zostało zbudowane pod potrzeby elektrowni ,a ludzi przywiezieni do pracy z całymi rodzinami .Teraz większość ludzi pracuje w Moskwie .Elektrownia nie została uruchomiona z powodu
manifestacji ludności

To jest twierdza genueńska z XV w

Cerkiew w Teodozji

Fontanna Ajwazowskiego .Teodozja borykała się z brakiem wody ,dlatego ten pan zbudował pierwszy wodociąg ,wodę ciągnięto z odległego o 25 km źródła .Przy fontannie wisiał srebrny kubek ,a na nim napis " Za Ajwazowskiego i jego rodzinę " kubek jednak został skradziony

Zosiu też takiego bym chciała
To jest Cerkiew św. Jana Chrzciciela w Kerczu najprawdopodobniej pochodzi z VIII w

To są pozostałości po elektrowni atomowej w Szczołkinie która nigdy nie została uruchomiona .
Całe miasto zostało zbudowane pod potrzeby elektrowni ,a ludzi przywiezieni do pracy z całymi rodzinami .Teraz większość ludzi pracuje w Moskwie .Elektrownia nie została uruchomiona z powodu
manifestacji ludności

To jest twierdza genueńska z XV w

Cerkiew w Teodozji

Fontanna Ajwazowskiego .Teodozja borykała się z brakiem wody ,dlatego ten pan zbudował pierwszy wodociąg ,wodę ciągnięto z odległego o 25 km źródła .Przy fontannie wisiał srebrny kubek ,a na nim napis " Za Ajwazowskiego i jego rodzinę " kubek jednak został skradziony

Kwitnące cudo
Z dużą ciekawością zaglądam do Krzysia i zawsze jest co oglądać.zdjęcie Kocurka jest poza konkurencją,zmusza do śmiechu.
Jadziu,też się piszę na ten kwiatek,drugi za Zosią,a sosna piękna,co do wszelkich pomników,szczególnie wojennych,to trzeba przyznać,że dbają o nie.Twierdza w Genui robi wrażenie,czy Ajwazowski,to z pochodzenia Polak?. westwalka buzuje!!!.
Zosiu ja nie wiem co to za owoce,ale napisz, czy dżem smaczny.Serdecznie pozdrawiam Ryszard.coś dodam.

Jadziu,też się piszę na ten kwiatek,drugi za Zosią,a sosna piękna,co do wszelkich pomników,szczególnie wojennych,to trzeba przyznać,że dbają o nie.Twierdza w Genui robi wrażenie,czy Ajwazowski,to z pochodzenia Polak?. westwalka buzuje!!!.
Zosiu ja nie wiem co to za owoce,ale napisz, czy dżem smaczny.Serdecznie pozdrawiam Ryszard.coś dodam.

- krzysiek86

- Kontakt:
- krzysiek86

- Kontakt:
No a teraz komentarz do fotek.
Rysiu teraz nie ma bata muszę w góry pojechać
Taką mi narobiłeś ochotę że szok
Ale na razie czasu na wypady nie mam więc muszę zadowolić się tymi fantastycznymi zdjęciami.
Oj jest na co patrzeć.
Jadziu ta twierdza zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Bardzo ciekawa. Podoba mi się. Na Krymie jest masa zabytków.
Zosiu masz rację takie kwiaty są super, szkoda że u nas nie ma takich na łące
Kocurek fotka mnie rozbawiła do łez po prostu, rewelacja

Rysiu teraz nie ma bata muszę w góry pojechać
Jadziu ta twierdza zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Bardzo ciekawa. Podoba mi się. Na Krymie jest masa zabytków.
Zosiu masz rację takie kwiaty są super, szkoda że u nas nie ma takich na łące
Kocurek fotka mnie rozbawiła do łez po prostu, rewelacja
- krzysiek86

- Kontakt:
Krzysiu, co to jest................tooooo żabyyy

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/