Mój ogród wśród łąk część 3
- mati1999
- 1000p

- Od: 3 maja 2013, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród wśród łąk część 3
Pięknotka
Ale ci dobrze po ogrodach spacerujesz 
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ale Ci dobrze
ja też chcę pospacerować nad morzem, bo bardzo lubię takie puste plaże i spacery brzegiem
Już nawet pięknotkę daruję chociaż też chciałabym... byle tylko posłuchać szumu morza
Już nawet pięknotkę daruję chociaż też chciałabym... byle tylko posłuchać szumu morza
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
Wróciłam i zastałam sponiewierany mrozem ogród. Podobno było w nocy -7 z piątku na sobotę
Straciłam koleusy, których nie schowałam do domu. Bezpowrotnie
I widziałam też zmarszczonego rącznika, czyli po zawodach. Resztę ogrodu przejrzę przy świetle dziennym.
Miłeczko - Ja pięknotkę już dawno chciałam, ale jak dotąd nie mogłam jej zdobyć. A dopiero po zakupie się zaczęłam zastanawiać, gdzie posadzę.
A nad morzem, o tej porze roku jest idealnie, jak dla mnie. Puste plaże, cisza, pełen relaks. Polecam
Tulapku - Meduza. Pełno ich było
Marysiu - Mario Wy Cieszę się, że lepiej ze zdrowiem
Ja pięknotkę zdobyłam przypadkowo, po prostu stała w sklepie w Dobrzycy i czekała na mnie
Mati - Jak to mówią....każdemu według zasług
Marysiu - O tak, spacer o tej porze roku, gdzie jest się sam na sam z tym ogromnym, falującym bezkresem....bezcenny. I do tego słoneczko.Sam miód.
I kilka fotek z Hortulusa

Niektórzy zaniemogli ze zmęczenia i potrzebowali drzemki

a potem pełni wigoru uniemożliwiali krewnym na dalsze zwiedzanie

Po tych labiryntach chodziłam sobie, co prawda z mapką w garści, ale....no właśnie co by było gdyby. Kara za zniszczenie żywopłotu to 1000 zł. Czyli chodzimy tak długo, aż wyjdziemy.
No, w każdym razie desperacja jest kosztowna...

Miłych snów
Straciłam koleusy, których nie schowałam do domu. Bezpowrotnie
Miłeczko - Ja pięknotkę już dawno chciałam, ale jak dotąd nie mogłam jej zdobyć. A dopiero po zakupie się zaczęłam zastanawiać, gdzie posadzę.
A nad morzem, o tej porze roku jest idealnie, jak dla mnie. Puste plaże, cisza, pełen relaks. Polecam
Tulapku - Meduza. Pełno ich było
Marysiu - Mario Wy Cieszę się, że lepiej ze zdrowiem
Mati - Jak to mówią....każdemu według zasług
Marysiu - O tak, spacer o tej porze roku, gdzie jest się sam na sam z tym ogromnym, falującym bezkresem....bezcenny. I do tego słoneczko.Sam miód.
I kilka fotek z Hortulusa

Niektórzy zaniemogli ze zmęczenia i potrzebowali drzemki

a potem pełni wigoru uniemożliwiali krewnym na dalsze zwiedzanie

Po tych labiryntach chodziłam sobie, co prawda z mapką w garści, ale....no właśnie co by było gdyby. Kara za zniszczenie żywopłotu to 1000 zł. Czyli chodzimy tak długo, aż wyjdziemy.

Miłych snów
- mati1999
- 1000p

Bajkowy ten ogród
aleja z brxozami mnie urzekla
ten labirynt fajny ja tam bym juz po 5min zwariowal ale ta cena za zniszczenie duża
a na ostatnim zdjęciu to nie jest Twój autoportret

Nie!
Ja ledwo żyję po oglądaniu w sklepie klonów!
A ty tu mi po oczach z takiego okazu!
I te sosny bajeczne,czy co to za choinki rzeźbione
I woooda!
Ale labirynt..dziękuję bardzo!Ja mam stracha,jak się w koszulkę zaplątam,czy wyjdę,a co dopiero tutaj
A daleko te ogrody od nas?
Ja ledwo żyję po oglądaniu w sklepie klonów!
A ty tu mi po oczach z takiego okazu!
I te sosny bajeczne,czy co to za choinki rzeźbione
I woooda!
Ale labirynt..dziękuję bardzo!Ja mam stracha,jak się w koszulkę zaplątam,czy wyjdę,a co dopiero tutaj
A daleko te ogrody od nas?
-
JagiS

- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Witaj, Pepsi
Hortulus o tej porze o wiele piękniejszy niż w lipcu, kiedy go widziałam
.
Świeży, zielony, bujny, a wtedy był wyschnięty na wiór
.
Zarzekałam się, że odwiedzam go pierwszy i ostatni raz, ale widzę, że muszę tę deklarację odszczekać. Ogród się rozrasta, powstają nowe, urocze zakątki...
. Trzeba to zobaczyć...
Zaciekawiła mnie ta biała loża w brzozowym gaju
.
Jagi
Hortulus o tej porze o wiele piękniejszy niż w lipcu, kiedy go widziałam
Świeży, zielony, bujny, a wtedy był wyschnięty na wiór
Zarzekałam się, że odwiedzam go pierwszy i ostatni raz, ale widzę, że muszę tę deklarację odszczekać. Ogród się rozrasta, powstają nowe, urocze zakątki...
Zaciekawiła mnie ta biała loża w brzozowym gaju
- mati1999
- 1000p

A chyba za chwile będę mógł smialo rywalizować z hortulusem bo mój ogródek też na strefy podzielony tylko gaju mi brakuje 
Jak tam jest ładnie, labirynt troszkę przeraża...zapas żywności i można się błąkać, błąkać......
Pozdrawiam cieplutko:)
-
DTJ_1

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale wycieczka, zdjęcie brzóz z białymi krzesłami rewelacyjne, nie wiem czy Ty je tak uchwyciłaś, czy tam naprawdę tak pięknie.
Strumyk a właściwie całość , brzeg, drzewa, jałowiec płożący też robi wrażenie. A ten labirynt ja bym nie wlazła, Ty to odważna baba jesteś
, a jeszcze jakbym przeczytała ile za uszkodzenie to już na pewno.
U mnie już paskudnie, marcinki zmrożone, jedna chryzka została, choć mam dwie, ale jedna nie zdążyła zakwitnąć, w pąkach ją zmroziło..
Co będziesz robić na urlopie?
Strumyk a właściwie całość , brzeg, drzewa, jałowiec płożący też robi wrażenie. A ten labirynt ja bym nie wlazła, Ty to odważna baba jesteś
U mnie już paskudnie, marcinki zmrożone, jedna chryzka została, choć mam dwie, ale jedna nie zdążyła zakwitnąć, w pąkach ją zmroziło..
Co będziesz robić na urlopie?
- takasobie

- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajnie tam teraz wygląda, choć jesień galopuje! Zazdroszczę Wam spaceru. Nie byłam tam jeszcze, ale może w przyszłym roku będę miała okazję 
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- Viola K

- Od: 14 mar 2013, o 19:41
Małgosiu ale piękne zdjęcia pokazałaś .. cudowne miejsce z ławką i drewnianą beczką
cudo normalnie ..
..chętnie bym sobie pospacerowała w tych labiryntach
.Ta baba Jaga świetna na zakończenie .. może tak mnie córka
wymaluje na tą zabawę halloweenową..?
Wiesz..moje córki kochają morze,czekają cały rok i zrywają kartki które same robią ile tygodni do wakacji .. teraz jest 35 tygodni
jeszcze ..My mamy tylko jedno miejsce
Jastrzębia Góra ,Hel i tylko tam jeździmy ...
Pozdrów Zuzę od moich dziewczyn .. one lubią robić takie różne wariactwa plastyczne
tutaj takie fajne porobiły pudełka na kredki, długopisy
ze zużytych butelek po szamponie
...takie pudełko można przyczepić do ściany nad biurkiem ..czy gdzieś tam ..w swoim pokoiku .

..chętnie bym sobie pospacerowała w tych labiryntach
wymaluje na tą zabawę halloweenową..?
Wiesz..moje córki kochają morze,czekają cały rok i zrywają kartki które same robią ile tygodni do wakacji .. teraz jest 35 tygodni
jeszcze ..My mamy tylko jedno miejsce
Pozdrów Zuzę od moich dziewczyn .. one lubią robić takie różne wariactwa plastyczne
tutaj takie fajne porobiły pudełka na kredki, długopisy
...takie pudełko można przyczepić do ściany nad biurkiem ..czy gdzieś tam ..w swoim pokoiku .

- dorotka350
- -Moderator Forum-.

- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Małgosiu przyjechało 10 różyczek
Baronesse, Chantal Thomas, Twiggy's Rose, Aspirin Rose, Falstaff, Queen of Sweden, Sharifa Asma, Mariatheresia, Lavender Ice, Wedding Piano. Wszystkie już posadzone.
Jesienne zdjęcia z wycieczki
Baronesse, Chantal Thomas, Twiggy's Rose, Aspirin Rose, Falstaff, Queen of Sweden, Sharifa Asma, Mariatheresia, Lavender Ice, Wedding Piano. Wszystkie już posadzone.
Jesienne zdjęcia z wycieczki
- Pulpa222

- Od: 21 kwie 2010, o 08:45
Po obejrzeniu zdjęć z Hortulusa, spojrzałam na mapę i 'mina mi zrzedła', bo to ode mnie bardzo daleko
. No nic, może w przyszłym roku, bo wybieramy się do znajomych do Białogardu, a stamtąd 'rzut beretem'. Tylko jaką porę wybrać?.
Labirynt odpada, bo mam klaustrofobię i pewnie bym ten 'tysiączek' musiała zapłacić, jakbym wpadła w panikę
.
'Chyba' zazdroszczę Wam spaceru w takim otoczeniu
.
Labirynt odpada, bo mam klaustrofobię i pewnie bym ten 'tysiączek' musiała zapłacić, jakbym wpadła w panikę
'Chyba' zazdroszczę Wam spaceru w takim otoczeniu
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
- ewka36jj

- Od: 10 cze 2012, o 18:31
Hortulus zmienia się w zależności od pory roku. Jesienią tam nigdy nie byłam i teraz widzę, jak wiele straciłam. Cudowne zdjęcia, szzególnie brzóz. A dziatwa - superaśna 
-
DTJ_1

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Viola zdolne Twoje dziewczyny i bardzo pomysłowe