Mój ogród - Zenobiusz
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Zenka i Żonę Zenka
Często bywam u Was i żeby nie spłoszyć wspaniałej atmosfery jaka panuje w Waszym ogrodzie nic się nie odzywam.Wasz ogród to oaza spokoju,dopracowana do najmniejszego kamyczka,przemyślane nasadzenia i piękno i cisza i piękno i cisza-ja tak odbieram
Życzę miłego wieczoru
Zdradź imię żony
Często bywam u Was i żeby nie spłoszyć wspaniałej atmosfery jaka panuje w Waszym ogrodzie nic się nie odzywam.Wasz ogród to oaza spokoju,dopracowana do najmniejszego kamyczka,przemyślane nasadzenia i piękno i cisza i piękno i cisza-ja tak odbieram
Życzę miłego wieczoru
Zdradź imię żony
- ZENOBIUSZ

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witamy serdecznie:
Izo cieszę się że w ogrodzie naszym mogłaś odnaleść ciszę spokój i nastrój słuchając
utworów Chopina.
Danusiu ta piękna pora roku zaczyna zaglądać do naszych ogrodów malując je nowymi kolorami, kolorami jesieni.
Haniu dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa, ogród nasz położony jest w tak urokliwym miejscu że nie uda się Tobie spłoszyć panującej w nim atmosfery.
Zapraszamy do kolejnych odwiedzin Zenek i Jadwiga.
Izo cieszę się że w ogrodzie naszym mogłaś odnaleść ciszę spokój i nastrój słuchając
utworów Chopina.
Danusiu ta piękna pora roku zaczyna zaglądać do naszych ogrodów malując je nowymi kolorami, kolorami jesieni.
Haniu dziękujemy za odwiedziny i miłe słowa, ogród nasz położony jest w tak urokliwym miejscu że nie uda się Tobie spłoszyć panującej w nim atmosfery.
Zapraszamy do kolejnych odwiedzin Zenek i Jadwiga.
Pozdrawiam Zenek
-
Bogusia2

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Zenku. Piekna jesień u Ciebie w ogrodzie. Ja bardzo lubie jesień, szczególnie październik kiedy liście na drzewach mienią się kolorami złota i rudości. Bardzo mi się podoba nowy skalniak. Wszyscy piszą o spokoju jakiego doznaja w Waszym ogrodzie. Ja również poddaję się jego urokowi.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- ZENOBIUSZ

Witam bardzo serdecznie w naszym ogrodzie:
Bogusiu 2 zapraszam częściej do naszego ogrodu ,który o tej porze roku przybiera nowe kolory. W połączeniu z ciszą tu panującą można całkiem dobrze odpocząć,zostawiając wszelkie problemy i troski przed bramą wejściową.
Marylko ogród mój ma zaledwie 1500 m2 ,i w porównaniu z Twoim jest małym ogródkiem gęsto obsadzonym drzewami i krzewami. Urządzanie jego rozpoczeliśmy z żoną
przed 10 laty, starając się obsadzić go w większości iglakami które bardzo lubimy. Małe skrawki wypelniamy roślinami wrzosowatymi i skalniakowymi ale tą częścią zajmuje się
moja żona.
Bogusiu 2 zapraszam częściej do naszego ogrodu ,który o tej porze roku przybiera nowe kolory. W połączeniu z ciszą tu panującą można całkiem dobrze odpocząć,zostawiając wszelkie problemy i troski przed bramą wejściową.
Marylko ogród mój ma zaledwie 1500 m2 ,i w porównaniu z Twoim jest małym ogródkiem gęsto obsadzonym drzewami i krzewami. Urządzanie jego rozpoczeliśmy z żoną
przed 10 laty, starając się obsadzić go w większości iglakami które bardzo lubimy. Małe skrawki wypelniamy roślinami wrzosowatymi i skalniakowymi ale tą częścią zajmuje się
moja żona.
Pozdrawiam Zenek
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- ZENOBIUSZ

Witaj Irenko jak już wcześniej pisałem ogród mój obsadzony jest w większości
drzewami i krzewami iglastymi, niewielką część zajmują krzewy liściaste takie jak: weigele.
derenie , pęcherznice, i różnego rodzaju tawuły.Skalniaki,wrzosowiska i rabaty kwiatowe zajmują wolne miejsca pod koronami drzew iglastych.
Zyczę miłego dnia.
drzewami i krzewami iglastymi, niewielką część zajmują krzewy liściaste takie jak: weigele.
derenie , pęcherznice, i różnego rodzaju tawuły.Skalniaki,wrzosowiska i rabaty kwiatowe zajmują wolne miejsca pod koronami drzew iglastych.
Zyczę miłego dnia.
Pozdrawiam Zenek
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
-
Bogusia2

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak zawsze u Ciebie Zenku, pięknie. Szczególnie ten czerwony żywopłot w świetle ciepłego, jesiennego słońca mnie rozmarzył.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia