przecudownie skomponowałaś wszelkie rośliny na rabatkach
a już te lampy... tworzą niesamowity nastrój na działce,
nie dziwię Ci się że siedzisz tam ile możesz, rzeczywiście istotną karą jest powrót do domu z takiego miejsca.
Podziwiam Cię że w tak szybkim czasie zrealizowałaś większość swoich planów, oczywiście piszę o tych głównych planach
bo nowe roślinki to wiadomo że będą "dochodziły"

Aż się boję pomyśleć ile tych różyczek dzisiaj Ci przyszło

, fantastyczny pomysł z oświetleniem ogrodu
 , fantastyczny pomysł z oświetleniem ogrodu   

i też jadę na działkę .
  i też jadę na działkę .

chciałoby się więcej zrobić, ale sił brak
 chciałoby się więcej zrobić, ale sił brak 

jestem pod ogromnym wrażeniem zachodzących zmian i wykonanej pracy
 jestem pod ogromnym wrażeniem zachodzących zmian i wykonanej pracy  , naprawdę masz zmysł artystyczny. Piękny skalniak i śliczna rabata trawiasta, ech i te nowe różyczki, mogę tylko pozazdrościć miejsca na kolejne nasadzenia, zauroczyły mnie Twoje chryzantemy, też troszkę ich mam, ale różnej wysokości i w różnych miejscach, natomiast bardzo podobają mi się posadzone w takim szpalerze mniej więcej takiej samej wysokości czyli właśnie tak jak u Ciebie. Zbiór pomidorków niczego sobie, a przetwory palce lizać
, naprawdę masz zmysł artystyczny. Piękny skalniak i śliczna rabata trawiasta, ech i te nowe różyczki, mogę tylko pozazdrościć miejsca na kolejne nasadzenia, zauroczyły mnie Twoje chryzantemy, też troszkę ich mam, ale różnej wysokości i w różnych miejscach, natomiast bardzo podobają mi się posadzone w takim szpalerze mniej więcej takiej samej wysokości czyli właśnie tak jak u Ciebie. Zbiór pomidorków niczego sobie, a przetwory palce lizać

będę ciekawa jej w przyszłym sezonie.
  będę ciekawa jej w przyszłym sezonie.

- możliwości z miejscem się wyczerpały.
  - możliwości z miejscem się wyczerpały.