Moja żywa pułapka przychodzi, kiedy chce, robi, co chce, i jestem jej potrzebny tylko, gdy głodna albo spragniona, najedzona idzie nie wiem gdzie, nie mówi, kiedy wróci i z kim się spotyka. Kot to indywidualista, lepiej znosi samotność niż pies.
Witam was. Nie każdy ma luksus posiadania prądu na działce, a latem ciepłe napoje smakują tak sobie. Rozwiązaniem wtedy może być działkowa lodówka w ziemi. Zobaczcie sami.
Nie wiem co mówił pan, bo nie mam głośników w komputerze ale ja bym jeszcze na dno kładła kilka wkładów zamrażanych, takich do lodówki turystycznej. Zamiast beczki można dół wyłożyć styropianem.
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na zielono! Milena Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!
Wkłady są jak najbardziej wskazane, ale nie każdy je posiada. Jeśli jednak z nich korzystamy to mamy zimne napoje na żądanie i to przez cały ciepły wekkend. Przetestowane. Na filmie jest mowa o tym by na dno ułożyć mokrą szmatę w reklamówce, która też chłodzi. Jeśli ktoś chce to może taką szmatę albo ręcznik zamrozić najpierw w domu .
Witam was. Film opisuje jak sobie poradzić gdy na działce brakuje prądu. Oczywiście nie wyczerpuje to tematu energii słonecznej i jeśli macie pytania to chętnie podziele się tym co już wiem na ten temet. Prezentowany zestaw eksploatuję u siebie na działce i jestem z niego zadowolony.