Moja działka na Dębowym Lesie
Re: Moja działka na Dębowym Lesie
Aneczka
widziałam w sklepie ogrodniczym metalowe podpórki do roślin...na sto procent nadawały by się do obstawienia Hortensji...uprofilowanie w formie pół okręgu. Szkoda że nie kupiłam...u dwu Hortensji kwiatostany też leżą na ziemi. Guzikowiec warty uwagi, ładnie wygląda 
- juni
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Naprwadę trudno uwierzyć ,że to połowa października.
Wszystkie jednoroczne kwitną.
Wszystkie jednoroczne kwitną.
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Aniu zima stoi nam na progu a jeszcze tak kolorowo w ogrodach- mój powojnik Lady Betty Balfour również jeszcze kwitnie.
- karolacha

- Od: 1 cze 2014, o 15:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ależ pięknie ciągle u Ciebie
klematisy, pięknie przebarwione hortensje, roże ....a jakie przebarwione liście
pięknie , kolorowo , SUPER
i kto tu mówi o jesieni, u Ciebie nie widać
karolina 
- dorotka350
- -Moderator Forum-.

- Od: 26 maja 2014, o 20:18
Guzikowiec
A powojnik Julka piękny ma kolorek
A powojnik Julka piękny ma kolorek
- Tacca

- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Aniu, jesień rzeczywiście jest cudna, nawet mżawka mi nie przeszkadza. Kolory robią się piękne. Mam jeszcze troszkę nieściętych pędów malin, pięknie się wyginają, mają ładny czerwony kolor, jutro spróbuję zrobić wianek. Liście klonów już zmieniają kolor, będą ładnym dodatkiem. Przytulnego wieczoru życzę i pięknej soboty.
- Pulpa222

- Od: 21 kwie 2010, o 08:45
U Ciebie dalej kolorowo
. Kiedyś miałam hortensje, ale jakoś nie polubiłyśmy się. Twoje pięknie się przebarwiły
.
Pozdrawiam Ania
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
"Niebezpiecznie jest mieć rację w sprawach, w których ustanowione władze się mylą." Voltaire
Ogród "po 30-tce" Cz.I, Część II , Część III aktualna,Tillandsie są ? dla leniwych
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Annes 77-Aneczko ; dorotka350=Dorotko Julkę kupiłam we wrześniu z pąkami kwiatowymi, bałam się ,że nie zobaczę jak kwitnie.a tu proszę kwitnie , na całego
Guzikowca mam już chyba z pięć latek, fajny i ładny krzewik
Anna11 -Anulka bardzo dziękuję,za przyszły rok coś muszę poszukać z podpórek , szczególnie do Vanilki, bo ona taka wykładająca.Przecież ciągle nitkami ja nie będę wiązała
Guzikowiec jest naprawdę ładniutki
juni-Beatko Dawno taki cudny październik nie był .Cieszmy w się więc tym co jeszcze many
ewa w-Ewus Ja tam o zimie jeszcze nie myślę, bo jak tu myśleć, jak dalie jeszcze kwitną
Zaraz pójdę zobaczyć Twojego clemka, bo je lubię,a Julka wrześniowy zakup, ale udany
karolacha-Karolinki Jakos ta jesień nas rozpieszcza na całego, a mi to pasuje
Tacca-Danusiu Witaj!A ja jeszcze po trochę malinek mam i zrywam coraz i objadam się
Mi na zrobienie wianka, ciągle brakuje czasu.Ale do ciebie zajrzę i zobaczę jak ci wyszedł, pochwalisz się , prawda ?
Pulpa222-AniuPraktycznie to 4 hortensjami się cieszę pierwszy roik, bo nowe, ale cudne są
Hortensja MAGICAL FIRE

Trójsklepka - żabia lilia

Tułacz pstry

[
Guzikowca mam już chyba z pięć latek, fajny i ładny krzewik
Anna11 -Anulka bardzo dziękuję,za przyszły rok coś muszę poszukać z podpórek , szczególnie do Vanilki, bo ona taka wykładająca.Przecież ciągle nitkami ja nie będę wiązała
Guzikowiec jest naprawdę ładniutki
juni-Beatko Dawno taki cudny październik nie był .Cieszmy w się więc tym co jeszcze many
ewa w-Ewus Ja tam o zimie jeszcze nie myślę, bo jak tu myśleć, jak dalie jeszcze kwitną
Zaraz pójdę zobaczyć Twojego clemka, bo je lubię,a Julka wrześniowy zakup, ale udany
karolacha-Karolinki Jakos ta jesień nas rozpieszcza na całego, a mi to pasuje
Tacca-Danusiu Witaj!A ja jeszcze po trochę malinek mam i zrywam coraz i objadam się
Mi na zrobienie wianka, ciągle brakuje czasu.Ale do ciebie zajrzę i zobaczę jak ci wyszedł, pochwalisz się , prawda ?
Pulpa222-AniuPraktycznie to 4 hortensjami się cieszę pierwszy roik, bo nowe, ale cudne są
Hortensja MAGICAL FIRE

Trójsklepka - żabia lilia

Tułacz pstry

[
- mati1999
- 1000p

- Od: 3 maja 2013, o 13:17
Czy te kwiaty różowe to nie przymiotno ?
u mnie inwazja biedronek a u ciebie motyli wolę jednak to drugie 
- Pulpa222

- Od: 21 kwie 2010, o 08:45
Piękne te zdjęcia z motylami i pszczołami
, a do tego kolory kwiatów - jak najdłużej proszę
.
Pozdrawiam Ania
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
No proszę ile jeszcze u Ciebie kolorów.
Nawet trójsklepka zdążyła zakwitnąć.
I ciągle widzę kwitnące hortensje, pięknie się przebarwiają.
Julka u mnie nie chciała rosnąć w tym roku, chyba miała za mokro i pożegnałyśmy się niestety.
Nawet trójsklepka zdążyła zakwitnąć.
I ciągle widzę kwitnące hortensje, pięknie się przebarwiają.
Julka u mnie nie chciała rosnąć w tym roku, chyba miała za mokro i pożegnałyśmy się niestety.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Tacca

- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Kwiaty jak z dobrego katalogu, będzie co oglądać w długie zimowe wieczory. Teraz mam żółwie tempo i muszę się wyrobić z przetworami, na razie męczę się z pigwą.
- a_nie

- Od: 31 mar 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj słoneczko, owady kwiaty- jakoś mało jesiennie u Ciebie, czyżbyś zatrzymała u siebie lato.
Jedynie pięknie przebarwiona hortensja przypomina że to już jesień- twoja Magical Fire wydaje się podobna do mojej Diamant rouge.
Jedynie pięknie przebarwiona hortensja przypomina że to już jesień- twoja Magical Fire wydaje się podobna do mojej Diamant rouge.
-
e-babcia

- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Aniu jesień już w pełni , a u Ciebie tak kolorowo
Masz czym oczy cieszyć
i dziękuję ,że i ja mam ten zaszczyt 
Masz czym oczy cieszyć
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Dziś pochmurno,ale słonko przedziera się .Nie daje za wygraną
mati1999-Mateusz przymiotno nie mam.Tylko marcinki różne.Biedronki już dawno widziałam, co najwyżej pojedyncze. Ale przed zima one lokum gdzieś będą szukać
Pulpa222-Aniu; kogra-Grażynko;e-babcia-Jadziu Cudna w tym roku mamy jesień.Pogodna, słoneczka( ostanie 2 dni trochę się zachmurzyło, i ochłodziło)
Po niedzieli już będą nowe róże, ciągle przemyślenia robię gdzie tu ich posadzić
Ja jeszcze pomyślałam,ze chryzantemek muszę na drugi ok więcej kupić., aby później było w ogrodzie więcej kolorków
Mam juz kilka. ale za mało
trójsklepka jest z bliska cudna, taka egzotyczna.Hortensje już rudzieją
Grażynko u ciebie za mokro a u mnie za sucho
Tacca-Danusiu Dziękuję, w tym roku sezon dłuższy , a i roślinek więcej w ogrodzie to już i ładniej.
Pigwę. twoja widziałam duże jabłka,/. u mnie jeszcze nie ma.Nawet ta zwykła jeszcze owocu nie miała.
a_nie-Alu U mnie słońca w tym roku, tej jesieni było non- stop. Deszczu zero.
Diamant rouge widziałam u ciebie piękna i podobna faktycznie do mojej Magical Fire.

Marcinkowo

u

Marcinki te kiedyś rosły na działce,ale przyszły nowe roślinki i trzeba było zrobić nowe miejsce dla roślinek i te poszły przód ogrodzenie,ale tez fajnie tu wyglądają

Dynie zebrane
- największa pani pojechała taczka do sąsiada,miał ok 38 kg!!!
To wyhodowane moje z nasionek.W tym roku pięknie obrodziły
W tamtym miałam 5.A tym to już nie wiem, bo już wcześniej zrywałam, jedliśmy, rozdawałam sąsiadom , znajomym i jeszcze tyle zostało

[/URL]
mati1999-Mateusz przymiotno nie mam.Tylko marcinki różne.Biedronki już dawno widziałam, co najwyżej pojedyncze. Ale przed zima one lokum gdzieś będą szukać
Pulpa222-Aniu; kogra-Grażynko;e-babcia-Jadziu Cudna w tym roku mamy jesień.Pogodna, słoneczka( ostanie 2 dni trochę się zachmurzyło, i ochłodziło)
Po niedzieli już będą nowe róże, ciągle przemyślenia robię gdzie tu ich posadzić
trójsklepka jest z bliska cudna, taka egzotyczna.Hortensje już rudzieją
Grażynko u ciebie za mokro a u mnie za sucho
Tacca-Danusiu Dziękuję, w tym roku sezon dłuższy , a i roślinek więcej w ogrodzie to już i ładniej.
Pigwę. twoja widziałam duże jabłka,/. u mnie jeszcze nie ma.Nawet ta zwykła jeszcze owocu nie miała.
a_nie-Alu U mnie słońca w tym roku, tej jesieni było non- stop. Deszczu zero.
Diamant rouge widziałam u ciebie piękna i podobna faktycznie do mojej Magical Fire.

Marcinkowo

u

Marcinki te kiedyś rosły na działce,ale przyszły nowe roślinki i trzeba było zrobić nowe miejsce dla roślinek i te poszły przód ogrodzenie,ale tez fajnie tu wyglądają

Dynie zebrane
To wyhodowane moje z nasionek.W tym roku pięknie obrodziły

[/URL]