Spora kolekcja i różnorodna, bo u mnie to głównie same storczyki, trudno je zabić to jakoś rosną
  Spora kolekcja i różnorodna, bo u mnie to głównie same storczyki, trudno je zabić to jakoś rosną  Muszę pomyśleć nad fiołkami, też mi się podobają, gdyby tylko nie zajmowały tyle miejsca
  Muszę pomyśleć nad fiołkami, też mi się podobają, gdyby tylko nie zajmowały tyle miejsca 

Tak się puszczają... no, no.
 Tak się puszczają... no, no.  

Dziś mogę stwierdzić że bez forum bym poległa po raz kolejny, a tak niech się puszczają na prawo i lewo
 Dziś mogę stwierdzić że bez forum bym poległa po raz kolejny, a tak niech się puszczają na prawo i lewo   

pięknie się odpłaca za kąpiel w cynamonie
 pięknie się odpłaca za kąpiel w cynamonie   a oprysk i tak bym zastosowała... tak na wszelki wypadek
 a oprysk i tak bym zastosowała... tak na wszelki wypadek  fuknie/hosty- mam, ale nieodmianowe i nie przykrywałam- i wszystko  było ok...
 fuknie/hosty- mam, ale nieodmianowe i nie przykrywałam- i wszystko  było ok...  

a tak świetnie sobie radzi i wypuścił kolejnego pędzika . Eh
 a tak świetnie sobie radzi i wypuścił kolejnego pędzika . Eh   

co za plantacja kohleriowa!
  co za plantacja kohleriowa!   Informuj nas na bieżąco co ze storczykami, ciekawa jestem kwiatów.
  Informuj nas na bieżąco co ze storczykami, ciekawa jestem kwiatów.   A jaki tam skrętnik rośnie?
 A jaki tam skrętnik rośnie?