.  Jest super.
 .  Jest super.Równie pięknie wyglądają te kolory w Twoim ogrodzie
 . Rabatki dopasowane kolorystycznie? Świetny pomysł
 . Rabatki dopasowane kolorystycznie? Świetny pomysł  .
.
 .  Jest super.
 .  Jest super. . Rabatki dopasowane kolorystycznie? Świetny pomysł
 . Rabatki dopasowane kolorystycznie? Świetny pomysł  .
. Za to wypatrzyłam dzisiaj na górce klonika małego - kilka gałązek, nawet pół metra nie ma - za to kolory przepiękne jesienne - chyba dam mu szansę i niech sobie rosnie pod płotem...
 Za to wypatrzyłam dzisiaj na górce klonika małego - kilka gałązek, nawet pół metra nie ma - za to kolory przepiękne jesienne - chyba dam mu szansę i niech sobie rosnie pod płotem...
 Sumaków w ogrodzie mam cztery sztuki i mogę powiedzieć, że walkę z odrostami wygrałam, teraz zdarzają się tylko sporadycznie i staram się je wyrywać póki są młode. Wystarczy nie tworzyć w ich pobliżu rabat i nie kaleczyć ich korzeni a będą grzeczne
 Sumaków w ogrodzie mam cztery sztuki i mogę powiedzieć, że walkę z odrostami wygrałam, teraz zdarzają się tylko sporadycznie i staram się je wyrywać póki są młode. Wystarczy nie tworzyć w ich pobliżu rabat i nie kaleczyć ich korzeni a będą grzeczne  

może dlatego, że jest ich mało. W domu raczej nie odważyłabym się na niebieski bo lubuję się w ciepłych kolorach ale każdy z nas jest inny i to jest fajne
  może dlatego, że jest ich mało. W domu raczej nie odważyłabym się na niebieski bo lubuję się w ciepłych kolorach ale każdy z nas jest inny i to jest fajne  

a U Ciebie szczególnie, jakie Ty masz piękne trawy !  śliczne kolorowe marcinki, ja dopiero zbieram kolory i się  zachwycam   a forumowicze mają takie śliczne i kolorowe marcinki, uważam je na ten czas za najpiękniejsze
  a U Ciebie szczególnie, jakie Ty masz piękne trawy !  śliczne kolorowe marcinki, ja dopiero zbieram kolory i się  zachwycam   a forumowicze mają takie śliczne i kolorowe marcinki, uważam je na ten czas za najpiękniejsze  karolina
  karolina

, a ta fotka wprost mnie urzekła http://images66.fotosik.pl/251/345ca8e6d2d3b2bf.jpg
, a ta fotka wprost mnie urzekła http://images66.fotosik.pl/251/345ca8e6d2d3b2bf.jpg    

Mamy takiego cudnie przebarwiającego sie sumaka na podwórku .Ochhhhh jest wszędzie
 Mamy takiego cudnie przebarwiającego sie sumaka na podwórku .Ochhhhh jest wszędzie   ,ale jest również inny sumak który nie idzie odrostami tylko nie pamiętam nazwy ,ale mogę sie dowiedzieć
 ,ale jest również inny sumak który nie idzie odrostami tylko nie pamiętam nazwy ,ale mogę sie dowiedzieć

bajka
 bajka

Sumak mi się podoba, ale nie zaproszę go do ogrodu
 Sumak mi się podoba, ale nie zaproszę go do ogrodu   Serdecznie pozdrawiam
  Serdecznie pozdrawiam  

o tej porze marcinki grają pierwsze skrzypce a w połączeniu z trawami to idealny duet
 o tej porze marcinki grają pierwsze skrzypce a w połączeniu z trawami to idealny duet  
  widziałam go u jednej z forumowych koleżanek i  też mi się bardzo spodobał... tylko z miejscem już u mnie krucho chyba że usunę jednego z moich czterech
 widziałam go u jednej z forumowych koleżanek i  też mi się bardzo spodobał... tylko z miejscem już u mnie krucho chyba że usunę jednego z moich czterech  ....czas pokaże.
 ....czas pokaże. śliczny jest.
  śliczny jest. czasem udaje mi się fajnie zestawić rośliny.
  czasem udaje mi się fajnie zestawić rośliny. wczoraj latałam z wężem
  wczoraj latałam z wężem   w ogóle to całe lato latałam, niedługo mi się przyśni ten wąż
 w ogóle to całe lato latałam, niedługo mi się przyśni ten wąż