Wiosna na działce - ewkapaw
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
Agnieszko , Tess !!!
Ja wczoraj popracowałam też z łopatą i tak jak Ty Agnieszko mam problemy z pozycją jaką człowiek przyjął /Pionową /. Myślę jednak , że do momentu kiedy rosa obeschnie , rozruszam się i pójdę na działkę dalej działać
Szkoda tak pięknej pogody
Agnieszko pomidory które rosły tam gdzie ma być rabatka kwiatowa , zostały właśnie wczoraj zlikwidowane , a te niech rosną do czasu kiedy słońce świeci . Tam nic nie sadzę tylko skopać na zimę , a to zawsze można zrobić . W tym miejscu dalej będzie warzywnik
Ja wczoraj popracowałam też z łopatą i tak jak Ty Agnieszko mam problemy z pozycją jaką człowiek przyjął /Pionową /. Myślę jednak , że do momentu kiedy rosa obeschnie , rozruszam się i pójdę na działkę dalej działać
Agnieszko pomidory które rosły tam gdzie ma być rabatka kwiatowa , zostały właśnie wczoraj zlikwidowane , a te niech rosną do czasu kiedy słońce świeci . Tam nic nie sadzę tylko skopać na zimę , a to zawsze można zrobić . W tym miejscu dalej będzie warzywnik
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw

Może jeszcze kilka wczorajszych klimatów , bo trzeba iść pracować na działeczce
We wtorek mam dostać róże z Poznania , dzwoniłam i pani Janina mnie o tym poinformowała . Trzeba przgotować jeszcze miejsce pod kilka róż , bo 5 dołków już czeka z utęsknieniem na swoje różyczki
Tak w niektórych miejscach wyglądała moja działka wczoraj

We wtorek mam dostać róże z Poznania , dzwoniłam i pani Janina mnie o tym poinformowała . Trzeba przgotować jeszcze miejsce pod kilka róż , bo 5 dołków już czeka z utęsknieniem na swoje różyczki
Tak w niektórych miejscach wyglądała moja działka wczoraj

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw

Izuniu tak mi przykro , ale u mnie też jest mokro tylko , że nie mam gliny . Trzeba korzystać z pogody , bo to chyba ostatnie takie piękne dni
, zwłaszcza że ubiegły tydzień nas mocno zmoczył i wychłodził
Prace jesienne jakoś mnie nastrajają smętnie
coś się kończy , ale niestety trzeba je zrobić , żeby wiosna przywitała nas z radością 
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- ewkapaw

Basiu - ten rozchodnik ma właśnie taki kolor / może aparat lekko zmienia ?/ , trudno mi powiedzieć . Najlepiej będzie jak przjdziesz i zobaczysz . A szczepka oczywiście jest już Twoja .
Kiedy krokusa wsadzałam , naprawdę nie wiem . Jakieś sadziłam na początku września , ale nie na tej rabatce
Ten krokusik jest i dla mnie wielką niespodzianką
Basiu , przedzwoń i się umówimy , jeśli chcesz ten rozchodnik
Kiedy krokusa wsadzałam , naprawdę nie wiem . Jakieś sadziłam na początku września , ale nie na tej rabatce
Basiu , przedzwoń i się umówimy , jeśli chcesz ten rozchodnik
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw

WITAJCIE!!!
Dzisiaj u mnie była piękna pogoda , świeciło słońce i było bardzo ciepło .
Trochę wykorzystałam tą pogodę i na działce robiłam jesienne porządki
. W końcu wyrwałam wszystkie pomidory , poukładałam zielone pomidorki w skrzyneczce i zobaczymy może dojrzeją . Część przyniosłam do domu , pozawijałam w papier i te na pewno dojrzeją
Bawiłam się też przy ognisku
, które coś nie chciało mi się palić . Po niedzieli będę próbowała dalej , bo odpadków do spalenia jest bardzo dużo
, a liście na orzechu jeszcze się trzymają :x
Dzisiaj u mnie była piękna pogoda , świeciło słońce i było bardzo ciepło .
Trochę wykorzystałam tą pogodę i na działce robiłam jesienne porządki
Bawiłam się też przy ognisku
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków