Witajcie wieczorowo.Dziś dzień był cudny, cały dzień na dworze, relaks na działce jest kapitalny .Ciepłe promienie słońca i ogrzewały i mnie i roślinki a owady dalej buszują gdzie tylko się da.
Tulap-Mateuszu;beacia0088-Beatko; becia123-Beatko ; PEPSI-Małgosiu ; drewutnia-Ewo Dzięki

Cieszy mnie to,że podobają się wam moje fotki ogrodowe
Fiona wyściskana,wymizana
Owady jak roślinki tez lubię.
mati1999-Mateuszu Zawilec i mnie cieszy, bo takiego nie miałam różowego i już mam
Violu K Dalijek , nie mam mocno dużo, jak niektórzy,ale te co mam to i tak cieszą.Dobrze,że jeszcze ciepło to one pokwitną nam jeszcze.A jeżówki te nowe jeszcze kwitną pięknie.
juni-Beatko No właśnie, jesień i ja już prycham,leczę się , nie poddaję się
Aja lubię nie tylko żółte kolorki ale chyba każde
Fiona , jak to Fiona, dama ale pożyteczna i łowna.
alicjad31-Alu Dzięki
Mnie podobają się wszystkie dalie.Czerwonych mam za mało,więc takich więcej zamówię.Już sobie przejrzałam dalijki u p.Stanisława.Czy to na wiosną się zamawia ???
heliofitka-Iwonko Wykopywanie różnych karp, to mój synio mi pomaga.I do piwnicy tez zanosi.
Także mam pomocnika.
bartosz les-Bartku Kolorki jak najbardziej wszystkie lubię, póki jeszcze nie ma przymrozków to są.
A powojnik Julka,ładny i mi się podoba.
Ignis05-Krysiu Na marcinkach to dzisiaj roje były motylków i różnych owadów.
Ja pierwszy raz siałam te niskie dalie.Wykopie je,ponoć zawiązują bulwki,może do wiosny przetrwają.
Jak chcesz to mogę Ci nasionek z nich nazbierać ???
hibiskus niebieski dwoma kwiatkami tylko kwitnie
Dorotko350 Oj tak, tak jestem bardzo romantyczną dziewczyną
Powojnik Julka nowy i ciszy , faktycznie ma ładny kolorek .Posadziłam go na brzegu rabaty z hostami, na przyszły rok powinien Trochę dawać im cienia. i to mi chodziło.
bunia79-Bogusiu Witaj w moich progach i zapraszam częściej
Cieszy mnie bardzo,że spodobały Ci się moje fotki roślinek ,lubię fotografować .No to miałaś cierpliwość, oglądania od deski do deski mojego wątku.
Fiona to rodzinna ulubienica.owady na zbliżeniu wyglądają i ciekawie i bardziej widać jakie są,prawda ???
A Turystycznie tez lubię gdzieś pojechać coś zwiedzić,zobaczyć.Nawet takie jedno- dniowe czy weekendowe wojaże tez lubię
aneczka1979-Aniu; byna-Grażynko W imieniu Fionki dziękuje za pochwałki

Robaczki, owady ciekawie wyglądają na zbliżeniach.
A widzisz Julka jest na prawdę ładna.Ale ty i tak masz już bardzo dużo powojników ślicznych.Sweet Summer Love też jeszcze mi kwitnie.Dobrze ,że przymrozków nie było.
Kaiser zakwitł ponownie i już w sumie przekwita.
malgocha1960-Małgosiu Może taki zestaw się trafił w różowo fioletowym kolorze.a ja lubię rożne i mam różne.
Póki przymrozków nie ma to i kolorki w ogrodzie są. U ciebie to tez całe mnóstwo ich.
heliotrop

[

i rózyczki

LO

Augusta Luise

Ingrid Bergman

i Vanilka
Na marcinkach jak na Marszałkowskiej ruch ciągły