Wszystkie roślinki małe i duże.
Re: Wszystkie roślinki małe i duże.
Agaciu pięknie rosną twe hoje, super o nie dbasz,że odwdzięczają sie kwitnieniem 

- gardeniaa
- Przyjaciel Forum - silver
- Od: 25 maja 2008, o 14:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wspaniałe, dorodne hoje i piękne kwitnienia.
Na kwitnienie swoich, to ja jeszcze poczekam. 

- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
A ja to taka "hojowa po części", znaczy się nie każda hoja jest w moim guście, żeby nie powiedziec, że niektóre są
no... brzydkie (hojomaniacy nie bijcie
).
Ale na pewno brzydka nie jest Twoja Kerri silver splash Agatko
Ona jest piękna aż do zakochania. 
no... brzydkie (hojomaniacy nie bijcie

Ale na pewno brzydka nie jest Twoja Kerri silver splash Agatko

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
- Blueberry
- Od: 7 kwie 2013, o 22:34
- Kontakt:
A mnie się tam kwiatuszki hoyowe bardzo podobają
wyglądają często jak z plastiku
listki też śliczne, szkoda, że nie mam na nie miejsca 

?Nadzieja to jest kwiat, który zakwita i rośnie gdy inni go podlewają.? Charles Martin
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
Truskawkowa działka cz.3 Zielona ferajna cz.4
Pozdrawiam, Natalia
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Hoje...bardzo piękne.
Kerri splash - najładniejsza
Kerri splash - najładniejsza

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
A ja powiem tak -ślicznotki - chociaż zapach 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadzieńko-- , u mnie tego zapaszku nie było
, także w ten sposób mogą kwitnąć, nie przeszkadza mi to.
Justus--, mnie też się keryjka podoba, najbardziej zdziwiła mnie właśnie swoim kwitnieniem, myślałam że dłużej jej się zejdzie z takimi amorami, teraz właśnie można powiedzieć, że mam dorosłą kerri w domku, skoro już po kwitnieniu to na pewno jest dorosła, a ma dopiero rok u mnie
Blueberry--, , nie wiem czy nie masz miejsca, na pewno parę sztuk zmieściło by Ci się w domku, ale wiadomo, skoro interesujesz się wszystkimi kwiatami, a nie tylko hoyami, to musisz mieć miejsce na inne egzemplarze.
elcia1974--, wiem dobrze że nie przepadasz za hojkami, i dziękuję tym bardziej za pochwałę kerri, myślę że skusisz się na taką, bo naprawdę jest warta posiadania jej.
gardeniaa---, dziękuję za miłe słowa w kierunku moich hojeczek, to bardzo miłe, jestem zdziwiona tym że i u mnie zakwitły, słyszałam że muszą mieć wypasione warunki do tego, ale widocznie nie aż tak.
Filigranowa27--, Pati, dzięki za odwiedziny i za obejrzenie mojego przedszkola hojowego, troszkę już podrosły, więc i kwitną.
e-babcia--, Jadzieńko,dziękuję że mnie znowu odwiedziłaś, wiem że nie bardzo Cię interesują moje kwiaciorki, tym bardziej więc dziękuję Ci za wpisik i odwiedzinki.
mewa--, Ewcia dzięki za pomoc techniczną i za obecność u mnie.
Iwona0042--, Iwonko, fajnie że jesteś już częściej na forum, i w związku z tym możesz odwiedzać mnie i inne wątki, dzięki za wizytę.
Katiusha--, Dzięki za wizytę, dziękuję również za Puchar Wielkiego Pomidora, a ponieważ masz w zwyczaju pisać zamiast postów- eseje
, naprawdę trudno wszystkie Twoje zachwyty ubrać w słowa zwrotne. Zwierzaczki wydrapane za uchem, kudłata księżniczka niestety odeszła z tego świata.
hoja Nongh Noogh

hoja Caudata sumatra

hoja Walsh Montain Zoo IML0905

hoja aff. finlaysonii EPC143

hoja Krabi Province UT072

Dziękuję za uwagę

Justus--, mnie też się keryjka podoba, najbardziej zdziwiła mnie właśnie swoim kwitnieniem, myślałam że dłużej jej się zejdzie z takimi amorami, teraz właśnie można powiedzieć, że mam dorosłą kerri w domku, skoro już po kwitnieniu to na pewno jest dorosła, a ma dopiero rok u mnie

Blueberry--, , nie wiem czy nie masz miejsca, na pewno parę sztuk zmieściło by Ci się w domku, ale wiadomo, skoro interesujesz się wszystkimi kwiatami, a nie tylko hoyami, to musisz mieć miejsce na inne egzemplarze.
elcia1974--, wiem dobrze że nie przepadasz za hojkami, i dziękuję tym bardziej za pochwałę kerri, myślę że skusisz się na taką, bo naprawdę jest warta posiadania jej.
gardeniaa---, dziękuję za miłe słowa w kierunku moich hojeczek, to bardzo miłe, jestem zdziwiona tym że i u mnie zakwitły, słyszałam że muszą mieć wypasione warunki do tego, ale widocznie nie aż tak.
Filigranowa27--, Pati, dzięki za odwiedziny i za obejrzenie mojego przedszkola hojowego, troszkę już podrosły, więc i kwitną.
e-babcia--, Jadzieńko,dziękuję że mnie znowu odwiedziłaś, wiem że nie bardzo Cię interesują moje kwiaciorki, tym bardziej więc dziękuję Ci za wpisik i odwiedzinki.
mewa--, Ewcia dzięki za pomoc techniczną i za obecność u mnie.
Iwona0042--, Iwonko, fajnie że jesteś już częściej na forum, i w związku z tym możesz odwiedzać mnie i inne wątki, dzięki za wizytę.
Katiusha--, Dzięki za wizytę, dziękuję również za Puchar Wielkiego Pomidora, a ponieważ masz w zwyczaju pisać zamiast postów- eseje

hoja Nongh Noogh

hoja Caudata sumatra

hoja Walsh Montain Zoo IML0905

hoja aff. finlaysonii EPC143

hoja Krabi Province UT072

Dziękuję za uwagę

Pozdrawiam, Agata.
- Bogsaf
- 500p
- Od: 1 kwie 2014, o 13:40
- Kontakt:
Hoyki imponujące, niektórych gatunków jeszcze nie mam, a więc lista chciejstw robi się co raz dłuższa. W takim układzie nie wiem czy rolka papieru toaletowego starczy na spisanie wszystkich 

- kubasia
- Od: 31 mar 2012, o 19:26
Aleś dała po oczach
Normalnie giganty
a zawsze taka skromna...
nic ciekawego nie ma, nic jej nie rośnie... 

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
No właśnie, tak się zawsze Agatko krygujesz że niby nic u Ciebie nie rośnie, że nie masz co pokazywać a tu proszę, same perełeczki i to w jakim rozmiarze

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tesieńko, Kasieńko, Bogdanku
dziękuję wam za wizytę u mnie, i za miłe słowa.
Cieszę się że wam się podobają hojeczki
Myślę Bogdanku, że nie aż cały papier toaletowy zapiszesz
, chociaż skoro chcesz- to kto Ci zabroni.
Kasieńko i Tesieńko, ostatnio nic nie wspominałam że nic mi nie rośnie, bo zaczęło właśnie wiosną, jak ten czasik szybko leci.
Przepraszam za kolorowe spineczki na kwiatkach, ale panowie chińczycy nie mieli samych zielonych, więc brałam co było
Zbliżają się już jesienne święta. W moim ulubionym sklepie ogrodniczym już to widać

Dziękuję za uwagę

dziękuję wam za wizytę u mnie, i za miłe słowa.
Cieszę się że wam się podobają hojeczki

Myślę Bogdanku, że nie aż cały papier toaletowy zapiszesz

Kasieńko i Tesieńko, ostatnio nic nie wspominałam że nic mi nie rośnie, bo zaczęło właśnie wiosną, jak ten czasik szybko leci.
Przepraszam za kolorowe spineczki na kwiatkach, ale panowie chińczycy nie mieli samych zielonych, więc brałam co było

Zbliżają się już jesienne święta. W moim ulubionym sklepie ogrodniczym już to widać

Dziękuję za uwagę

Pozdrawiam, Agata.
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31

Hojki śliczne, ale mojej ulubienicy nie było

Wcale Ci się nie dziwie, że lubisz ten sklep, taaaaakie roślinki

Rośliny mają wypasione,ten czerwony dzielżan chodzi za mną od dawna i niedlugo dojdą
hojeczki ślicznie podrosły

hojeczki ślicznie podrosły
Pozdrawiam. Ewa
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Agatko to nie do końca jest tak, że nie przepadam za hoyami. Bardziej można powiedzieć, że lubię je wybiórczo.
Po prostu jedne odmiany wpadają mi w oko a koło innych przechodzę zupełnie obojętnie a kilka jeszcze innych chętnie widziałabym u siebie.
W tej odsłonie Twoich perełek spodobała mi się ta trzecia
z zoo w nazwie

Po prostu jedne odmiany wpadają mi w oko a koło innych przechodzę zupełnie obojętnie a kilka jeszcze innych chętnie widziałabym u siebie.

z zoo w nazwie

Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Agatko długo mnie u Ciebie nie było ,a tu takie wspaniałe roślinki ,sklep ogrodniczy masz nieźle zaopatrzony -dobrze że tak daleko bo bym się skusiła tam zajrzeć , a na pewno z pustymi rękami ...co z wózkiem bym wyjechała
te trawki nie mam co niektórych , i te hortensje