Kochani, czy u Was też jesienna aura? U mnie bardzo, bardzo jesienna.Mam jednak nadzieję, że weekend będzie cieplutki i ze słoneczkiem. Ale ja mam życzenia, prawda?
Aguś - Kup sobie dalie, a jak mnie przezimują to się podzielę, bo to fajne kwiatki. Ja je lubię od pierwszego wejrzenia. I pomimo troszkę tych ceregieli z przechowaniem, zaliczam się do jej fanek.
Tulapku - Z tym B to prawda

U mnie mieszka.
Aneczko - Kocica Lady vel Rudzik wyczochrana o ile jeszcze bardziej wyczochrać się ją da
Paulinko - Dziękuję za tyle budujących i miłych słów.
Amelko - Żaden kłopot

Poproszę tylko przypomnij, bo wiesz jak jest z naszą pamięcią

A pomysł odgapiaj kochana, bo ja na to przypadkowo wpadłam, a to bardzo dobre rozwiązanie jest.
Dorotko - Moje Marcinki rosną w pełnym słońcu, może dlatego szybciej kwitną? Zakwitną i Twoje
Ewa - Kocur to kotka Rudzik. Zawsze mi asystuje w ogrodzie.Nie opuszcza na krok.
Violka -

Bardzo ładna.
Aniu - Anabuko - Róże kwitną, jakby chciały mi powiedzieć, że skoro latem nie pokazały mi swojej urody, to teraz nadrobią, żebym była zadowolona.
Jagoda - Ania miała na myśli asterki

Literówka, ale ja się domyśliłam, bo często sama połykam literki, jak paluch się omsknie a ja nie sprawdzę co napisałam. Czujna jesteś kochana
Edytko - Bo tak już jest, że jest burza, a potem słoneczko. I coś Cię trapi kochana widzę...bo byłam, a Ciebie nie ma

Słoneczko posyłam podwójne
Dorotko - Niektórzy sieją do gruntu, ale ja z tych co za dużo dziabią w ziemi i bym je wydziabała. Dlatego sieję w kwietniu do kuwety ( takie plastikowe po mięsie z L) i po 15 maja sadzę osobno te małe flance. One szybko rosną, ale lubią żyzną ziemię. Moja znajoma ma posiane ( ona do gruntu daje) po oborniku.Ta ma dopiero okazy.

Czołówkę zamówiłam na urodziny
Pozdrawiam i lecę zobaczyć co tam u Was słychać