Dolly nigdy nie widziałam,ale się cieszę
Kolejny rok......
- Annes 77
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kolejny rok......
Sweet Summer kolejna piękność
Co za kolory
Śliczny stożek 
- ewunia7

- Od: 1 lis 2012, o 15:31
Ewcia stworek śliczny, a jak do fotek pozuje
Mam pytanko. Czy możesz mnie uświadomić czym różnią się Limelight i Vanilla Fresh?
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Hortensje masz boskie
Możesz z doświadczenie powiedzieć, która jest najbardziej limonkowo przez cały okres kwitnienia?
Możesz z doświadczenie powiedzieć, która jest najbardziej limonkowo przez cały okres kwitnienia?
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuś
Twoje hortensje piekną w dalszym ciągu.I ja się cieszę moimi.
A kuna bardzo urokliwa i jak pozuje do zdjątek ładnie.
Twoje hortensje piekną w dalszym ciągu.I ja się cieszę moimi.
A kuna bardzo urokliwa i jak pozuje do zdjątek ładnie.
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Ja bym raczej przychyliła sie do rozpoznania eBabci - mnie ona też wygląda na łasiczkę (białe podbrzusze ma szerokie i na całej długości.... jak ma wąski ogonek, to tym bardziej, czyli pożyteczne stworzonkoagrazka pisze:to raczej kuna, ładna nawet śliczna jak siedzi sobie w drewutni czy gdzieś to ok. Prawda jest taka, ze to człowiek wkracza na ich tereny, a później nie potrafi z nimi żyć w zgodzie. Pod jednym dachem się nie da
Jadziu mojemu małżonkowi między nogami przeszła wiewiórka jak siedział na huśtawce
Aniu Dolyy ładnie przyrasta i sie rozrasta - będzie Pani zadowolona
Grazynkopamiętam tą historię co opowiadałaś o swoich sąsiadach, od razu mi się przypomniała jak ją zobaczyłam
Ewuś Limelight ma pędy zielone i nie przebarwia sie tak mocno na roż - chociaż wiem że na forum ktoś glebę wapnem podsypał i mocno zróżowiala ( chyba Zbigniew), poza tym oryginalna Limonka ma kwiaty limonkowe - ja niestety oryginału nie mam i kwiaty mam biale . Vanilka przebarwia się od dołu i w pewnym stadium ma kwiaty dwukolorowe - dlatego jej kwiaty wyglądem przypominają lody malinowo śmietankowe
, na koniec cała robi sie buraczkowa
Aguś - nie wiem jak się zachowuje prawdziwa limonka , ale z moich hortensji praktycznie cały czas zieloną zostaje Litle Lime- Jane- to miniaturka prawdziwej Limelight
Inne ktore w tej chwili zzieleniały z małą ilością różu to Dolly i Magical Moonlight,( rosną w świetlistym cieniu) ale wcześniej kwiaty byly białe
Aniu prawdziwa modelka
Ewuś Oby to była Łasiczka i żebym nie musiała pułapek na szprotki kupowac . Chociaż u mnie może by pomogło ,bo nie mam takiego kocurka co Grażynka
i jedzonko by dla zwierzaka w pułapce zostawało
Ogonek ma wąski zakończony biała łatką

Aniu Dolyy ładnie przyrasta i sie rozrasta - będzie Pani zadowolona
Grazynkopamiętam tą historię co opowiadałaś o swoich sąsiadach, od razu mi się przypomniała jak ją zobaczyłam
Ewuś Limelight ma pędy zielone i nie przebarwia sie tak mocno na roż - chociaż wiem że na forum ktoś glebę wapnem podsypał i mocno zróżowiala ( chyba Zbigniew), poza tym oryginalna Limonka ma kwiaty limonkowe - ja niestety oryginału nie mam i kwiaty mam biale . Vanilka przebarwia się od dołu i w pewnym stadium ma kwiaty dwukolorowe - dlatego jej kwiaty wyglądem przypominają lody malinowo śmietankowe
Aguś - nie wiem jak się zachowuje prawdziwa limonka , ale z moich hortensji praktycznie cały czas zieloną zostaje Litle Lime- Jane- to miniaturka prawdziwej Limelight
Inne ktore w tej chwili zzieleniały z małą ilością różu to Dolly i Magical Moonlight,( rosną w świetlistym cieniu) ale wcześniej kwiaty byly białe
Aniu prawdziwa modelka
Ewuś Oby to była Łasiczka i żebym nie musiała pułapek na szprotki kupowac . Chociaż u mnie może by pomogło ,bo nie mam takiego kocurka co Grażynka
Ogonek ma wąski zakończony biała łatką

Pozdrawiam. Ewa
Piękne widoki jesienne, oby zwierzątko samo się od was wynioslo i szkód nie narobiło 
- aneczka1979

- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Nie no, piękne róże ale to jednak hortensje chwytają mnie za serducho. 
Pati- no właśnie nie wiem, bo jeżeli to jest łasiczka, a wszystko na to wskazuje to bylabym za tym, żeby zamieszkala sobie w tej stercie gruzu i "opiekowała się " myszami, kretami i nornicami
Aniu wiem ,wiem że teraz troszeczkę zamieszały w głowie
Aniu wiem ,wiem że teraz troszeczkę zamieszały w głowie
Pozdrawiam. Ewa
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Piękna ta Coco. Takiej własnie szukam, bo u mnie normalne ogrodówki nie kwitną
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Ewka wszystkie kwiatki ładne i nawet zwierzątko ładne a tym razem zachwyciłam się zdjęciem z kroplami-exstra 
- tesia39

- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Róże w kroplach deszczu przepięknie uwiecznione , hortensje wiadomo że masz wspaniałe i w dodatku zamieszkała u Ciebie taka słodka łasiczka 
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Kurcze ta Rosarium jest cudna
Może ja jeszcze domówię
Może ja jeszcze domówię
Gosiupolecam ją z czystym sumieniem
Aniu dziękuje kochana
Tereniu deszczyk i rosa zawsze dodaje uroku zdjęciom
Aniu kup koniecznie
, nie obsypuje się tylko zasycha na gałązce u mnie jest młodziutka, a kwitnie rewelacyjnie
Dostałam wczoraj rudbekię-podobno u nas nie zimuje , jednak u naszej forumki przetrwała tegoroczną zimę - nasionka pozbierałam na wszelki wypadek, gdyby się okazało ,że przyjdzie zima stulecia

Aniu dziękuje kochana
Tereniu deszczyk i rosa zawsze dodaje uroku zdjęciom
Aniu kup koniecznie
Dostałam wczoraj rudbekię-podobno u nas nie zimuje , jednak u naszej forumki przetrwała tegoroczną zimę - nasionka pozbierałam na wszelki wypadek, gdyby się okazało ,że przyjdzie zima stulecia

Pozdrawiam. Ewa
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Ewa różę z kropelkami piękne
The Alnwick Rose mistrzowskie ujęcie
Za nią hortusie
Rosarium u Ciebie zdrowa,a u mnie niestety corocznie choruje w drugiej połowie lata
Patyczki jadą
Rosarium u Ciebie zdrowa,a u mnie niestety corocznie choruje w drugiej połowie lata
Patyczki jadą