Sukulenty i kaktusik :)
- 
				volumineux
- 500p 
- Od: 8 lut 2008, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- 
				volumineux
- 500p 
- Od: 8 lut 2008, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dzięki Ci bardzo że mnie uprzedziłaś (eś)    

Odrazu przemyłam wacikiem nasączonym alkoholem. Zobaczyłam odrazu czy nie ma na inny sukulentach oczywiście musiał być ;:30 nie wiem też czy nie zaatakowały korzeni, ponieważ liście jakoś opadły i są bardzo liche. Mam tam obok inne sukulenty. Co robić
 oczywiście musiał być ;:30 nie wiem też czy nie zaatakowały korzeni, ponieważ liście jakoś opadły i są bardzo liche. Mam tam obok inne sukulenty. Co robić  

]http://images34.fotosik.pl/377/a306848185587314med.jpg[/IMG][/URL] 

te kropki czy to może być powód Czy coś innego
 Czy coś innego 

Odrazu przemyłam wacikiem nasączonym alkoholem. Zobaczyłam odrazu czy nie ma na inny sukulentach
 oczywiście musiał być ;:30 nie wiem też czy nie zaatakowały korzeni, ponieważ liście jakoś opadły i są bardzo liche. Mam tam obok inne sukulenty. Co robić
 ]http://images34.fotosik.pl/377/a306848185587314med.jpg[/IMG][/URL]

te kropki czy to może być powód
 Czy coś innego
 Czy coś innego 
nie wiem co się dzieje z moimi sukulentami które dostałam pocztą,  ale marnieją będę wczęczna za wskazówki czy moge jeszcze coś z nimi zrobić?  zależy mi na nich może da sie je odratować 
crasula
najpierw był wełnowiec, którego ściągłam alkoholem rozcieńczony z wodą plus płynem do mycia naczyń. Kupiłam preparat do zwlaczenia wełnowca actellic 500. Tak teraz crasula wygląda

na dole na łodydze wypuszcza nowe listki co mam z nią zrobić musze ją uratować
 musze ją uratować  

crasula
najpierw był wełnowiec, którego ściągłam alkoholem rozcieńczony z wodą plus płynem do mycia naczyń. Kupiłam preparat do zwlaczenia wełnowca actellic 500. Tak teraz crasula wygląda

na dole na łodydze wypuszcza nowe listki co mam z nią zrobić
 musze ją uratować
 musze ją uratować  

hmmm....możesz coś więcej o nich napisać jak je zwalczać?   musze poszukać skąd to się wzieło
 hmmm....możesz coś więcej o nich napisać jak je zwalczać?   musze poszukać skąd to się wzieło  :x
  :x

[/URL
[/URL 

zakwitł mi teraz kaktusik, więc pochwale się
 zakwitł mi teraz kaktusik, więc pochwale się